Re: Браво
А-а-а Ваше Императорско Величество, с риск да ме помислите за прост аз ще си бодна 3 колеца с домати, щото ми писна да си търся мезе за ракията! Известен съм по сички пазари в София, продавачите на домати кат ме видат и бегат надалече со люти псувни, щото съм много капризен клиент, все маана намирам и никои домати не ми харесват. От две години съм си намерил един чичо от с. Герман, чиито домати отговарят на високите ми изисквания, ама нищо сигурно няма...
Та искам да кажа, че моята представа за райски живот е да си седя со лаптопа в една беседка на двора или под асмата, да си връткам Кобоса и сайта на Инвестора и в същото време да слушам как растат доматите. Кат свърши сесията да ида да си откъсна един едър домат, още не червен а розов/оранжев, да го охладя в една кофа ледена вода, да си го нарежа у чинийката с малко козе сирене от тъщата и зехтин от о-в Тасос и да си наточа малко ракийка от дъбовото буренце. Мда-а-а ще садя домати и туй то! Ако щете ме изхвърлете от "квартала на инвеститорите" щот съм прост!
Ехе-хе - то и аз ще си посадя лози, щото съм маниакален лозар... и мисля именно това ме направи и добър инвеститор. Майсторът умее да планира развитието на лозата поне за 3 години напред...
Браво бе юнак.Аз съм го докарал твоя рай само дето сиренето от тъщата е смес крава коза и овца от тетевенско и ракията ми не в дъбово буренце а в старовремска дамаджана.Сенкята ми е смесена от астмата и една кайсия саморасляк обаче страхотна.Имам си и куче каракачанка което като се прибера от реката и ме види прави задно салто от кеф а щерката така го е дресирала че постоянно с нея седи.Имам и надуваем басейн но съм се замислил да си направя истински.Брато ние сме инвеститори с цървули
абе ти с каракачанката да не си Бат Бойко, прикрит като дребен инвеститор близо до народа?
Първоначално изпратено от Бате Пешо
Първоначално изпратено от Императорът
Първоначално изпратено от netware5
Първоначално изпратено от Императорът
...........ние инвеститори и няма да садим домати и компири...........
Та искам да кажа, че моята представа за райски живот е да си седя со лаптопа в една беседка на двора или под асмата, да си връткам Кобоса и сайта на Инвестора и в същото време да слушам как растат доматите. Кат свърши сесията да ида да си откъсна един едър домат, още не червен а розов/оранжев, да го охладя в една кофа ледена вода, да си го нарежа у чинийката с малко козе сирене от тъщата и зехтин от о-в Тасос и да си наточа малко ракийка от дъбовото буренце. Мда-а-а ще садя домати и туй то! Ако щете ме изхвърлете от "квартала на инвеститорите" щот съм прост!

Коментар