IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin

А, Блиц - светата истина
    видях го, че е блиц, но не ми се ровеше за други.
    Last edited by X_Y; Днес, 06:53.

ху... за правописни грешки ли го редактира?
    че не виждам за какво друго може да е
    Last edited by ratten; 14.02.2019, 09:00.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Друго си е боклука да прелива по улиците от кофите...
      Да и друго си е боклука да се изнесе от България

Коментар

е, случва се.
        ма пак по-добре от това
        https://www.blitz.bg/svyat/trima-bez...ews407396.html
        Last edited by ratten; 13.02.2019, 22:23.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

добре, добре, много е хубаво там, разбрахме.
          пенсионерски град, дето зад всяко перде наднича бабичка и телефона им е на бързо набиране на полизей, да докладва как си спрял накриво или си си хвърлил боклука в чужда кофа за смет.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

аз им каам че не познават парите, те не ми верват, да минат на левове при тва на половина и да съответства на квалитета едва тогава .... да си праят устата за повече .... са що си е право право

Оказало се било, на вас двамцата да ви пратим снимки и от Виената да я видите как изглежда ммм ?!? Кво ми пускате некви глупости тука праени в час по Трудово на краден Ексел ??? ....
            У Виената колите не са стандартно 15 годишни кат в Софията, тва първо и второ са паркирани на отредените затова места, не по ливадите ... е са не могат да се сравняват с нас щот нямат х 5 коли на семейство дет спат котките нощем ....
            добре, добре, много е хубаво там, разбрахме.
            пенсионерски град, дето зад всяко перде наднича бабичка и телефона им е на бързо набиране на полизей, да докладва как си спрял накриво или си си хвърлил боклука в чужда кофа за смет.
            препоръка е

Коментар

Ти стига само да сравниш 100м2 в немско и 100м2 в Б-стан, дето вторите я имат 70м2, я не.
              София изглежда като Анадола с много смог, каква Виена бре хахахаха
              аз им каам че не познават парите, те не ми верват, да минат на левове при тва на половина и да съответства на квалитета едва тогава .... да си праят устата за повече .... са що си е право право

Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Понеже във Виена няма смог https://airtube.info/stats.php?count...2-12&groupby=d
              За последната година въздухът в София е мноооого по-чист
              Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

София,се оказва много по чист град от Виена

https://airtube.info/stats.php?count...2-12&groupby=d
              Оказало се било, на вас двамцата да ви пратим снимки и от Виената да я видите как изглежда ммм ?!? Кво ми пускате некви глупости тука праени в час по Трудово на краден Ексел ??? ....
              У Виената колите не са стандартно 15 годишни кат в Софията, тва първо и второ са паркирани на отредените затова места, не по ливадите ... е са не могат да се сравняват с нас щот нямат х 5 коли на семейство дет спат котките нощем ....

Коментар

Вицовете моля - в друга тема
                То се видя наскоро колко е чиста София, хората си правеха супа от смога направо по тротоарите.
                Хайде отвори двата линка и виж разликата

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Вицовете моля - в друга тема
                  То се видя наскоро колко е чиста София, хората си правеха супа от смога направо по тротоарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Понеже във Виена няма смог https://airtube.info/stats.php?count...2-12&groupby=d

Коментар

Ти стига само да сравниш 100м2 в немско и 100м2 в Б-стан, дето вторите я имат 70м2, я не.

Коментар

да на мене също ми е ясно, че България не е Германия или Швейцария и Австрия, НО след кат не сме кат тях то значи и наемите и цените на жилищата не треа да са кат там или нещо съм се объркал ?!? Не нема никви клиенти всичко е напомпано, измислено и в интернета изкуствено напудрено за да се надуват оше повече цените ...
                        Да аз неам абсолютно нищо напреки да плащам и 800 евро наем ако пейзажа в София изглежда кат Мюнхен или Виена ... тогава нема ядове ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Еми нямаме пари българите, за да се санира като в Германия и Австрия.

И аз мисля, че се преекспонира с наемите. Пускат разни наеми на луксозни жилища, които са като вноска по кредит. И има клиенти за тях.
                          Как да нямате, цяла програма милиарди за саниране мина!

Коментар

И аз мисля, че се преекспонира с наемите. Пускат разни наеми на луксозни жилища, които са като вноска по кредит. И има клиенти за тях.
                            да на мене също ми е ясно, че България не е Германия или Швейцария и Австрия, НО след кат не сме кат тях то значи и наемите и цените на жилищата не треа да са кат там или нещо съм се объркал ?!? Не нема никви клиенти всичко е напомпано, измислено и в интернета изкуствено напудрено за да се надуват оше повече цените ...
                            Да аз неам абсолютно нищо напреки да плащам и 800 евро наем ако пейзажа в София изглежда кат Мюнхен или Виена ... тогава нема ядове ...

Коментар

еми ей ти едни случайни снимки от нета да не пускам мойте, че са бруталия, но впрочем тях ги има в разтежа за Социализма и Капитализма и панелката е наистина пред разпад щот там съм израсъл и го виждам как изглежда сега .... Добре са глеаш го тва тука и наемите под 400 € euro няма ?!?!?, а онова там дет постнах изглежда по съвсем друг начин .... Пускам ги тия неща не да покажа колко сме зле на мене ми е ясно че сме мега зле и аз идвам от тука не падам от Марс, пускам го да слезнете на земята с тия измислени цени и на наеми и на имоти дет пускат тука х 5 платени статии на час ....

Коментар

Преувеличаваш, нито панелните са пред разпад, инфраструктура горе долу има.
                                Наистина има много коли, но младежите искат да карат.

И аз се чудя на една двойка, под 30 г, и двамата карат стари коли (2 бр.). Правят апартамент и нямат пари за ремонт, но си държат колите.
                                Аз ня тяхно място бих продал колите, правя ремонт и след няколко години купувам една по-читава кола. Но те не мислят така.
                                еми ей ти едни случайни снимки от нета да не пускам мойте, че са бруталия, но впрочем тях ги има в разтежа за Социализма и Капитализма и панелката е наистина пред разпад щот там съм израсъл и го виждам как изглежда сега .... Добре са глеаш го тва тука и наемите под 400 € euro няма ?!?!?, а онова там дет постнах изглежда по съвсем друг начин .... Пускам ги тия неща не да покажа колко сме зле на мене ми е ясно че сме мега зле и аз идвам от тука не падам от Марс, пускам го да слезнете на земята с тия измислени цени и на наеми и на имоти дет пускат тука х 5 платени статии на час ....

Коментар

Working...
                                X