IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трасе на магистрала "Тракия" Инфо??

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам следният въпрос - имам няколко декара покрай магистрала "Хемус" с лице 200-300 м. Какви са възможностите за поставяне на билбордове и кои рекламни агенции са най-качествени за такава услуга? Има ли възможност за отдаване под наем на мястото за билборд, а оттам те да си го строят и управляват?

Коментар

• Да за същия имот става дума.Все пак лице на пътя 170 м. от едната страна.ОК!Ще чакаме!пък може да се окаже интересно????????

Коментар

• 3,974 dekara ot tozi imot sa ot4yjdeni ot darjavata ,zaradi traseto na magistralata,ostatakat ot parcela e s lice na traseto ,no tova suvsem ne zna4i 4e shte se narediat na opashka da go kypiat na cena evro za kvadraten metar, predi mece4 v celo Bikovo na 60 metra ot traseto 20 dekara se prodadoxa za 230 leva na dekar.

Коментар

• За ОМАРЧЕВО е.Интересна ли е нивата?

Коментар

• Първоначално изпратено от damargo
            За имот 028025?Имаш ли данни?
            Ako e za omar4evo kakvo to4no te interesyva za 028025

Коментар

• Първоначално изпратено от garner
              Az znam ot kade shte minava traseto,sachto taka imam nomerata na vsi4ki imoti prez koito shte minava Magistralata,i oshte mnogo raboti znam ot St.Zagora do Burgas.
              Кажи какви пари искаш за цялото инфо прати ми ЛС.

Коментар

• za da ti kaja triabva da znam zemlishteto ,zashtoto nomerata se povtariat v razli4nite zemlishta.

Коментар

• За имот 028025?Имаш ли данни?

Коментар

• Az znam ot kade shte minava traseto,sachto taka imam nomerata na vsi4ki imoti prez koito shte minava Magistralata,i oshte mnogo raboti znam ot St.Zagora do Burgas.

Коментар

• Наясно съм,че не е с променен статут.Занимавам се с недв.имоти.

Коментар

• ще минава поктай мой парцел, ама не го продавам ))

Коментар

А каква според теб е реалната цена в момента?В близост е до стоп.двор и ток и вода има.На 10 км. източно от Нова Загора.Имам сканирана скица.2.5?
                          Селото го познавам ходил съм на търг за сгради в стопанският ви двор преди две, три години.Цената която можете да вземете е от 2 до 3 хиляди лева на дек.(статута и е на земедеска земя).Както споменах вашата цена е добра ,но след построяването на магистралата.Все пак цената е тази която успеете да вземете.Няма долна и горна граница.

Коментар

• А каква според теб е реалната цена в момента?В близост е до стоп.двор и ток и вода има.На 10 км. източно от Нова Загора.Имам сканирана скица.2.5?

Коментар

Ако ви интересува имам парцел 6800 кв.м. с лице на пътя 170 м.от северната страна на магистралата,по скоро е земеделска земя в землището на с.Омарчево,терена е равен и е на 1 км.от стопанския двор.Цената е 3 евро/кв.м.
                              Това е цената на парцелите обаче СЛЕД построяването на магистралата.На тези нива трудно ще продаваш .Комуникации в близост ? (ел захранване, ВИК,газ?) Много въпроси.

Коментар

• Според теб skip какво да правим?
                                Да изчакаме да падне, нали?
                                Аз бих купил на цена някъде около твойта.

Коментар

Working...
                                X