IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Мии, смей се бе, гнидо...Който се смее , зло не мисли....
    Но не ти личи.....Наточил си зъби и само чакаш с кого да се захапеш......
    Всички са балъци, само ти си умна Мара.......
    Не всички са балъци, но ти си доказан.
    И нали знаеш че мога да си доказвам твърденията.
    ДТБМКТ ГНСН ЖВТН

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=663185

Здраво се котират на борсата и са в еуфория.

Всеки вика вземи ги ТИ !!!!
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Виж - балъците ми са смешни.
        Мии, смей се бе, гнидо...Който се смее , зло не мисли....
        Но не ти личи.....Наточил си зъби и само чакаш с кого да се захапеш......
        Всички са балъци, само ти си умна Мара.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Румънския гъол ...
          http://www.nuclear.ro/arhiva_evenimente_stiintific
          http://e/2012/prezentari_sesiuni_ple...and%20%204.pdf

Аз също нямам думи за отношението на Баце Буда към най-значимия национален проект в най-новата ни история

Ако имахме български гьол, сега щяхме да имаме ръст на БНП с 3-4 % и само от данъци и осигуровки щяхме да си ги избием парите....
          Уморих се да го повтарям ....5-10 К заети в строежа и 30 - 40 К косвено в съпътстващи производства..... или общо 40-50 К семейства или 200 000 човека в БГ щяха да отдъхнат от немотията........

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Нищо подобно. Аз заявявам твърдо, че ще гласувам европейската социалдемократическа партия БСП. От времето когато гласувах за Жан Виденов, не съм гласувал за БСП на парламентарни избори, но вече ще си поправя грешката.
            А иначе за президент съм гласувал винаги за БСП. с изключение на първия път за Желю Желев. Ама то тогава и БСП бяха изкарали някаква карикатура за кандидат. Велко Вълканов. Абсолютна откачалка. Че и комунист на това отгоре.
            Гигов, теб те плювам само за да ти го върна.
            Ти си имаш позиция за разлика от онези партенки и от двете страни.

ПП
            Пирамид, все по трудно ти е да говориш на български?
            Бе ше изпълзите сичките, няма начин.

И чиче не се бъркай където не ти е работа. Гигов е един от малкото с които мога да изпия некоя ракия. От казармата ли не знам, но уважавам хора с чест които защитават позицията си.
            Виж - балъците ми са смешни.
            Last edited by Факушкa; 11.02.2013, 21:39.

Коментар

Този гьон-сурат, как може да лъже толкова безпардонно..!!!
              Мутра гадна...Цитираше доклада , че няма пазар, ще е губеща, никога няма да се изплати, няма инвеститори, гьол за шарани и какво ли не......
              Румънския гъол ...
              http://www.nuclear.ro/arhiva_evenime...and%20%204.pdf

Аз също нямам думи за отношението на Баце Буда към най-значимия национален проект в най-новата ни история

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                Чичо усещам ,че и ти като Факито ми подхвърляш безпочени твърдения.Кога съм те ментила с нещо ?Визираната по -долу новина си има и линк към нея . Така ,че ако имаш някакви претенции пиши им на тях http://izvestnik.info/?page_id=1254 ,а не критики към мен .
                Коки, преди време беше поснала една снимка на мутрата с някакъв циганин.....
                Аз се хванах на въдицата ти и отнесох доста неприятни критики......Направо ругатни...
                Оказа се ,че си публикувала колаж , без да споменеш това.....Рибока( чичока) се хвана и още ме е яд.....
                Затова те питам, даже без зла умисъл - просто за да се предпазя от нежелано споменаване на задните ми части....
                Дерзай...

пп Защо ме сравняваш с тази гнида ( дървеница) Факушка.... ???
                Факи, това е за напълно ненужното определение към Гигов.....
                И към Лорда да беше , пак щях да реагирам така....
                Last edited by 4i40; 11.02.2013, 21:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Еее каккъв живот - посветила си се да ограмотяваш простолюдието 24 часа на ден.
                  "Бързам, пиша от телефона"
                  Ами казах ти защо те атакувам. Най-вече затова, че нямаш собствено мнение. Един нормален въпрос ти зададох, но ти величествено го подмина.
                  Дори и онази хлебарка гигов има собствено мнение понякога. Докато ти обслужваш на 100% интересите на червените. Когато казваш че не си червена си личи, че всичко което пускаш тук (без нито един коментар) обслужваш само тях. Коки, вече всички казват че не са червени. Но- по делата им ще ги познаете.
                  Нищо подобно. Аз заявявам твърдо, че ще гласувам европейската социалдемократическа партия БСП. От времето когато гласувах за Жан Виденов, не съм гласувал за БСП на парламентарни избори, но вече ще си поправя грешката.
                  А иначе за президент съм гласувал винаги за БСП. с изключение на първия път за Желю Желев. Ама то тогава и БСП бяха изкарали някаква карикатура за кандидат. Велко Вълканов. Абсолютна откачалка. Че и комунист на това отгоре.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Факушка, ты, канЭчна, Эксперт

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Тъй като се каня да излизам и в движение от телефона пиша.И в бързината съм допуснала греша и за туй не съм се и изразила правилно.Жена съм MILOM
                      Еее каккъв живот - посветила си се да ограмотяваш простолюдието 24 часа на ден.
                      "Бързам, пиша от телефона"
                      Ами казах ти защо те атакувам. Най-вече затова, че нямаш собствено мнение. Един нормален въпрос ти зададох, но ти величествено го подмина.
                      Дори и онази хлебарка гигов има собствено мнение понякога. Докато ти обслужваш на 100% интересите на червените. Когато казваш че не си червена си личи, че всичко което пускаш тук (без нито един коментар) обслужваш само тях. Коки, вече всички казват че не са червени. Но- по делата им ще ги познаете.

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                        Не, не са.
                        ...А по-ясно не може ли да се изразяваме ?

Коментар

• Не, не са.

Коментар

• Когато и да споделя своето виждане, че е изгодно, разни умници току ме атакуват. Я да видим, кой от тях тук ще разнищи доклада и на негова база, ще докаже, че гадовете лъжат...

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                              мъж или жена
                              Тъй като се каня да излизам и в движение от телефона пиша.И в бързината съм допуснала греша и за туй не съм се и изразила правилно.Жена съм MILOM
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Този гьон-сурат, как може да лъже толкова безпардонно..!!!
                                Мутра гадна...Цитираше доклада , че няма пазар, ще е губеща, никога няма да се изплати, няма инвеститори, гьол за шарани и какво ли не......
                                Ами Бойко изпълнява волята на американските си господари. Иначе ония ще извадят всички материали на разузнаването и света ще му стане тесен.
                                А лъжите на американския духач относно никовете и ботовете няма какво да се коментират.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X