Първоначално изпратено от the money-maker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеДнес в 4 часа товарът на електроенергийната система в България е бил 2337 мегавата. Може ли да ми кажете, как при товар от 2337 мегавата ще работят едновременно 2000 мегавата от АЕЦ Козлодуй ( блоковете на АЕЦ Козлодуй са проектирани така, че могат да работят без особен проблем 2100 мегавата и често при нужда АЕЦ Козлодуй работи с мощност над 2000 мегавата ) и 2000 мегавата от АЕЦ Белене, тоест общо 4000 мегавата от АЕЦ при товар от 2337 мегавата?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Днес в 4 часа товарът на електроенергийната система в България е бил 2337 мегавата. Може ли да ми кажете, как при товар от 2337 мегавата ще работят едновременно 2000 мегавата от АЕЦ Козлодуй ( блоковете на АЕЦ Козлодуй са проектирани така, че могат да работят без особен проблем 2100 мегавата и често при нужда АЕЦ Козлодуй работи с мощност над 2000 мегавата ) и 2000 мегавата от АЕЦ Белене, тоест общо 4000 мегавата от АЕЦ при товар от 2337 мегавата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеДнес в 5 часа товарът на електроенергийната система на България е бил 2440 мегавата. Може ли да ми кажете, как при товар от 2440 мегавата ще работят едновременно 2000 мегавата от АЕЦ Козлодуй и 2000 мегавата от АЕЦ Белене или общо 4000 мегавата от АЕЦ при товар от 2440 мегавата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеДнес в 5 часа товарът на електроенергийната система на България е бил 2440 мегавата. Може ли да ми кажете, как при товар от 2440 мегавата ще работят едновременно 2000 мегавата от АЕЦ Козлодуй и 2000 мегавата от АЕЦ Белене или общо 4000 мегавата от АЕЦ при товар от 2440 мегавата."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДиверсификация на доставките? Руското било лошо?
Това все едно на болид от Формула1 да не му работят спирачките ...
Ако не знаеш, прътите са руски, старшинка!
Руското било лошо..., ами, как така ще е лошо. Руското може само да е хубаво!
Е, верно че малко не работи, ама руско, "от братушките".Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМаниащината никого не е довела до добър живот /или дълъг/. Спомнете си Джако - спеше в барокамера, с чист кислород и т.н., щеше да надживява 100-те...Колко изкара? Примерът може и да не е идеалният за случая но, е показателен.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеТази сутрин в 5 часа, товарът на електроенергийната система в България е бил 2574 мегавата. Може ли да ми кажете, как при такъв товар от 2574 мегавата ще работят едновременно 2000 мегавата от АЕЦ Козлодуй и 2000 мегавата от АЕЦ Белене, тоест общо 4000 мегавата от АЕЦ при товар от 2574 мегавата.
А пък и някакви ТЕЦ-ове май имаше, водноелектрически централи по язовирите също ...
Фото- и вятър- даже не ги броя ...Last edited by Jimmy; 25.04.2013, 21:38.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Тази сутрин в 5 часа, товарът на електроенергийната система в България е бил 2574 мегавата. Може ли да ми кажете, как при такъв товар от 2574 мегавата ще работят едновременно 2000 мегавата от АЕЦ Козлодуй и 2000 мегавата от АЕЦ Белене, тоест общо 4000 мегавата от АЕЦ при товар от 2574 мегавата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеАЕЦ си е една бомба със закъснение. Дано имаме късмет по рано да се откажем от АЕЦ от колкото стане сериозна авария..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСкандал тресе АЕЦ "Козлодуй" - ще има нов шеф!
http://www.blitz.bg/news/article/194824
Кое нанася по-голяма щета герпаджийското безхаберие или герпаджийския айдуклук
Я да питам.
Тази авария в АЕЦа да не е в следствие на това, че 2010г смениха оригиналните руски уплътнения с някакви други. Чешки ли бяха?
Диверсификация на доставките? Руското било лошо?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Скандал тресе АЕЦ "Козлодуй" - ще има нов шеф!
http://www.blitz.bg/news/article/194824
Кое нанася по-голяма щета герпаджийското безхаберие или герпаджийския айдуклук
Коментар
Коментар