IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко пари трябват за да се наречете БОГАТ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 30 кинта за карта за ски на Витоша в моя случай днес. Колко ли струва това слънце и т.н в този мъглив за София ден ?!

Коментар

• 5 лв.
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• И аз не мога да повярвам, че прочетох 80+ мнения
        Много интересни неща имаше и много хубави също.

Мисля, че бъркаме богатството с щастието. Вярно, че за щастие парите на важат, но не можеш да се чувстваш богат без пари... може би само ако говорим метафорично за богатството - само тогава - богат духовно и т.н.
        Много се изговори за това дали е по-добре тук или в чужбина - точно в темата за богатството - мисля, че е доста показателно и няма какво да си говорим.
        На мен също тук много ми харесва като придода и хора, но дори и 1 млн. паунда да имах едва ли щях да твърдя, че е по-добре от някои други държави - финансово и като уреденост - защото просто не е.
        Може наистина в други държави да са сухари и т.н., но има някои неща, с които просто отказвам да се примиря. Като:
        - да ме правят на животно разлни лелки в държавни институции и да нямаш никакви права освен ако нямаш МНОГО пари, които да споделиш с тях
        - дупките по улиците
        - арогантността и липсата на толерантност у хората
        - мътната вода, която тече от чешмата всеки ден, за която аз си плашам редовно

- мрачните физиономии на хората по улиците
        - съзнанието: "как да прецакаме другите", защото сме най-тарикати...
        ...

Списъкът е много дълъг и за съжаление нескончаем.
        Аз обичам България, но с някои неща не мога да се примиря.

Иначе относно богатството - мисля, че всеки до голяма степен сам си определя нещата.
        Както е казал Наполеон Хил - много от хората, които са бедни сами са си избрали това - защото се страхуват да станат богати, или не го искат!

Коментар

• ......КАТО ПОМИСЛИ ЧОВЕК .....КОЛКОТО МОЖЕ ДА ЗАГРЕБЕ С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ.....АМА ПУСТИТЕ МУ "ЛАКОМИ" ОЧИЧКИ ВСЕ В ЧУЖДАТА ПАНИЦА СЕ ПУЛЯТ)))....НЯМА УГОДИЯ НА ХОРСКАТА ЛАКОМИЯ

Коментар

• Богатият си е богат по душа! Два лева да има в джоба, той е щастлив. И целия свят е негов. Усмихва се на всеки.
            Сиромаха се е сиромах по душа. Милиони да има в банката, дузина бодигардове да го пазят, пак си е сиромах, клетият. Нито може да спи като хората. Кошмари го преследват непрекъснато.
            Орисия!!!
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Dedoto
              Някъде далече в неотбелязания на картата затънтен и рядко посещаван край на западния спирален клон на Галактиката се намира едно дребно, с нищо незабележително жълто слънце. Около това слънце, на разстояние приблизително деветдесет и два милиона мили, обикаля една съвсем незначителна, малка синьозелена планета, чиито обитатели-произлезли от маймуната форми на живот- са така изумително изостанали, че все още смятат електронните часовници за доста хитроумно изобретение.

Тази планета има - или по-точно имаше един проблем: почти всички хора, живеещи на нея, през по-голямата част от живота си се чувствуваха нещастни. Много бяха предложенията за решаването на този проблем, но повечето се отнасяхадо движението на едни малки зелени късчета хартия. И това е много странно, защото, общо взето, тези малки зелени късчета хартия съвсем не бяха нещастни.
              И така, проблемът си оставаше нерешен - много хора се чувстваха зле, а повечето от тях-отвратително, включително и онези с електронните часовници.
              Много точно място за " Пътеводителя"
              И за заглавната му страница

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
                Ne moje da si bogat v bedna durjava! Tova e!
                Точно обратното е! В богата държава не може да се почустваш богат тъй като всички са богати.

Коментар

• Толкова, колкото си мислят, че имам съседите.

И за да е пълно щастието искам да не ми се случва, каквото си мисли майка ми, но да ми се случва, каквото си мисли жена ми.

