If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Неграмотни приятелю - не убеден, че районите на югоизток и изток са най-секси - защото Пушлякът ги трови (а ако не го спрат още много време?) а и че, както чувам, местата гъмжат от омразните кафяви, които мародерстват на поразия. Освен да въдим бултериери, дого аржентиновци и всякакви други изродски кучета, ядящи съмнителни двукраки.
Неграмотни приятелю - не убеден, че районите на югоизток и изток са най-секси - защото Пушлякът ги трови (а ако не го спрат още много време?) а и че, както чувам, местата гъмжат от омразните кафяви, които мародерстват на поразия. Освен да въдим бултериери, дого аржентиновци и всякакви други изродски кучета, ядящи съмнителни двукраки.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Допълнение по коментарите по долу цената на земята е такава от година въпроса по който коментираме е къща около София който я иска я строи там където му е изгодно Богаташите в Бояна ,Драгалевци, Симеоново ,Средните около София говоря за район и за идея а не за конкретна земя въпреки че на мен ми харесва това
Пишете си на лични че ако брокерите ви надушат земята ще скочи за броени дни
Коментар
AfterDark
Първоначално изпратено от emos
Първоначално изпратено от trader1
Абе колкото и хубаво да звучи - помислете си какви са реалните шансове да излезе нещо от общото начинание... Колкото повече хора - толкова по-евтино - вярно до известна степен, но - толкова и различни мнения, интереси, желания... на един ще му изникнат проблеми със заема, на друг - със свободното време, на третия и четвъртия ще харесат един и същи парцел, петия ще е щастлив с всичко (той ще е по-скоро изключението) и т.н. ... аз съм го изпитвал само с още двама съдружници подобното начинание - трудна работа се оказа ...
Иначе живота извън големия град е чудно нещо, мога да се похваля, и наистина си струва усилието, ама е хубаво да се направи реална граница между наистина възможното и това дето става само за разтягане на локуми ... )
Не си прав най доволен ще е тоя дето им отвърже земята.Като гледам тука вече се появиха десетина мераклии с големите ятагани.
ХАХАХАХААХАХАХА!
А Неграмотника поне ще има какво да смята няколко години ...
Абе колкото и хубаво да звучи - помислете си какви са реалните шансове да излезе нещо от общото начинание... Колкото повече хора - толкова по-евтино - вярно до известна степен, но - толкова и различни мнения, интереси, желания... на един ще му изникнат проблеми със заема, на друг - със свободното време, на третия и четвъртия ще харесат един и същи парцел, петия ще е щастлив с всичко (той ще е по-скоро изключението) и т.н. ... аз съм го изпитвал само с още двама съдружници подобното начинание - трудна работа се оказа ...
Иначе живота извън големия град е чудно нещо, мога да се похваля, и наистина си струва усилието, ама е хубаво да се направи реална граница между наистина възможното и това дето става само за разтягане на локуми ... )
Не си прав най доволен ще е тоя дето им отвърже земята.Като гледам тука вече се появиха десетина мераклии с големите ятагани.
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Варира между 35 до 45 евро въпрос на пазарлък все пак сме в шопско където Вуте да е зле е по добре от Нане да е добре това е в кръга на шегата освен цената
Мястото се намира между с. Доброславци и с.Балша до шосето между двете села.Мястото е около 22 дка достатъчни за затворен комплекс с около 35 къщи.Захващането на канализацията да бъде с екостанции мисля, че когато се изгражда трафопост токът не е толкова голям проблем .Захранването с вода ще бъде с индивидуални сондажи, които освен за вода могат да се ползуват и за отопление с термопомпа.По този начин е решен и въпросът за отоплението.
Място се намира наистина на 7км от метростанция "Обеля" и 15км от центъра на София.До метростанция "Обеля" се стига са автобус №30 и маршрутка 5А.
Мястото се намира между с. Доброславци и с.Балша до шосето между двете села.Мястото е около 22 дка достатъчни за затворен комплекс с около 35 къщи.Захващането на канализацията да бъде с екостанции мисля, че когато се изгражда трафопост токът не е толкова голям проблем .Захранването с вода ще бъде с индивидуални сондажи, които освен за вода могат да се ползуват и за отопление с термопомпа.По този начин е решен и въпросът за отоплението.
Място се намира наистина на 7км от метростанция "Обеля" и 15км от центъра на София.До метростанция "Обеля" се стига са автобус №30 и маршрутка 5А.
Коментар
Negramoten
Здравейте, поогледах се за подходящи места по магистрала Тракия. Около с.Нови Хан не ми харесва, заради радиоактивното гробище. Допадна ми с.Вакарел, като от пътния възел до околовръсното се стига за 12 мин. бавно каране (120), а от там до 7-ми км. (ХМС) са още 5 мин. със светофара на Горубляне. Има парцели за около 8-12е/м2.
Не ми харесва, че е доста далече, от ХМС са 30 км. Но като време не е много, аз за 15 мин. понякога немога от Верона-Младост да стигна до детелината... Разхода, въпреки че е извънградско тези 2х30км. се усещат.
- ако е на бензин е около 8 лв/ден
- ако е дизел - 5-6 лв
- ако е метан - 2-3 лв.
Изглежа ми чисто, и гледката не е лоша. Южен склон...
victress, там ми харесва, има и едно село Плана, което също ми допада, само че зимата пътя не е много приятен. Според мен е доста по-добре да си в Железница. Все пак идеята е да се живее там, а не да е вила за уикенда.
petia97, ще споделиш ли по-подробно?
Karen, нали това е идеята, да строим качествено за себе си.
Aquacool, Доброславци и Балша са добри предложения. А относно проблемите с вода, ток и Интернат, то смятам че са решими.
trader1, защо смяташ, че е невъзможно хора със сходни идеи/интереси да се съберат и да направят нещо заедно, дори е възможно да е малко по-мащабно, като се реализира и печалба.
life is simple and clear when you make the right choices
Коментар