IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дискусия за балона на НИ у нас и в чужбина

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къде са те , къде сме ние................????;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от експерт-строител
      Гледайте ББТ в момента - да видите за какви жилища става въпрос във Виена
      Наемът за 100кв. м. апартамент /чиста жилищна площ/ във Виена, обзаведен, в блок със басейн, фитнес, сауна, спортни и детски площадки, парти зала, перално и сушилно помещение, енерго и водоспестяваща технология /част от водата се пречиства и се използва повторно - в тоалетните например/, прилежащ парк и други развлекателни съоражения /безплатни за живущите/....... е 600Е на месец. Не стана въпрос за консумативите, но от собствени наблюдения знам, че повечето консумативи - влизат в наема /вода, отопление, кабелна тел. ..../. Освен всичко изброено, в наема влизат чистачка, обслужващ персонал /който поправя възникнали повреди........ и други екстри, които не можах да запомня/.

Всичко това в един от привлекателните квартали на Виена - който не е ходил, да разгледа в интернет за каква красота, инфраструктура, порядки, закони и население става въпрос.

Това в резщме е част от предаването на ББТ - "Градът"

Коментар

• И САМО за 450Е,

купувай народе, че не остана................хахахахаха......!:-))

Абе защо не са продадени още при това "голямо " търсене.....хахахаха...!;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от nns
          Първоначално изпратено от edge404
          Първоначално изпратено от nns
          но това на снимката освен че е поляна и комплект документи е и на няколко километра от Сл бр. в промишлената зона?!
          и
          CALIFORNIA е разположена в зелената част на Слънчев бряг и се намира на 300 метра от плажната ивица. Комплексът се намира в близост до всички атракциони на Слънчев бряг и се намира на 500м от централната част на гр. Несебър и архитектурно-историческите забележителности на Стария Несебър
          на кое да вярваме %)
          Ами аз го гледам къде е ти на който искаш вярвай, от морето е на 7-800 метра , от центъра на Несебър на 2км. от центърана Сл бряг на 3км.
          Tova e v na4aloto na SBryag, to4no sre6tu gas station na koleloto i stadiona. Plaja e kam 10 minuti pe6a pred hotel Oasis.
          In Goze We Trust

Коментар

• Гледайте ББТ в момента - да видите за какви жилища става въпрос във Виена

Коментар

• Първоначално изпратено от edge404
              Първоначално изпратено от nns
              но това на снимката освен че е поляна и комплект документи е и на няколко километра от Сл бр. в промишлената зона?!
              и
              CALIFORNIA е разположена в зелената част на Слънчев бряг и се намира на 300 метра от плажната ивица. Комплексът се намира в близост до всички атракциони на Слънчев бряг и се намира на 500м от централната част на гр. Несебър и архитектурно-историческите забележителности на Стария Несебър
              на кое да вярваме %)
              Ами аз го гледам къде е ти на който искаш вярвай, от морето е на 7-800 метра , от центъра на Несебър на 2км. от центърана Сл бряг на 3км.

Коментар

и
                на кое да вярваме %) (въпросът е риторичен де) %)

Коментар

• По добре местенце на кея , да има къде да си завържеш яхтата
                  - останалото само пречи.

Коментар

• така де, така..........и аз така си мисля!;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                      Не бе, nns,

ще го купиш и като поскъпне го меткаш,

баси далаверата, баси печалбата!:-))))
                      Там ако имах парите бих си купил склад - то и такъв е района. Ама където и да е, да купуваш апартамент с идеята че ще го продадеш с печалба си е куца идея.

Коментар

Подчертавам че от 5г. Слънчев бряг тотално не ме кефи - но това на снимката освен че е поляна и комплект документи е и на няколко километра от Сл бр. в промишлената зона?!
                        Явно не си единствения, който не го кефи. Дочува се, че вече трудно се намират англичани, които да ги кефи.

За каква промишлена зона в Слънчев бряг говориш, може би някое изнесено производство на Кремиковци, за което аз не занам?

А на скоро имаше статии, за това как хотели се отказват от бизнеса и продават обзаведените хотелски стаи като апартаменти, пак при такива цени.

Добре че не те кефи Слънчев бряг, че както не си разбрал за спукването на балона там, нищо чудно, ако ти харесваше, някой да те беше взел за рибка, и вече да си горд собственик на апартамент, на който цената е паднала 3 пъти.

Коментар

Първоначално изпратено от Negramoten
                          Първоначално изпратено от Веско
                          Пипи, какво продаваш на морето на 450 евро?
                          Може и да ме заинтересува, зависи къде се намира.
                          Ето ти една оферта от мен:

Обзаведен апартамент в к.к. Слънчев бряг за 450 евро/кв.м.
                          Подчертавам че от 5г. Слънчев бряг тотално не ме кефи - но това на снимката освен че е поляна и комплект документи е и на няколко километра от Сл бр. в промишлената зона?!
                          Аз даже заобикалям , когато пътувам надолу. Приятелите ми от Бургас също , идвайки към Варна.

Коментар

• Не бе, nns,

ще го купиш и като поскъпне го меткаш,

баси далаверата, баси печалбата!:-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                              Първоначално изпратено от Веско
                              Пипи, какво продаваш на морето на 450 евро?
                              Може и да ме заинтересува, зависи къде се намира.
                              Ето ти една оферта от мен:

Обзаведен апартамент в к.к. Слънчев бряг за 450 евро/кв.м.

Коментар

• Весо има мнооооого жил площ,

ама купувачи няма и ще стават все по-малко при

повишаваща се лихва по кредитите........!;-))

ПОНИМАЕШ!:-))))

Коментар

Working...
                                X