Първоначално изпратено от John Smith
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Следене на кореспонденцията в Интернет - сладка работа!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от John SmithПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от John SmithАко се използва майл през https това би трябвало да е достатъчнокато например yahoo?
Yahoo и MSN Live ( Hotmail) не става , Google ( Gmail) става
може да поумнеятНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Някой младеж (който е по светнат от Стария) няма ли да светне Стария как може да се защитиме от ТАЗИ ПРОСТОТИЯ . Не че има какво толкова да крия , ама защо някакви СЕЛЯНДУРИ ще ми следят контактите и ще ми крадат информацията
Един приятел ми каза да си отворя майл в Yahoo, ама не знам дали това ще помогне(щот не съм много в час с тази тематика)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧАз не знам дали е възможно да се пресее такъв огромен обем информация, като включим и огромния спам трафик. А камо ли да се прочете.
А за спам трафика не се притеснявай. Той се филтрира дори от обикновените фирмените сървъри така че за полицейските това не е абсолютно никакъв проблем.
Проблема е абсолютната липса на контрол и това че всеки може да стане обект на най-обикновено изнудване.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Re: Следене на кореспонденцията в Интернет - сладка работа!
Първоначално изпратено от Forex Master
Чудя се дали да не кандидатствам за работа в този център на МВР. Заплата разбира се ще е смешна, ама кой ще ти разчита на заплатата. Няма по доходоносно занимание от това да подслушваш неограничено хорските тайни. Луди пари се правят от това. Иска се малко фантазия и изобретателност. А и ти си решаваш кога, как, кого да подслушваш и чия кореспондинция да следиш..."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
Коментар