If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
какво те бърка тебе индианец че цените са високи - за едно иглу ще намериш 2 метра плат и 4 пръчки...
да те питам само не смяташ ли че Икономист могат да говорят неща които са истина? И кой си ти, та ще казваш че оспорваш мнението им? Не смяташ и че си поне 100000000 нива от анализаторите в Икономист, та си позволяваш такива квалификации?
С какво се занимаваш бе индианец? Я кажи колко апартамента купи по 2000 квадрата - щото ако е така ще те разберем и да момогнем може даже....
Сривльовците от Икономист и те говорят за балон в имотите. Не разбраха ли, че евтинията свърши и с драскане по вестниците няма да паднат цените в Пампоровец и Слънчев град, та най-после и те да купят 8) http://pazari.dnevnik.bg/show/538636/
Despite the EU’s worries about corruption and organised crime in its newest (and poorest) members, Romania and Bulgaria, their economies have been growing fast at around 7-8% a year. They are now leading candidates for a hard landing. A property bubble in Bulgaria seems to be on the verge of bursting, though this has still to filter through to the rest of the economy. Yet for now, few seem worried. Having dodged sanctions from Brussels (not fully in the case of Bulgaria), politicians in the Balkans seem to think that defying the laws of economic gravity is a cinch.
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от toto
Първоначално изпратено от Joan
за бирата съм ок, но някой ще останат без мазета и Мезета
тогава ко прайм ?
Ти нали ще имаш и мазе, и мезе - какво питаш тогава? Приютяваш закъсали ипотекаджии и правите каре за карти - хем дечицата ще има с кого да си играят по време на касапницата навън.
иванке иванкее, пак на лична основа...
Днес съм на промоция и ще ти кажа, че бирените компании са добра инвестиция в случая. И това го стоплих в дискусията.
А да видим кои браншоеве са по веригата?
За мазета и мезета не знам. моето е механа ще има място за добри приятели
няма препоръки в този коментар за покупка или продажба
toto, лафа, че си на промоция не го използвай, защото някой турчин може да ти се зарадва...
А за бирите си много прав, скоро идва момента в който у нас вместо да се вливат кинти ще се източват и тогава трябва да се насочим към износ. Може и борда да свалим и малко да обезценим лева, че по-лесно да изнасяме (разбира се, като отворят печатниците, има риск от хиперинфлация). А друг основен плюс на бирата е, че когато затегнем коланите, то ни се отваря глътка, та и на вътрешния пазар ще има по-голямо търсене.
Виж например в САЩ киното, само някакви екранизации на комикси са пуснали, също и компютърните игри с 30% ръст. Когато има криза, хоратя бягат от реалността ...
тогава ко прайм ?
Ти нали ще имаш и мазе, и мезе - какво питаш тогава? Приютяваш закъсали ипотекаджии и правите каре за карти - хем дечицата ще има с кого да си играят по време на касапницата навън.
иванке иванкее, пак на лична основа...
Днес съм на промоция и ще ти кажа, че бирените компании са добра инвестиция в случая. И това го стоплих в дискусията.
А да видим кои браншоеве са по веригата?
За мазета и мезета не знам. моето е механа ще има място за добри приятели
няма препоръки в този коментар за покупка или продажба
Миналата криза ,Жан Виденовата я искарахме на сладолед.Цяла зима сладолед ,сладолед защото някои беше забравил да си актуализира цените.Ще ми се при тази криза да забравят за мръвката и бирата.Иначе кризата си е усилно време, правят се пари.Но за мен парите направени при криза са някакси кофти, нещо от рода на прееби другарче.Ще ми се да няма криза и секи да си слушка и папка ама няма начин на такава територия живеем (територя щото няма държава).
P.S.Под слушкаи папка разбирам ,секи да спазва законите и правилата и да си от папка честно изработеното.
като браншове незнам но по принцип си мисля че фирми които произвеждат и изнасят ще са по добре фирми ориентриани към вътрешният пазар и от областа на услугите. Ама нали не съм про говоря неща които само съм чул или прочел... така че не е препоръка
+1
Безкрайно си прав, а такива български фирми има не малко.
Започна спад в суровините (петрол, метали, зърнени култури)- които съща спекулативно бяха раздути!
Ще намалее и натиска за нереални работни заплати!
Така че БГ производителите - износители ще се окажат в много добра ситуация!
тогава ко прайм ?
Хора, когато настане касапницата, няма да има време за мислене.
По-опитните знаят какво има предвид.
Кризата няма да засегне само ипотекаджиите. Верно те ще са най-пострадали. Дайте да мислим как е най-правилно да сействаме в такава обстановка?
Едното е с кеша в ръка. другото е резервни варианти .
Земай си яко консерви, консервирано мляко, бира в кутийки и друго каквото се сетиш с по голяма трайност, слизаш в мазето и чакаш да отмине касапницата!
ПП Това не е препоръка
тогава ко прайм ?
P.S. схващате ли разликата в мисленето - едни си мислят че вечно ще имат мазета в които са се крили до сега и ще продължават да се крият, други мислят как да търгуват с мазета
като браншове незнам но по принцип си мисля че фирми които произвеждат и изнасят ще са по добре фирми ориентриани към вътрешният пазар и от областа на услугите. Ама нали не съм про говоря неща които само съм чул или прочел... така че не е препоръка
Business as Usual
Коментар
Оран Гутан
Кризата няма да засегне само ипотекаджиите. Верно те ще са най-пострадали. Дайте да мислим как е най-правилно да сействаме в такава обстановка?
Земай си яко консерви, консервирано мляко, бира в кутийки и друго каквото се сетиш с по голяма трайност, слизаш в мазето и чакаш да отмине касапницата!
ПП Това не е препоръка
ДЦК, ИТ, и може би някои стоки (който им разбира да сподели)
Някой има ли идея за браншовете, които най-малко ще пострадат, че като гледам щатите и мисля за БГ, нещо не се сещам за такива ...
Някой има ли идея за браншовете, които най-малко ще пострадат, че като гледам щатите и мисля за БГ, нещо не се сещам за такива ...
Коментар