Първоначално изпратено от emos
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите - какво да очакваме?
Collapse
X
-
Говоря за складови площи.Колкото до наемателите си прав,аз имам наемател вече 6та година и всяка година обсъждаме в дух на взаимно разбирателство инфлацията,но варианта да ме плашат,че ще напуснат при реална инфлация от20% за 2007 със сигурност няма да мине.Днес заредих дизел 2.53 а 2002 вече не помня колко бешеЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karpatski vulkЖивея под наем, коректен съм и ако поискат да ми вдигат наема заради инфлацията, ще се изнеса. Сори!
Може пък заплатата да не ми е нараснала с темпа на инфлацията.
Кой знае?!!??
Иначе моите наематели са фирма, работим от повече от 10 години и общо взето намираме общ език. Сега на единия апартамент завършвам основен ремонт (под, къртене на стени, замазки, врати, дограма, радиатори, окачен таван, санитарно помещение), който беше тяхно условие на моето искане за актуална пазарна цена на наема (по оценка на няколко агенции - след завършване на ремонта)."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosСъс сигурност нагоре.Във всеки нормален договор е записано,че наемната цена се индексира според инфлацията.
Такива наематели се намират все по-трудно.
Виж за обратния случай - има уникални случаи.
Завличат собствениците с 4-цифрени суми за парно, ток, телефон и офейкват на следващата "гара".
Живея под наем, коректен съм и ако поискат да ми вдигат наема заради инфлацията, ще се изнеса. Сори!
Може пък заплатата да не ми е нараснала с темпа на инфлацията.
Кой знае?!!??
Коментар
-
Anton Chigurh
Аз си увеличих наемите на всичките наематели. Приеха го с разбиране хората.
Коментар
-
Наемите - какво да очакваме?
На фона на двуполюсните мнения, че цените на НИ ще се понижават/повишават, въпроса ми е стойността на наемите накъде ще се движи.
И някои има ли идея какво се случва в момента с наемите на фона на кризата в Америка и Англия? Увеличават ли се намаляват ли? Броя на наетите жилиша увеличил ли се е или е спаднал?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар