If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ
Ти ми кажи, по-добре, Бате Пешо,
1.Кой извърши проверката на горивото
2.Откъде взеха пробите
3.Какви доказателства приведе за СВОЯТА безпристрастност и т.н.
Аз категорично съм убеден, че АЕЦ Белене трябва да се състои. Не споделям, обаче, тона и начина на водене на "диспута" тук, който възприехте напоследък. И вие с netware5, и Jay Gould - също. Бях с по-високо мнение за вас.
Ама то отдавна няма диспут в тая тема. Защото при всеки опит за професионален коментар, веднага се намесва варненското хюмне с плювни и обиди. Ето, сега например имам какво да кажа по дискутираните между теб и Бате Пешо въпроси, но няма да го направя. Зарекох се да не коментирам повече ядрена енергетика в този форум. След като Инвестора допусна такова спадане на нивото, имах две възможности - или да си затрая съвсем или да сляза на възприетото ниво и да се забавлявам. Аз избрах второто. Не се гордея с това, но и аз имам нужда от разпускане понякога. Размяната на псувни ме разтоварва .....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Ти ми кажи, по-добре, Бате Пешо,
1.Кой извърши проверката на горивото
2.Откъде взеха пробите
3.Какви доказателства приведе за СВОЯТА безпристрастност и т.н.
Аз категорично съм убеден, че АЕЦ Белене трябва да се състои. Не споделям, обаче, тона и начина на водене на "диспута" тук, който възприехте напоследък. И вие с netware5, и Jay Gould - също. Бях с по-високо мнение за вас.
Човече, нали Георги Котев именно това му е била работата бе? Много си заядлив нещо - да не би Jay да застрашава авторитета ти? Споко, думам ти. Не се хаби.
А дали разбира или не някой...да речем така, в този /че имного други/ форуми, най-злостни са именно неразбиращите. сякаш е тяхно рождено право, 'баси.
Накратко, добре е разговорът да е по същество - другото ни приравнява към недораслите пубери.
Mи той е по същество.Въпросния Котев към датата на това за което говори не е бил в Козлодуй.Аз не приемам такива приказки без никакви доказателства.По света това е подсъдимо.Не може да плещиш каквото ти дойде на устата воден от злоба и желание за отмъщение.
O-o-o путьо, пак ли ти дойде менструалния цикъл? То си личи кой какъв е - пускаш цитати от ЛС, при това извън контекста. Някои форумци вече ти казаха колко е морално и възпитано това .... Все се каня да питам как ти е мизерния животец ... Стигат ли парите за бензин и за долнопробна пиячка, че напоследък съвсем се беше омърлушил? Единствената ти утеха останаха полюциите ти в този форум и "обществената ангажираност" в протеста на голтаците, който завърши безславно. Нали щяхте да протестирате "до дупка", всеки следващ път все повече хора и все по "твърди"? Нещо май не се получи, а? Ми то така се получава - когато имаш психология на голтак и неудачник - всичко не ти се получава, даже и един елементарен протест .... Айде бе, нали щяхте да блокирате държавата и да гътнете властта с избушените си голфове и BMW-та четвърта употреба? Къде ви остана ентусиазма? Нещо хич го няма напоследък .... Да не би да секнаха паричките, отделени от Позитано 20? Ми и аз да съм и аз ще ви спра кранчето - пари се дават за свършена работа, а не за проваленото мрънкане на шепа некадърни бедняци.
Живото доказателство колко е изпростяла държавната администрация последните 22 години и колко е голям "мозъчния капацитет" на Агенцията за ядрено регулиране! netware5 много се нервира горкия, като пусна някоя публикация на Котев...
Oткак се спомена Котев, станах враг номер 1 за netware5, който иначе бе много загрижен на лични бележки къ мен за злополучните си акцийки. От педал на държавна служна и дребно началниче, лизало задници и яло лайна 22 години, за да взема великата заплата от 2000 лева, какво да очакваме?! Грешката е моя, че въобще съм отделял време за хора които не съм проверил преди това.
Лошото е, че освен в Агенцията за ядрено регулиране на която горд представител е netware5 в цялата ни администрация е пълна с подобни дребни и злобни душици отдаващи се вечер на алкохола, по причина, че дори грозната им женица не ги ще в леглото
Кой лъже и е лъгал се вижда ясно. Дали Котев е луд или netware5 който в лични бележки до мен и тук в Инвестор ми обясняваше, че Котев "бил лъжец" и да не съм си контактувал с него. Лайното пършиво до толкова си е повярвало в собствената дребна чиновническа значимост, че пишеше следните смешки в 2010 година:
Първоначално изпратено от netware5
... Докато сега се внушава на народа, че ние сме някакви хора, които досега несправедливо са имали привилегии и ето сега идват светлите гербери и възстановяват справедливостта. Може да ти изглежда смешно, но за мен това е важно. Винаги съм имал самочувствие на човек, който СЛУЖИ и който получава специално отношение заради това. По цял свят държавните служители имат тези и други привилегии......
....................
А дали разбира или не някой...да речем така, в този /че имного други/ форуми, най-злостни са именно неразбиращите. сякаш е тяхно рождено право, 'баси.
Накратко, добре е разговорът да е по същество - другото ни приравнява към недораслите пубери.
Колега, не взимам страна в спора ти с Бате Пешо, но искам само да отбележа, че разговор по същество се води с хора, които изпълняват едновременно следните условия:
1. Са нормални
2. Са компетентни
3. Са възпитани
Визираното варненско хюмне не отговаря на условия 2 и 3 и освен това е на път да откачи от злоба, т.е. да престане да изпълнява условие 1.
И като не разбираш нищо що коментираш?И какви са по точно лъжите на администрацията?Иначе не е необходимо да си доносник за да си кажеш мнението но е необходимо да имаш знания а не да плюеш някого на база еди кой си казал нещо за него
Човече, нали Георги Котев именно това му е била работата бе? Много си заядлив нещо - да не би Jay да застрашава авторитета ти? Споко, думам ти. Не се хаби.
Поведението на Котев е обяснимо. След дълги години като експерт в Козлодуй е уволнен за това, че е казал истината. Тоест в България ако кажеш истината вече не си удобен. И ако "не бил прав", защо е уволнен?
Защо ако не е прав мнозина, включително и някой пишещи в този форум, искат да го изкарат луд (писаха ми лични бележки да не съм контактувал с него - ха - те ще ми кажат!), некомпетентен (неговите колеги казват точно обратното) и "човек на чиито думи не бива да се обръща внимание?"
Упоритата борба за дискредитация срещу Котев, която опитват някой кръгове свързани с кражбите в енергетиката и чиновниците в Агенцията за ядрено регулиране — АЯР, може само да ни говори, че наистина в казаното от Котев има истина и някой хора ужасно ги е страх да не им лъснат далаверите, защото освен, че са крали, с това се поставя на изпитание националната сигурност и безопасност на милиони българи в случай на авария!
Още - Защо от Агенцията за ядрено регулиране — АЯР им бяха необходими толкова време за да съобщят за авария в Козлодуй, при това само след приложен натиск върху тях? http://gikotev.blog.bg/drugi/2011/04...shinaaa.737176
Значи ли това, че ако наистина се случи нещо още по-сериозно там населението няма да бъде уведомено както в случая от април тази година? Много въпроси и нито един смислен отговор. Напротив. Каже ли някой някъде истината или зададе ли неудобен въпрос навсякъде, включително и в този форум представителите на енергийната мафия и държавната администрация започват да плюят питащия избивайки ги в лични нападки.
Точно тяхната нервност и омраза към всеки който се струва, че може да накърни интересите им значи, че наистина става дума за лъжи за милиони, както и че най-вероятно са извършени нарушения които дори според законите на РБ се наказват със затвор.
Колкото до Белене - ще задам още веднъж въпроса, защо Белене се налага да е 10 пъти по скъп от същата аналогична централа в Индия и Бангладеш?!
Твърдя, че Белене е изгодна. В стратегически план. Обаче, първо, руснаците са включили печалбата си 100% в инвестиционната оценка и, второ, Г.Котев, чини ми се, казва истината. Вижда се, таи обида но, и той е човек....
Поведението на Котев е обяснимо. След дълги години като експерт в Козлодуй е уволнен за това, че е казал истината. Тоест в България ако кажеш истината вече не си удобен. И ако "не бил прав", защо е уволнен?
