Благодаря Ви за съветите! Ще го помисля още малко и действам!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кредит в ЕВРО ИЛИ ЛЕВА??
Collapse
X
-
Дипломат - накратко казано както и да го мислиш, банката няма да се окаже прецаканата институция. Ако се случи нещо драстично, кредита ти дори и левов ще ти се превалутира като стой та гледай!!! Във всеки един договор за левов кредит има винаги подобни клаузи!!! Тегли си евров кредит, и лихвите са по-добри и вероятността от тяхното повишаване е по-малка от лихвите по левовите кредити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака ДечкаИнтересен въпрос за първо мнение.
Най-добре е в лева при условие, че нямаш клауза за превалутиране в договора (но то май не останаха банки без такава клауза). В противен случай - евро.
Няма да се обосновавам.
Ok! а имали значение според вас в каква валута ще е от гледна точка на инфлацията и бъдещото очакване за отпадане на валутният борд и по скъпото евро???
Коментар
-
Кредит в ЕВРО ИЛИ ЛЕВА??
Здравейте!
Реших да изтегля ипотечен кредит за покупка на жилище. Имам част от необходимата ми сума ,но не ми достигат около 1/2 от стойността на имота!
Моля за вашият съвет дали кредита,които изтегля е по-добре да е в ЛВ или Евро!?Смятам срока му да бъде 20 години.
Реших да попитам в този форум защото ми се струва ,че тук са хората ,които разбират от пари и инвестиции!
Благодаря предварително!!!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар