Имам следният въпрос - имам няколко декара покрай магистрала "Хемус" с лице 200-300 м. Какви са възможностите за поставяне на билбордове и кои рекламни агенции са най-качествени за такава услуга? Има ли възможност за отдаване под наем на мястото за билборд, а оттам те да си го строят и управляват?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трасе на магистрала "Тракия" Инфо??
Collapse
X
-
3,974 dekara ot tozi imot sa ot4yjdeni ot darjavata ,zaradi traseto na magistralata,ostatakat ot parcela e s lice na traseto ,no tova suvsem ne zna4i 4e shte se narediat na opashka da go kypiat na cena evro za kvadraten metar, predi mece4 v celo Bikovo na 60 metra ot traseto 20 dekara se prodadoxa za 230 leva na dekar.
Коментар
-
Първоначално изпратено от damargoА каква според теб е реалната цена в момента?В близост е до стоп.двор и ток и вода има.На 10 км. източно от Нова Загора.Имам сканирана скица.2.5?
Коментар
-
Първоначално изпратено от damargoАко ви интересува имам парцел 6800 кв.м. с лице на пътя 170 м.от северната страна на магистралата,по скоро е земеделска земя в землището на с.Омарчево,терена е равен и е на 1 км.от стопанския двор.Цената е 3 евро/кв.м.
Коментар
Коментар