Защо ако не е прав мнозина, включително и някой пишещи в този форум, искат да го изкарат луд (писаха ми лични бележки да не съм контактувал с него - ха - те ще ми кажат!), некомпетентен (неговите колеги казват точно обратното) и "човек на чиито думи не бива да се обръща внимание?"
Упоритата борба за дискредитация срещу Котев, която опитват някой кръгове свързани с кражбите в енергетиката и чиновниците в Агенцията за ядрено регулиране — АЯР, може само да ни говори, че наистина в казаното от Котев има истина и някой хора ужасно ги е страх да не им лъснат далаверите, защото освен, че са крали, с това се поставя на изпитание националната сигурност и безопасност на милиони българи в случай на авария!
Още - Защо от Агенцията за ядрено регулиране — АЯР им бяха необходими толкова време за да съобщят за авария в Козлодуй, при това само след приложен натиск върху тях? http://gikotev.blog.bg/drugi/2011/04...shinaaa.737176
Значи ли това, че ако наистина се случи нещо още по-сериозно там населението няма да бъде уведомено както в случая от април тази година? Много въпроси и нито един смислен отговор. Напротив. Каже ли някой някъде истината или зададе ли неудобен въпрос навсякъде, включително и в този форум представителите на енергийната мафия и държавната администрация започват да плюят питащия избивайки ги в лични нападки.
Точно тяхната нервност и омраза към всеки който се струва, че може да накърни интересите им значи, че наистина става дума за лъжи за милиони, както и че най-вероятно са извършени нарушения които дори според законите на РБ се наказват със затвор.
Колкото до Белене - ще задам още веднъж въпроса, защо Белене се налага да е 10 пъти по скъп от същата аналогична централа в Индия и Бангладеш?!
1. Не коментирам енергетиката, а лъжите пускани от агенцията и администрацията.
2. Трябва ли човек да е бил доносник на ДС за да си каже мнението?!
И като не разбираш нищо що коментираш?И какви са по точно лъжите на администрацията?Иначе не е необходимо да си доносник за да си кажеш мнението но е необходимо да имаш знания а не да плюеш някого на база еди кой си казал нещо за него
Твърдя, че Белене е изгодна. В стратегически план. Обаче, първо, руснаците са включили печалбата си 100% в инвестиционната оценка и, второ, Г.Котев, чини ми се, казва истината. Вижда се, таи обида но, и той е човек. Друг въпрос, че руснаците може просто да са направили компютърна симулация и да знаят с достатъчна точност поведението на горивото. В крайна сметка, изучават процесите от много десетилетия, състоянието и съставът, както и поведението на облицовките на прътите са ясни... Освен това, едва ли фактът, че някой "е дал парите и 4-5 години е изследвал горивото" автоматично го прави по-достоверен. Нещо не им допада, явно, да са като Петка, дето пробвал всички кибритени клечки, преди да ги даде на Чапаев и всички те палели. А после...
С много техники е така: Произвеждаш, т.к. си наясно. Скромно мое мнение е, че всички лъжат - просто, за едните раздухват, а за другите-потулват нещата, колкото е възможно. За да може, както едно време, да си мислим, че "ПРИ НАШИТЕ" всичко е ОК, докато "при ОНЕЗИ, всичко се руши" по принцип, преди да се е състояло.
Е, знаем, нещата не стоят точно така, Фукушима-1 го показа.
А това, дето не дават паспорт на АЕЦ Козлудуй - възможно, опитват да окажат с това някакъв натиск, знае ли човек. И руснаците се овълчиха.
Живото доказателство колко е изпростяла държавната администрация последните 22 години и колко е голям "мозъчния капацитет" на Агенцията за ядрено регулиране! netware5 много се нервира горкия, като пусна някоя публикация на Котев, за който как ли не ми бе писал на бележки до преди година да избягвам и "да не съм му бил обръщал внимание". Котев "бил луд, лъжец, мошеник", въобще всичко което чиновничетата от агенция са, а Котев не е
Че ти нямаш умствен капацитет да коментираш ядрената енергетика.Просто си една волна пепруда която лети от цвят на цвят.
Коментар