IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дискусия за балона на НИ у нас и в чужбина

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как да отговоря на неправилен въпрос?? А и като ти гледам броя на мненията, май ти си платен ъпър(то няма и смисъл,но знае ли ги човек АНИ-тата)

Първоначално изпратено от iaross
    Т.е. подкрепяте моя въпрос и/или знаете отговора му.

Коментар

• Т.е. подкрепяте моя въпрос и/или знаете отговора му.

Коментар

• Първоначално изпратено от iaross
        Двете утвърдителни мнения ме провокират да направя няколко предположения , а именно:
        -Съществуват мнения с цел конкретна пазарна посока , медийни и форумни.
        -Някой плаща за тях . Съответно има финансов резултат от това си действие.

Следва въпрос - Кой е този някой?
        Ами всеки, които е търсил ипотечен кредит от банка в последните месеци, знае че такива почти не се дават, а дори и като се дават, собствения капитал трябва да е доста висок. Така моментално сумата за апартамент на едно домакинство е намаляла с около 25-30% (по мое мнение). Освен това лихвите в момента са непоносими, което кара хората да не взимат ипотечни кредити.
        Не трябва да ти го напишат изрично вестниците, за да стане ясно на хората че при липса на кредитиране цените на имотите няма как да са нагоре.

Коментар

• Както някой каза преди време във форума,,че аз и Веско сме семейни,с деца, над 33г,т.е. мислим и отговаряме за някой друг,освен за себе си. Защо се учудваш,че има различни мнения от твоето. Освен това,бях пряк свидетел на покачването.
          В моите разбирания и възпитание парите са необходимост,а не бог. Аз си казвам мнението. Не виждам защо всяко мнение,различно от твоето,трябва да е платено??

Двете утвърдителни мнения ме провокират да направя няколко предположения , а именно:

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she

Когато всички медии в хор ревяха, че цените на НИ ще достигнат европейските, защо не привидя замисъл в това?
            Даже нови тв предавания се появиха, за да вменяват на българина, че нещата "СЕ ДВИЖАТ" в посока нагоре (справка:"Новите българи", "Мисия-моят дом"....).
            Само телевизиите да бяха. Всекидневниците имаха притурки за недвижими имоти. Понеже съм се занимавал с медии ще ви кажа, че такива неща са много скъпи, а надписът "платени страници" липсваше масово.

Коментар

Когато всички медии в хор ревяха, че цените на НИ ще достигнат европейските, защо не привидя замисъл в това?
              Даже нови тв предавания се появиха, за да вменяват на българина, че нещата "СЕ ДВИЖАТ" в посока нагоре (справка:"Новите българи", "Мисия-моят дом"....).

Коментар

Аз се разписвам срещу хонорари от Мосад, Билдербергите и ген. Гоцев. На другите сривльовци не знам кой им плаща.

Коментар

• Двете утвърдителни мнения ме провокират да направя няколко предположения , а именно:

Коментар

Има ли хора в този форум , които да мислят , че заглавия и статии по медиите и форумни мнения , влияят на цените на н.и. или на решенията на потенциалните продавачи и купувачи.
                    Абсолютно.

Коментар

• При вдигането на цените,основна роля играеха медиите. Защо падането да не следва същата схема? Търсенето намалява,поради публикациите че няма купувачи. Човек от къде научава че предлагането надвишава търсенето?? От врачки ли??

Има ли хора в този форум , които да мислят , че заглавия и статии по медиите и форумни мнения , влияят на цените на н.и. или на решенията на потенциалните продавачи и купувачи.

Коментар

• Има ли хора в този форум , които да мислят , че заглавия и статии по медиите и форумни мнения , влияят на цените на н.и. или на решенията на потенциалните продавачи и купувачи.

Коментар

• В тези трудни за кредиторите времена литовските събирачи на дългове предлагат нетрадиционна услуга, за да попречат на длъжниците да просрочват вноските си - услугите на вещица.
                          http://dnes.dir.bg/2009/01/16/news3860393.html
                          Чух, че и в този форум имало вещици /и от двата пола/, които поддържат цените

Коментар

• Първоначално изпратено от експерт-строител
                            С 80% поевтиняват жилищата в Ирландия
                            http://www.monitor.bg/article?id=184416
                            Пак цитати на малоумни заглавия. Таман се зарадвах за Ирландия, че ми е в списъка за живеене, то се оказа прогноза на някакъв икономист между незнаен връх и евентуално дъно.
                            Едва ли ще паднат цените у нас с глупави манипулации.

Коментар

• С 80% поевтиняват жилищата в Ирландия
                              http://www.monitor.bg/article?id=184416

Лошите ипотеки в САЩ с ръст от 81% за 2008 г.
                              http://www.monitor.bg/article?id=184417

Една четвърт от офисите в Москва пустеят
                              http://www.monitor.bg/article?id=184420
                              За сметка на това, за гарсониерата на Joan в Банишора са се наредили 10-тина купувачи и 50-тина наематели

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                Освен стойността и името му трябва да се смени.Вече е Черния дом.
                                Не бе, казва се Бараката на Обама.
                                Its only worth what someone else is willing to pay!

Коментар

Working...
                                X