IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трасе на магистрала "Тракия" Инфо??

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от damargo
    Ако ви интересува имам парцел 6800 кв.м. с лице на пътя 170 м.от северната страна на магистралата,по скоро е земеделска земя в землището на с.Омарчево,терена е равен и е на 1 км.от стопанския двор.Цената е 3 евро/кв.м.
    Баце, един SBS за днес стига! :-(
    Точно там наскоро имаше сделки под 0.3 евро/кв.м!;-)

Коментар

• Ако ви интересува имам парцел 6800 кв.м. с лице на пътя 170 м.от северната страна на магистралата,по скоро е земеделска земя в землището на с.Омарчево,терена е равен и е на 1 км.от стопанския двор.Цената е 3 евро/кв.м.

Коментар

• Южно от Нова Загора и северно от Ямбол!
        Ориентировъчно между Петолъчката и Ямбол.

п.с - Със сигурност, обаче Трейс знаят точно къде....:-)

Коментар

• По сведения на местни хора горе-долу по средата между Сливен и Ямбол, струва ми се логично.
          И това ще мине ...

Коментар

• Re: Трасе на магистрала "Тракия" Инфо??

Първоначално изпратено от cymru
            Първоначално изпратено от van05
            Тъй като все още има подценени места за закупуване около трасето на магистрала "Тракия" имам въпрос.Знае ли някои точно от къде ще минава отсечката Стара Загора -Бургас?
            Друже, ако намеренията ти са спекулативни струва ми се, че си закъснял безвъзвратно. Ако целите ти са инвестиционни - всичко се купува и продава - е цената вече е "магистрална"

Ей cymru, от кога уеслките шиип шагъри сте толкова отворени?? Багър офф и Фокин ел ет дъ сейм тайм.... ))
            BG-TRAFFIC

Коментар

• Re: Трасе на магистрала "Тракия" Инфо??

Първоначално изпратено от van05
              Тъй като все още има подценени места за закупуване около трасето на магистрала "Тракия" имам въпрос.Знае ли някои точно от къде ще минава отсечката Стара Загора -Бургас?
              Друже, ако намеренията ти са спекулативни струва ми се, че си закъснял безвъзвратно. Ако целите ти са инвестиционни - всичко се купува и продава - е цената вече е "магистрална"
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Колега званни в офис на ТРЕЙС и попитай там, те знаят защото сигорно ще я правят!!!

Коментар

• Трасе на магистрала "Тракия" Инфо??

Working...
                X