Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ
Collapse
X
-
Е много му здраве на тоя референдум и най-вече на йезуитските му организатори.
Виж, за цената...
Ниска не е, факт. По-висока е, обаче, ако не строим. Дори и да се строи в Козлодуй 7-ми блок, харчовете в Белене до тук, харесва ли ни, или не, силно го оскъпяват, т.к. все трябва да се изплащат, а годините бездействие на реактора са пропуснати ползи. Може да ги виждате или не, но, тези пари не влизат в икономиката, от което, тя /т.е., и ние, като нация/ обедняваме. Обяснявал съм го вече, уморих се да повтарям.
Коментар
-
Колко е цената? Колко е ? А?
Вие знаете ли ? Някой обясни ли реално на хората ?
Само хипотези, клюки, хвърлени във въздуха и нито едно точно число !
И ти искаш да ти гласуват в референдума. За какво, като НЕ Е ясно кое колко ще струва. Всеки казва различно, една голяма мъгла.
А въпроса трябваше да е:
"Да се строи ли АЕЦ Беляне ?" (ТОЧКА)
Какво е това:
"Да се се развива ли ядрената енергетика, като се построи нова централа ???"
Трагедия и фарс, въпрос пълен с условности, намеци и тълкования. Какво да гласуват такива като мене, които по принцип са ЗА, ама не искат Беляне ?
Е много му здраве на тоя референдум и най-вече на йезуитските му организатори.
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, хората не искат опасен и технологически остарял руски самовар на космическа цена, която ще бъде плащана от тях и децата и внуците им... защото мангалът бойкоборисов ги излъга, че ще получат това !!! А истината е коренно различна. Вчера в директно включване официалният представител на Росатом уличи мангалът бойкоборисов в лъжа, потвърждавайки, че:
А/ Цената на реакторът е 6.3 МБ;
Б/ Финансирането ще бъде поето изцяло от строителят
и най-вече
В/ бойкоборисов е получил лично тази оферта 2010 година !!!
Новиков изрази недоумението си - откъде бойкоборисов си измисля цифрата от 10-11 МБ, както и че тоя разход ще бъде поет от бюджетът на България !!!
Относно качеството - най-добрите специалисти обявиха, че това е най-сигурният реактор може би в Европа - с двойна антирадиационна обшивка и четворна система за сигурност - а не тройна като на масовите реактори !!!
Всеки нормален премиер на всяка нормална страна след подобен гаф моментално би подал оставка... но не и престъпникът бойкоборисов !!!
Но ние сме стадо и никой не смее да му иска сметка... за капак това животно отиде днес в Сопот - и работниците от ВМЗ (по-точно робите), с които тоя се гаври месеци наред и ги държа гладни, на тъмно и студено, му се радваха, вместо да го пречукат с камъни !!!
Е, всеки народ си заслужава управниците !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
Може ли да кажеш колко хора са загинали, като пряко следствие от единствената до сега катастрофа в ядрен реактор в света? При положение че няколко стотин реактора работят вече няколко десетилетия безаварийно.
А има ли данни колко хора са загинали в ТЕЦове и мините за въглища? Колко са загинали при строежите на скъпите язовири и ВЕЦове? Всичко на този свят се плаща. Включително и изобилната, сигурна, евтина и чиста енергия от АЕЦ. И понякога човешките грешки се заплащат със човешки живот. За съжаление.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеhttp://www.pik.bg/stefan-gamizov-ako...-s-60-minimum/
Енергийният експерт Стефан Гамизов:
Ако построят “Белене”, токът ще скочи с 60% минимумМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
http://www.pik.bg/stefan-gamizov-ako...-s-60-minimum/
Енергийният експерт Стефан Гамизов:
Ако построят “Белене”, токът ще скочи с 60% минимумДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеГигов, разправят че в Свищов от гласувалите, за са 52,76% а не са 47,24%. Нямам още точни данни.
