Види се, руснаците са решили да ни дадат урок: Ако не се бяхме ***вали с тях досега, почти съм убеден, централата щеше да е км привършване на двойно, че и тройно по-ниска цена. За текущото състояние отговорност носят не само бивши, обаче, ами и настоящи "управляващи" - кавичките са поради абсурдността на думата, употребена точно тук 
Много ни трябваше да се правим на по-католици и от папата, на по-европейци от германци и французи и на по-паралии от сите тех, взети заедно, като се перчим без покритие. На гол тумбак чифте пищови му казват.
А аз - като шебеци с червен г*з. А проектът, осъществен дори при тази цена, за 5 години става нормално изгоден - просто, досега щедро пилеехме времето...
Ама яйцето допря до същия този червен г*з.
Ха да ви видим, "братушки"! - точно това си мислят онези, с които се подигравахме.
И с основание.

Много ни трябваше да се правим на по-католици и от папата, на по-европейци от германци и французи и на по-паралии от сите тех, взети заедно, като се перчим без покритие. На гол тумбак чифте пищови му казват.
А аз - като шебеци с червен г*з. А проектът, осъществен дори при тази цена, за 5 години става нормално изгоден - просто, досега щедро пилеехме времето...
Ама яйцето допря до същия този червен г*з.
Ха да ви видим, "братушки"! - точно това си мислят онези, с които се подигравахме.
И с основание.
Коментар