Първоначално изпратено от IvanG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАко те интересува ивестиционната гледна точка, би трябвало да те интересува доклада на консултанта HSBC. Той точно за това е поръчан и изготвен.
Апропо, в предишния пост пропуснах да спомена многомилионните инвестиции на Цветелина Бориславова в "зелена" енергия.
Има ли някой толкова наивен, че да не мисли, че част от управляваните от нея средства са всъщност на Бойко.
Там където има евтин ток от АЕЦ няма място за супер скъпата "зелена" енергия.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение.. Няма такъв кредитор по светаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКакто казах, не виждам нищо лошо в това че заемният капитал може да стигне 100%. Това не ти е апартамент нито хотел. Това е структуропределящ проект който призвежда принаден продукт с изключително висока рентабилност и определя основата за конкурентоспособност на твоята икономика за десетилетия напред! Мога да си представя икономика без нефт дори, но не мога да си представя икономика без електричество!
Що се отнася до държавната собственост, то на мен поне не ми е известно някъде в Европа да има частна АЕЦ.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениезащото още не е получен.
Поне чети Инвестора:
Нали голобрадото министърче преди седмица каза, че се чака ОКОНЧАТЕЛНИЯ доклад до две седмици, а предварителните изводи били дадени. Дайте ТЯХ да видим! Поне ТЯХ дайте.
Ама и тях криете, щото ОЧЕВИДНО са в полза на строежа.
И като ще се получат до 15 април, защо не поискахте два месеца отсрочка от руснаците, та парламента да се запознае с доклада и да вземе аргументирано решение? Протакате вече две и половина години, какво са два месеца!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКакто казах, не виждам нищо лошо в това че заемният капитал може да стигне 100%.
След 23 години фалит на социализъма такъв начин на мислене, и то в инвестиционен сайт. Направо за тема "Бисери и вицове"...
Коментар
-
Стамболов е един урунгел, който си е сложил псевдоним на един друг Стамболов, който е бил педал и който по педалска линия е докарал един друг педал на власт, цар Фердинанд, като той и наследниците му са вкарали България в 2 национални катастрофи през които е загубила 1/3 от територията си населена с българско население. Толкова по въпроса с партийните му идоли... на форумния образ Стамболов.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
А какъв да съм - тайно интегриран
Де да го знам що - нито съм го писал нито ме интересува. Аз говоря от инвестиционна гледна точка.
Апропо, в предишния пост пропуснах да спомена многомилионните инвестиции на Цветелина Бориславова в "зелена" енергия.
Има ли някой толкова наивен, че да не мисли, че част от управляваните от нея средства са всъщност на Бойко.
Там където има евтин ток от АЕЦ няма място за супер скъпата "зелена" енергия.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТи ми кажи - одобряваш ли инвестиция със 100% заемен капитал и 100% държавна собственост
Що се отнася до държавната собственост, то на мен поне не ми е известно някъде в Европа да има частна АЕЦ.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВъпросът ми е и към партийния агитатор Стамболов. ЗАЩО криете доклада?
Поне чети Инвестора:
Към момента въпросният анализ все още не е предоставен в министерството, а има само разменена кореспонденция с Българския енергиен холдинг. Очакваме официалните копия, за да ги предоставим на парламентарната комисия по икономика, енергетика и туризъм, каза Добрев.
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...belene,132752/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОткъде?!?!... От вятърни мелници и фотоволтаични инсталации ли? Или изведнъж ще се окаже, че живеем върху океан от нефт?!
Цената на електрическия ток от АЕЦ е определяща за ценовото равнище на ВСИЧКИ други производства на стоки и услуги! Тя е базата. Всичко друго е стъпило върху тази база и няма как да бъде под нея!!!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАха - ти не допускаш ли, че в един момент пазарът може да "прелива" от енергия по-евтина от нашата ??
Цената на електрическия ток от АЕЦ е определяща за ценовото равнище на ВСИЧКИ други производства на стоки и услуги! Тя е базата. Всичко друго е стъпило върху тази база и няма как да бъде под нея!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
[QUOTE=gigow;1059242853]
Искам да запитам преструващият се на неутрален IvanG ЗАЩО Бойко до сега не се е позовал поне веднъж на доклада на банката? ЗАЩО???? Според теб?
/QUOTE]
А какъв да съм - тайно интегриран
Де да го знам що - нито съм го писал нито ме интересува. Аз говоря от инвестиционна гледна точка.Last edited by IvanG; 06.04.2012, 17:44.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТи у ред ли си да сравняваш ипотеката върху жилище с инвестицията в АЕЦ? Жилището е нпроизводствен актив и то такъв актив, че пазарът се е наводнил с него. Една АЕЦ е производствен актив и то такъв актив, че всички останали производства зависят изцяло от него!!!
Не си правете илюзии, че хамериканците са забранили строежа на АЕЦ Беляне поради някакви стратегически съображения. Няма такова нещо. Нещата са до болка прозаични. И Клинтаница и Обамата се борят за втори мандат и зависят от финансови благодетели. Бедна ви е фантазията за какви пари става въпрос и какви са залозите при изборите в САЩ... Подкупите там са чудовищни. Целта да се торпилира Беляне е да се осигури печалбата на хамериканските инвеститори в Тец Марица-изток. Това е простата истина... Всичко друго е пушек и огледала!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТи у ред ли си да сравняваш ипотеката върху жилище с инвестицията в АЕЦ? Жилището е нпроизводствен актив и то такъв актив, че пазарът се е наводнил с него. Една АЕЦ е производствен актив и то такъв актив, че всички останали производства зависят изцяло от него!!!
Не си правете илюзии, че хамериканците са забранили строежа на АЕЦ Беляне поради някакви стратегически съображения. Няма такова нещо. Нещата са до болка прозаични. И Клинтаница и Обамата се борят за втори мандат и зависят от финансови благодетели. Бедна ви е фантазията за какви пари става въпрос и какви са залозите при изборите в САЩ... Подкупите там са чудовищни. Целта да се торпилира Беляне е да се осигури печалбата на хамериканските инвеститори в Тец Марица-изток. Това е простата истина... Всичко друго е пушек и огледала!
Някой има ли проста сметка колко ще излезе киловатчас по сегашните разчети ако се осъществи проекта ?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар