Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пасивна Къща
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
- Да не говорим, колко стилна и уютна е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнениеДа, видях какво представляват, малко са ми смешни, но пък щом от тях се пести, значи стават.
Къде могат да се видят реализирани?
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнениеИма в България такива къщи . Моята не е точно такава . Благодаря , Тошо .
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнениеИ аз това щях да попитам има ли въобще в България такива къщи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнениеВъв времената на кризата ми поискаха 1000 - 1100 евро на кв.метър до замазка и шпакловка за изграждане на пасивна къща . Отказах . Никога нямаше да мога да " избия" разхода . Къщата в момента ми е много ниско енергийна , построена за около 600 евро на кв.метър .
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
...така е МИцов търси, но ти как му помогна да намери? Като му каза, че ти трябват 300-400 К да му произведеш?
Дремеш цели три години, което значи, че или технологията ти не става или не си способен да е презентираш. Не се опитвай да измъкнеш някой лев от хората списващи тук вижда се, че техните инвестиции са по други направления. Търси на друго място.Last edited by Pyramid; 03.07.2018, 17:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНе съм дрямал много отдавна. Инвеститори продължавам да си търся. Жалкото е че тези, що са тук, нямат нужната култура и визия а нацията ни е оес афена тъй, щото читавите традиции са ѝизмити измежду гънките. Обаче, отговорът си беше баш по същество, т.к. иде реч именно за пасивни технологии, а Мицов така си и беше написал, че търси. Накратко, изказа се неподготвен.
Поздрави.
п.п.
Относно намирането на инвеститори, още веднъж: Намерих, видяхме се, разбрахме се. Ама беше 2015-та, март. Човекът е починал 3 месеца след срещата ни и така, наложи се да подновя търсенето. „Дремел” съм бил. Не си ми на будуването.
Дремеш цели три години, което значи, че или технологията ти не става или не си способен да е презентираш. Не се опитвай да измъкнеш някой лев от хората списващи тук вижда се, че техните инвестиции са по други направления. Търси на друго място.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Що не си намериш инвеститор, а дремеш и оспамваш всяка тема?
Поздрави.
п.п.
Относно намирането на инвеститори, още веднъж: Намерих, видяхме се, разбрахме се. Ама беше 2015-та, март. Човекът е починал 3 месеца след срещата ни и така, наложи се да подновя търсенето. „Дремел” съм бил. Не си ми на будуването.
Коментар
Коментар