Първоначално изпратено от marandi
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дискусия за балона на НИ у нас и в чужбина
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от marandiПървоначално изпратено от nnsПървоначално изпратено от ПепиАбе още ли не са станали лихвите по кредитите двуцифрени,
ако не са, ще станат, ще станат............, чичо Трише Ви го каза в прав текст,
стягайте коланите новодомците, докато аз ще разхлабвам.........хахахаха...........;-))))
Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nnsПървоначално изпратено от ПепиАбе още ли не са станали лихвите по кредитите двуцифрени,
ако не са, ще станат, ще станат............, чичо Трише Ви го каза в прав текст,
стягайте коланите новодомците, докато аз ще разхлабвам.........хахахаха...........;-))))
Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиАбе още ли не са станали лихвите по кредитите двуцифрени,
Коментар
-
Вземете ми къщата, моля
Адвокатите на Citibank пледираха, че банката така и не е влязла във владение на къщата и не желае да се възползва от това си право сега, защото имотът по същество няма никаква стойност. (Изоставената къща нарушава 11 изисквания за поддържане на сградния фонд - счупени прозорци, рушащи се стени и подове, липсващи водосточни тръби.)
без коментар ...
Коментар
-
Като имаш предвид как растат цените на енергоизточниците и петрола, 3 енергийни ефективности не могат да те оправят.
Колата ми не може да харчи под 6 на сто... А бензинът скоро ще е 3 лева. Аналогично и с тока.
Първоначално изпратено от AfterDarkРомантичният бизнес вече е отминал, а скоро ще замине ...
Но и без петрола, тока и дрън-дрън, това щеше да се случи заради заплатите ...
Който не е действал достатъчно върху своята ефективност ще духа супата ... ама специално по отношение на енергийната ефективност няма друг начин, защото иначе планетата ще стане на задник ...
Който не може да поддържа достатъчно кол-во квалифицирани работници също ще духа супата и го заслужава ... вие какво искате хората да са роби, ли?
Горното обаче не означава, че нормалните хора с нарастналите номинални заплати при продължаваща кредитна експанзия ще спрат да купуват имотчета ...
8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkГорното обаче не означава, че нормалните хора с нарастналите номинални заплати при продължаваща кредитна експанзия ще спрат да купуват имотчета ...
8)
Кредитната експанзия вече е в миналото, май нямаш представа за кеша в банките
Коментар
-
AfterDark
Романтичният бизнес вече е отминал, а скоро ще замине ...
Но и без петрола, тока и дрън-дрън, това щеше да се случи заради заплатите ...
Който не е действал достатъчно върху своята ефективност ще духа супата ... ама специално по отношение на енергийната ефективност няма друг начин, защото иначе планетата ще стане на задник ...
Който не може да поддържа достатъчно кол-во квалифицирани работници също ще духа супата и го заслужава ... вие какво искате хората да са роби, ли?
Горното обаче не означава, че нормалните хора с нарастналите номинални заплати при продължаваща кредитна експанзия ще спрат да купуват имотчета ...
8)
Коментар
-
да си говорим честно, икономиката не е добре, прегря миналата година, а тази забавя темпо. С новите цени на енергоносителите окончателно ще се дръпне ръчната спирачка. Тогава ще бленуваме ръст в заплатите, а собствениците на фирми ще разчитат на продажба на активи. Разбира се няма всичко да е толкова черно и страшно, но романтичния бизнес вече ще е отминал и ще има здрава работа за далеч по-малки печалби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiПървоначално изпратено от PIMPПървоначално изпратено от ПепиАбе още ли не са станали лихвите по кредитите двуцифрени,
Допивам си бирата и за какво да си поговирим? Я, наздраве!
Как мислите ще се отрази 30% на тока / промишленият / върху цените на крайните стоки и услуги? И кога ще горят бушонки, за спад на цените не говоря, за преразпределението на собствеността визирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMPПървоначално изпратено от ПепиАбе още ли не са станали лихвите по кредитите двуцифрени,
Допивам си бирата и за какво да си поговирим? Я, наздраве!
Как мислите ще се отрази 30% на тока / промишленият / върху цените на крайните стоки и услуги? И кога ще горят бушонки, за спад на цените не говоря, за преразпределението на собствеността визирам
Коментар
-
И още нещо българите сме глупави, вместо да си вземем поуки от това което става по света, ние се надъхваме за още ръст в цените на НИ, а това както видяхме няма добър край. Аз лично смятам да погледам малко от страни. А на скокналите в ипотеки да им пожелая успех и живот и здраве да могат да си ги изплатят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиАбе още ли не са станали лихвите по кредитите двуцифрени,
Коментар
Коментар