Мир и любов и между хората благоволение

Коментар

• Pisnalo mi e ot glupavi anketi kato tazi! Ne moje da si bogat v bedna durjava! Tova e! Umnite hora razbirat kakvo imam predvid!

Коментар

• Хайде де, аз очаквах да имам вече 100+ лични съобщения

Коментар

• Според мен повечето тука отговарят на въпроса колко им трябва, за да се ЧУВСТВАТ богати. Иначе всъщност има статистическо разпределения за целия свят според това колко активи притежава човек. Цифрите да си сред 10% богати хора на Земята изобщо не са впечатляващи. Много хора ще се изненадат всъщност колко много повече зле от тях има и колко щастливи трябва да бъдат...Иначе Пушкин е написал страхотна приказка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Respect
                          Изглежда тук преобладава мнението, че такова нещо като богат няма, защото винаги може още. Едва ли не, че парите нямат значение, защото колкото и да имаш, все си недоволен. Който е на това мнение, да ми пише на лични. Ще му помогна да се освободи от безполезните пари, така че да може да се концентрира върху духовното израстване и търсенето на вечно щастие.
                          prisushto e za 4oveshkata natura da iska vse pove4e i pove4e...

po-dobre spored mene da se iska pove4e ot tova,koeto mojesh, za da polu4ish realno tova,koeto zaslujavash.

nqma razvitie v zastoi..... ako spresh da se razvivash,u4ish,prosperirash,bogateesh i t.n. ejednevieto ti gubi smisul
                          PS: tova e 4isto individualno vse pak

Коментар

• Изглежда тук преобладава мнението, че такова нещо като богат няма, защото винаги може още. Едва ли не, че парите нямат значение, защото колкото и да имаш, все си недоволен. Който е на това мнение, да ми пише на лични. Ще му помогна да се освободи от безполезните пари, така че да може да се концентрира върху духовното израстване и търсенето на вечно щастие.

Коментар

Тези с 10М+, а и с по-малките суми трябва да си поработят доста сериозно над ROA Щом не става с 1М, просто няма да стане и с 10М. Един познат дори си беше изчислил колко пари му трябват, за да си оправи напълно живота. Сумата беше нещо като 800 и нещо хиляди и човекът си беше сметнал: толкова за апартамент, толкова за Бенц, ядене, пиене, забавления... За какви милиони говорим
                              Respekt ако си женен сумата се удвоява,ако имаш голямо отроче от женски пол -пиши я по3... ..
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

Тези с 10М+, а и с по-малките суми трябва да си поработят доста сериозно над ROA Щом не става с 1М, просто няма да стане и с 10М. Един познат дори си беше изчислил колко пари му трябват, за да си оправи напълно живота. Сумата беше нещо като 800 и нещо хиляди и човекът си беше сметнал: толкова за апартамент, толкова за Бенц, ядене, пиене, забавления... За какви милиони говорим
                                - kogato imash 1M, ve4e ne ti e interesno i mislish za udvoqvaneto mu.
                                - kogato imash 2M vse oshte ne ti e interesno, zashtoto za otricatelno vreme shte se namesti6 v neobhodimite za edin normalen i spokoen jivot bitovi glezotii. zatova iskash oshte tolkova pone, kolkoto bi izrazhodval
                                - kogato imash 5M, interesa e v razgara si, zashtoto znaesh 4e mojesh oshte da postignesh i ako ne go napravish, zna4i shte ineverish na principite si
                                - kogato stanat 10M, ve4e si osuznal, 4e s 5M 6te osigurish podobavashto semeistvoto i decata si, a s ostanalite 5M shte produljavash da podhranvash principite si i egoto,4e mojesh i tqh da napravish otnovo 10M

PS: v deistvitelnost e izcqlo vupros na li4na precenka.
                                li4no az sledvam gorespomenatite stupki, kato sled edna ot tqh nulite se porazburkvat!

Коментар

Working...
                                X