IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дискусия за балона на НИ у нас и в чужбина

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Любимите ни ваканционни имоти - перални за кинти..
    От Капитал ...

Продажби на кукуво лято

...
    Но това далеч не е всичко, което се предлага за продажба. Според анализ на консултантската компания Colliers само през миналата година на крайбрежието ни са се появили близо 20 хил. нови ваканционни апартамента, като с тях броят на апартаментите за продажба надвишава 50 хил., а други 12 хил. се изграждат в момента. Ако към сметката добавим и апартаментите, които излизат за втори път на пазара, а такива според посредниците са близо 50% от общото предлагане, сумата става още по-внушителна.
    ...

Коментар

• я великите застрахователи от форума да ни осветлят по въпроса за рекорден спад на акциите на AIG, на какво се дължи?
      А дали ще ги бъде изобщо или ще ги прилапа някой друг?

Не е препоръка

Коментар

• Само не знам какво ще правят баламурниците, които са се набълбукали с кредити, които едвам си позволяват да плащат за да си купят апартамент на цени като за центъра на прага, като се очаква лихвата по ипотечните кредити в лева до няколко месеца да мине 10 %.
        Колко ще е тъжно за тях като виждат как плащат, а цената на това което плащат пада ли пада

Коментар

• Re: VS ама супер зле си човек

Първоначално изпратено от sedemleva
          Само седя, четя и се дивя на глупостите ти...виждам че имаш някакви познания по икотомика цитирайки това което си научил за М1,2,3, но как връзваш нещата направо все едно премиера обяснява на бабичките преди 3 години как ще им оправи положението...
          Цитирам:
          - последните няколко години ръст на БВП 10% - ако разчиташ това което ти казва НСИ вземи си хвърли компа некъде и и след него
          - хората имали мн пари и се чудят къде да ги инвестират и купуват повече от 1 жилище - къде живееш бе човек - хората които са им се вдигнали толкова много заплатите за това време не са толкова че да се поддържат цените на имотите нагоре - вече има много построени неща и никой не се хвърля на зелено, некачественото строителство което се направи в БУМА вече не се продава...аз съм свидетел на това в Надежда - има 5 кооперации които нища не е продадено и 2 които са спрени да се строят защо ли?!
          Незнам момче от къде си дошъл с "познанията си" и защо си мислиш че БГ е остров н аспокойствието като по цял свят нещата са така навързани!? Все едно не знаеш че български капитал имат само 2 банки и едната вече издиша здраво...всички останали работят с привлечен ресурс отвън който е много скъп и вече никой не взима кредити - защо се рекламират повече депозити отколкото кредити бе разбирач?! защо банките не се бият в гърдите колко много кредити са раздали!? защото нищо не раздават ето защо - миналата година по това време всички викаха колко млрд. са дали и как са номер 1. Къде са сега тия викачи?
          Дразня се като те чета защото очевидно си супер заинтересован от това да се качват цените но съм сигурен че ще се молиш за спад с не повече от 30% който вече започна...пазарът си има принципи и те показват че цените са надценени...и само да ти кажа че аз не съм супер заинтересован от тещата защото напускам държавата...заминавам да живея в една друга страна в един друг континент (не САЩ) и нещата тук няма да ме вълнуват поне 4-5 години но от там ще следя как няма да пишеш във форума щото няма да има какво да кажеш...всичко ще пада и пада....само по върховете не можеш да вървиш...
          пиши ми, ще се радвам да видя какви неща ще изсмучеш от пръстите си...селянин - зарази такива идиоти като теб които дойдоха в софия с 5 продадени крави се скапа хубавия град и приятелката ми трябва да разлепва на входната врата писма до съседите да не си хвърлят боклука от балкона, чиниите с яденето, коледните елхи, както и строителните си отпадъци
          +111111111

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
            Тея не обитавани апартаменти по черноморието

мухлясват тотално от морският въздух,

абе нема отърване, голяма минавка е с тези имоти,

но да са живи и здрави стабилна финансова инжекция направиха на BG-икономиката!;-))
            Както масово се строеше навремето за по-евтино с морски пясък /сега не знам/, който за няколко години прояжда арматурата, само земетресение да не става във Варна...спомнете си Турция '1999 - единият блок съборен до основи, съседният не е мръднал...

И за старото строителство няма гаранция - както на места се избиват носещи колони за магазини на партера...

То ако има пропуск на един етап, може да се компенсира, защото всяка сериозна строителна фирма трябва да се презастрахова в проекта... обаче когато на всеки етап по нещо куца - бетонът не може да се извози до строежа за необходимото технологично време заради задръстванията, арматурата се спестява, бетон се хвърля при отрицателни температури и т.н....просто не ми се мисли...

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv
              Вече и мазетата ли продават отделно за апартамент?
              На запад ако кажете общи части, ще ви се изсмеят. Само на нашия идиотски пазар минава този номер.
              Ами аз не очаквам цените да паднат :-) ... като абсолютна стойност. Очаквам, обаче тези цени да станат за ЧИСТА ПЛОЩ.
              При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=67425
                Стъпка по стъпка вървим по утъпканата пътека

Коментар

• Пазара е такъв каквито са участниците на него. Ама много будали има в тази държава. Колко пъти им обраха парите и все не се усещат.

Коментар

• Вече и мазетата ли продават отделно за апартамент?
                    На запад ако кажете общи части, ще ви се изсмеят. Само на нашия идиотски пазар минава този номер.

Първоначално изпратено от a_k
                    Първоначално изпратено от peer2k
                    оферта кв. Мотописта точно до Била - 600Е на квадрат

http://intertime.bg/packages/wgt.asp...982438&lang=bg

Някой каза ли 550?
                    само аз ли забелязвам, че става въпрос за подземен етаж ...

Коментар

• Първоначално изпратено от peer2k
                      оферта кв. Мотописта точно до Била - 600Е на квадрат

Някой каза ли 550?
                      само аз ли забелязвам, че става въпрос за подземен етаж ...

Коментар

• До сега се купуваха кимизарници с мисълта ,

че ще успееш да продадеш по-скъпо на някой баламурник,

НООООООООО колата се обърна вече и забрави някой

да купува кимизарници на ШПАКЛОВКА И ЗАМАЗКА на тези цени,

българин- да се мине........да, да.......:-D

А лавината е тръгнала вече и сегашните оферти на тези нива,

могат да мухлясват през следващите 10-15г.!:-))))

Коментар

• Застой на жилищния пазар в крайдунавските градове в България
                          От: Василина Христоскова
                          v.hristoskova@investor.bg
                          07.08.2008 11:02

Агенции за недвижими имоти от три големи български града по протежението на река Дунав съобщават за Investor.bg, че сделките с жилища в тези области са изключително редки за периода от началото на годината досега.

Пазарът на жилищни имоти в Русе, Видин и Силистра се намира в застой, за който се посочват фактори като особености на кредитната система, по-голямо предлагане в сравнение с търсенето, твърде надути цени и липсата на категоризация на отделните видове имоти в различните градове

п.п. айдееее и фалити на AНИ се задават СКОРО!:-))

А надувайте още балона бе,

защо мрънкате сега, че няма сделки...............!;-))

Коментар

• ОБЯВА!!!
                            ПРЕКВАЛИФИЦИРАМ БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ В СЕЛСКОСТОПАНСКИ РАБОТНИЦИ! ПРИЕМАМ САМО КАНДИДАТИ С IQ НАД 40. ЗА ОСТАНАЛИТЕ 90% ДА СЕ ГРИЖИ ДЪРЖАВАТА!

http://imoti.investor.bg/?cat=109&id=67420
                            При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• оферта кв. Мотописта точно до Била - 600Е на квадрат

Някой каза ли 550?

Коментар

• Чистка сред имотните брокери в Европа
                                Реещите се високо в облаците дилъри недвижими имоти са принудени масово да се отказват от масите в скъпите лондонски ресторанти; те чакат чистка. Същото сполетя по-рано тази година и служителите в британския банков сектор.
                                http://money.ibox.bg/news/id_634443956
                                Мале, мале какво ги чака нашите нагли момченца.
                                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X