Къде са те , къде сме ние................????;-))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дискусия за балона на НИ у нас и в чужбина
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от експерт-строителГледайте ББТ в момента - да видите за какви жилища става въпрос във Виена
Всичко това в един от привлекателните квартали на Виена - който не е ходил, да разгледа в интернет за каква красота, инфраструктура, порядки, закони и население става въпрос.
Това в резщме е част от предаването на ББТ - "Градът"
Коментар
-
Първоначално изпратено от nnsПървоначално изпратено от edge404Първоначално изпратено от nnsно това на снимката освен че е поляна и комплект документи е и на няколко километра от Сл бр. в промишлената зона?!
CALIFORNIA е разположена в зелената част на Слънчев бряг и се намира на 300 метра от плажната ивица. Комплексът се намира в близост до всички атракциони на Слънчев бряг и се намира на 500м от централната част на гр. Несебър и архитектурно-историческите забележителности на Стария НесебърIn Goze We Trust
Коментар
-
Първоначално изпратено от edge404Първоначално изпратено от nnsно това на снимката освен че е поляна и комплект документи е и на няколко километра от Сл бр. в промишлената зона?!
CALIFORNIA е разположена в зелената част на Слънчев бряг и се намира на 300 метра от плажната ивица. Комплексът се намира в близост до всички атракциони на Слънчев бряг и се намира на 500м от централната част на гр. Несебър и архитектурно-историческите забележителности на Стария Несебър
Коментар
-
Първоначално изпратено от nnsно това на снимката освен че е поляна и комплект документи е и на няколко километра от Сл бр. в промишлената зона?!
CALIFORNIA е разположена в зелената част на Слънчев бряг и се намира на 300 метра от плажната ивица. Комплексът се намира в близост до всички атракциони на Слънчев бряг и се намира на 500м от централната част на гр. Несебър и архитектурно-историческите забележителности на Стария Несебър
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от nnsПодчертавам че от 5г. Слънчев бряг тотално не ме кефи - но това на снимката освен че е поляна и комплект документи е и на няколко километра от Сл бр. в промишлената зона?!
За каква промишлена зона в Слънчев бряг говориш, може би някое изнесено производство на Кремиковци, за което аз не занам?
А на скоро имаше статии, за това как хотели се отказват от бизнеса и продават обзаведените хотелски стаи като апартаменти, пак при такива цени.
Добре че не те кефи Слънчев бряг, че както не си разбрал за спукването на балона там, нищо чудно, ако ти харесваше, някой да те беше взел за рибка, и вече да си горд собственик на апартамент, на който цената е паднала 3 пъти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nnsПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от ВескоПипи, какво продаваш на морето на 450 евро?
Може и да ме заинтересува, зависи къде се намира.
Обзаведен апартамент в к.к. Слънчев бряг за 450 евро/кв.м.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от ВескоПипи, какво продаваш на морето на 450 евро?
Може и да ме заинтересува, зависи къде се намира.
Обзаведен апартамент в к.к. Слънчев бряг за 450 евро/кв.м.
Коментар
Коментар