Гласували ЗА - 2750 или 51,58% от действителните гласове
Гласували НЕ - 2582 или 48,42%
Аз бях прав. Макар и с малко гласувалите ЗА са повече.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Импи, не се товари, брат. Онези, от бсп-то са най-виновни. Те трябва сега да си разринат партийните авгиеви обори и да се научат да си уважават съгражданите, ако искат поне на изборите да не са трета сила.
Щото, 60-те процента звучат добре, - ОК, ама са само от 22 гласували. Останалите 78, защо, мислиш, не излязоха?
Ами, щото ги правиха на идиоти от самото начало. Мога да посоча много точки, по които, загубиха и гласовете, и уважението им, но, като се сетя, и току ми идват нецензурни думи на езика...
...Много жалко, прочее. Каузата ми харесваше, а те успяха да осерат пейзажа. Всичко осират.Last edited by Pyramid; 29.01.2013, 01:38.
Коментар
-
Апропо - приказките на бойкоборисов за цена, определяна от някакъв немски инвеститор (РВЕ) са абсурдни и несвързани - впрочем като обикновените дрънканици на тоя субект, живеещ в паралелното измерение, в което Ренди Ортън наднича само когато се напуши.
Щом Щом строителят се явява и инвеститор, финансиращ обектът на 100%, то в цялата схема РВЕ или каквито и да е други инвеститори са просто излишен елемент. Ако Росатом хем построят АЕЦ-ът, хем извадят и парите - то какви ще го играят РВЕ ??? Вероятно кибици?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеИзлиза, че сме против всяка ядрена тенология, ако ще и най-безопасната на планетата да е. А реално голямата част от хората гласуващи с "не", са против руския ядрен самовар в Белене, финансиран с колосален дълг. Всичко това е един голям фарс. Най-разумния подход е да не се гласува въоще и проблема да решава след време от истински държавници. Все се надявам да се появат такива тука.
А/ Цената на реакторът е 6.3 МБ;
Б/ Финансирането ще бъде поето изцяло от строителят
и най-вече
В/ бойкоборисов е получил лично тази оферта 2010 година !!!
Новиков изрази недоумението си - откъде бойкоборисов си измисля цифрата от 10-11 МБ, както и че тоя разход ще бъде поет от бюджетът на България !!!
Относно качеството - най-добрите специалисти обявиха, че това е най-сигурният реактор може би в Европа - с двойна антирадиационна обшивка и четворна система за сигурност - а не тройна като на масовите реактори !!!
Всеки нормален премиер на всяка нормална страна след подобен гаф моментално би подал оставка... но не и престъпникът бойкоборисов !!!
Но ние сме стадо и никой не смее да му иска сметка... за капак това животно отиде днес в Сопот - и работниците от ВМЗ (по-точно робите), с които тоя се гаври месеци наред и ги държа гладни, на тъмно и студено, му се радваха, вместо да го пречукат с камъни !!!
Е, всеки народ си заслужава управниците !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМного талант се иска да се кажат толкова много лъжи с толкова малко думи. Първо, руските удрени технологии са най-добрите в света. Това е доказано! И второ, радвам се все пак че хората излязаха да гласуват и ще се съберат над 20% участие. А това означава, че Боковото правителство ще трябва да каже "Не" на волята на народа и да се види от всички че изпълнява заповедите на задокенските си господари!
Не напразно хамериканската посланичка се изказа сутринта, че шистовия газ е най-ефективния добив на енергия... Това и в Бантустана не се разрешава предизорна агитация и то в деня на гласуване, а камо ли пък посланик да си го позволява! Просто нЕмам думи на възмущение от това безобразно безгръбначно правителство на Тиквата и Цвъки...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеГигов, разправят че в Свищов от гласувалите, за са 52,76% а не са 47,24%. Нямам още точни данни.
Ама да припомня! Ти твърдеше, че повечето гласове в Свищов ще са ПРОТИВ, а аз казах че гласовете ЗА ще са над 50%. И никога не съм твърдял, че са 47%.
Изчакай до утре.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Коментар
Коментар