Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Таралясника си го поправям сам ...нямам идея.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Споко Майна, и аз съм живял на квартира. Не е толкова зле. Защо българина презира наемодателя, адвоката, доктора, а майстора дето му поправя таралясника тачи и го търси. Имаш ли някаква идея?
Коментар
-
Отдавна не бях влизал тука ...няма промяна , една и съща мантра ! Баси почвам да си мисля вече , че хазяинът е по-противно същество даже и от адвоката !Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И другото е вярно. Кьорфишеци със зарибяващи и неистински обяви по 300€ за двустаен. Ако си наемател ще разбереш за какво става дума. Реалните обяви и добрите оферти на имоти, никакви стаи с хазяйки са си нагоре. Аз съм отдал тънко - 500€. Магазинчето 200€. Като отдам наесен и другия и там ще гоня тънка поносима цена - 900€.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sahib31 Разгледай мнение"Мъже се представят за жени, за да си намерят съквартирантка и приятелка, в наето от тях жилище. Това сочи проверка в социалните мрежи, направена от в. „Монитор“."
Blitz.bg
много правдива статия, отразяваща действителния пазар на наеми в София.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sahib31 Разгледай мнение
Сверявам си часовника по предлаганета винаги, щото тези които дават, при мен са на опашка.
Коментар
-
Лорде , ти недей гледа колко искат ...гледай колко дават ...малка разлика има ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sahib31 Разгледай мнениеhttps://www.blitz.bg/ikonomika/podla...ews649065.html
много правдива статия, отразяваща действителния пазар на наеми в София.
- 2 Харесвания
Коментар
-
"Мъже се представят за жени, за да си намерят съквартирантка и приятелка, в наето от тях жилище. Това сочи проверка в социалните мрежи, направена от в. „Монитор“."
Blitz.bg
много правдива статия, отразяваща действителния пазар на наеми в София.Last edited by mibova; 02.01.2019, 14:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Не се оплаквам от работа и възможности, оплаквам се от политици, които сало пречат и вдигат прагове и осигуровки.
Онова помещение съм го оставил да отлежава. Цената ми се струва висока, така че наблюдавам до края на годината продавача... След нова година ще се свържа с него ако не го е продал и ще видя какъв е потенциала за пазарлък. Ще имам и ремонт вътре, така че търся добра цена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sahib31 Разгледай мнениеЧестита Нова година на всички! Здраве, берекет и дивидент. Колеги, с 4-5% нормално ли е да се вдигнат наемите в София. С толкова се очаква да роскъпват основни хранителни стоки и водата?
Коментар
-
И тая работа как става ... по преценка на хазяина ли ?! Ако в договора за наем е фиксирана цифра за 3 години да речем , мое да му покажеш средеен пръст !
Фиксирана е за една година ( в 99% от случаите)... и после се кара по течението. Така че, въпрос на договаряне.
Коментар
Коментар