IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз съм твърдо ЗА да се строи Белене! По същия начин на финансиране, както се построи магистралата. Русия ни вкарва безвъзмездно по сметка 80% т.е.16 милиарда, ние се напъваме за останалите 20% - 4 млрд. и си имаме магистрала и втора атомна. Какво толкова го умуваме, давайте да я почваме!

Коментар

• Какво - да си направим референдум туканка ли?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Питанка - тия, дето не щете Белене, няма ли да ползвате токът, направен от нея? Или ще разчитате на фотоволтаиците на борисовата любовница?
        Импе, що не пуснеш 1 тема да гласуваме вместо да се драчим само.
        Тука сме на БФБ хора не много на брой, ма се предполага че като инвеститори все имаме що годе някаква интелигентност, информираност и обща култура определено превишаващи средното БГ ниво, да не говорим за хъхряшкото.

Ма формулирай въпросите правилно.
        И да има: Независимо от собственото си мнение не се чувствам компетентен да преценя за или против. Това е въпрос за специалисти.
        Защото аз ще отговоря така. За да съм честен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Отдавна казах, че това е вариант.

Само че аз пък тогава не желая да плащам данъци, за да строят с тях магистрали и да развъждат мангали. Мангалите ги ненавиждам и не ме е грижа дали ще умрат от глад, а магистралите ги ползвам два пъти в годината - тогава съм готов да си плащам.
          Снощи една много хубавичка циганка ми сервира в един италиански ресторант във Варна. Против такива дума няма да кажа, ама за тия хъряци дето откраднаха решетката пред блока на майка ми и сега тя е нещо средно между Робокоп и мумията на Тутанкамон (скръстени ръце) имам. И ми е интересно след като цялата държава е циганска, за колко пари ще се построи централата. Ако сега е най-скъпата атомна централа в света - 20 милиарда, то с колко ли ще се надуе цената за още 20 г. строеж Затова и нямам против да е частна, ама ето на - те не щат...
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            И аз бих им събрал данък на тия 700 000, с който да им направя едно АД и да печелят пари, като почнат след 20 г. да продават ток Ами така де.. Ако 700 000 съберат пари, ето ти ги 20 милиарда Евро, а после 50-100 г. ще има да се пачкосват
            Отдавна казах, че това е вариант.

Само че аз пък тогава не желая да плащам данъци, за да строят с тях магистрали и да развъждат мангали. Мангалите ги ненавиждам и не ме е грижа дали ще умрат от глад, а магистралите ги ползвам два пъти в годината - тогава съм готов да си плащам.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              ....
              И аз бих им събрал данък на тия 700 000, с който да им направя едно АД и да печелят пари, като почнат след 20 г. да продават ток Ами така де.. Ако 700 000 съберат пари, ето ти ги 20 милиарда Евро, а после 50-100 г. ще има да се пачкосват
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Питанка - тия, дето не щете Белене, няма ли да ползвате токът, направен от нея? Или ще разчитате на фотоволтаиците на борисовата любовница?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Аха, така е градски. И са дисциплинирани, отколе е така.
                  Аз ако съм на мястото на Дянков бих анулирал увеличението на пенсиите им (повечето са такива) поне за година, за да се изплати поне цената на референдума дето ни го натрапват.
                  Мале, изказах се като гербераст. И тях толкова ги харесвам колкото комунягите.

Тоя референдум е пълна идиотия. И бай ти Хъхряков сега ще решава и за атомна централа дали да има или не, ба си.
                  Хак да им е на феновете тука на т.н. представителна демокрация.
                  Дето не могат да се усетят че такава се прави с представителен и читав материал.
                  Какъвто не е да се намира лесно по тези ширини.
                  Аха, сега бай Хъхряков виновен... а когато он избира управляващите, няма проблем, нали?

Но ти си прав де - откъде накъде някаква твар, дето не си плаща токът, ще решава дали да се строи АЕЦ-ът? Впрочем откъде-накъде ще избира управляващи - той, дето не може да говори членоразделно ???

Коментар

Никой от феновете на централата тук, не иска да каже, защо не си направят частна централа, а искат данъкоплатците да им я строят. Само това е достатъчно да се разбере какви мотиви стоят зад подписката. Впрочем, около 700 000 са членовете на БСП.
                    Аха, така е градски. И са дисциплинирани, отколе е така.
                    Аз ако съм на мястото на Дянков бих анулирал увеличението на пенсиите им (повечето са такива) поне за година, за да се изплати поне цената на референдума дето ни го натрапват.
                    Мале, изказах се като гербераст. И тях толкова ги харесвам колкото комунягите.

Тоя референдум е пълна идиотия. И бай ти Хъхряков сега ще решава и за атомна централа дали да има или не, ба си.
                    Хак да им е на феновете тука на т.н. представителна демокрация.
                    Дето не могат да се усетят че такава се прави с представителен и читав материал.
                    Какъвто не е да се намира лесно по тези ширини.

Коментар

Никой от феновете на централата тук, не иска да каже, защо не си направят частна централа, а искат данъкоплатците да им я строят.
                      Вече ти отговорих... Поради същата причина поради която феновете на магистралите не си строят частни такива!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Никой от феновете на централата тук, не иска да каже, защо не си направят частна централа, а искат данъкоплатците да им я строят. Само това е достатъчно да се разбере какви мотиви стоят зад подписката. Впрочем, около 700 000 са членовете на БСП.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Централа не ща!!! Имак съм навит на Бойковите мерцедеси за по 3000 К.
                          Ама и как хленчи, а ???

"Моля ти се бе, чичко Костов, защити ме, че лошият Сергейчо ме бие-е-е-е..." (ревливо човеченце).

Сега три месеца щели да "проверяват подписите" (може и поименно да прозвънят всички по телефоните - чакам включване), после ще видим какво ще измислят, та да се измъкнат, мръсните хунтаджии.

Коментар

• Централа не ща!!! Имак съм навит на Бойковите мерцедеси за по 3000 К.

Коментар

• Според лицето бойко борисов АЕЦ Белене ще струва 22 000 000 000... това със сигурност ще е така... ако той я строи.

http://www.dnes.bg/politika/2012/08/...-belene.165268

Смешно е искането му плюсовете и минусите да бъдат написани под черта на бюлетината - все едно на парламентарни избори под черта да бъдат написани пълните автобиографии на всички кандидати. И какво - гласуващите ще четата и ще мислят на място - в тъмната стаичка ???

Изпадам в потрес при мисълта, че подобен олигофрен управлява държавата ни !!!

22 милиарда може би ще струва централата, ако той я строи с цветелинчето. Боко вече построи най-скъпото метро на света - отсечката от Младост І до Цариградско (по която почти никой не се вози). Потърсете инфо колко струва - ако тая цена беше реална, градове като Ню Йорк, Лондон или Пекин би трябвало да са потънали в дългове за 10 000 години напред.
                              Друго абсурдно твърдение, е че нов реактор на Козлодуй ще струва три пъти по-евтино... откъде ще дойде такава разлика?

А ревовете му - отде ще земе 30-40 000 000 за референдум - са най-малкото нагли, при положение, че същият той, борисов харчи същата сума за развъждане на циганорите - и то само за ТРИ ДНИ !!!

Няма такъв безочлив наглец и лъжец просто !!!!
                              Last edited by Императорът; 01.08.2012, 20:33.

Коментар

По магистралите се минава безплатно
                                Ти случайно да си чувал що е това винетка?!... Данък за автомобил?!... Такси за безсмислени техн. прегледи?!... Акцизи които плащаш като си наливаш бензин?!... Ех Жей, Жей... Пълни глупости, както винаги плещиш!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X