IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дискусия за балона на НИ у нас и в чужбина

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bravo asene pone edin 4ovek da vidia da razsajdava pravilno
    Първоначално изпратено от acen1975
    Първоначално изпратено от toto
    в imoti.net гледам че от 7.07 са "ЗАБРАВИЛИ" да си обновят графиката за цените, какво ли виждат те на обновената графика?

това ми прилича на зариване на главата в пясъка при 340 К оферти, при положение че преди два-три месеца бяха под 300
    то така беше и във вестник пари-като почна да пада борсата ноември и "забравиха" да си обновяват графиките за повече от месец.
    даже им писах за тва под една статия и постинга ми "изчезна" на другия ден.......
    и кво?помогнаха ли?
    са сигурно и финансивоте гурута от имоти.нет си мислят,че като не обновяват значи,че няма да стане.
    струва ми се,че тва е стандартна практика в бг и не само в медиите,ами и в разни статистически институти,които даваt статистики на анкетна база........

еххххххххх,България-страната където,докато не е писано,значи не е станало.......
    или по скоро-да не пишеме,че да не вземе да стане.........
    единствената държава в света,където медиите се използват за управяване на икономиката.
    с нетърпение очаквам и новите данни на НСИ да видя с колко ще се е повишил БВП за пореден път.
    аз безрезервно вярвам-както на имоти.нет,така и на вестник пари,така и на орешарски и "рокера"(станишев).
    българия-страната на вярващите..........

хайде и банките им е време да почнат да пишат,че проблеми няма да имат,защото имотите никога няма да паднат.
    както всички знаеме,българия е уникална държава,с уникални управявщи и уникални икономисти(българономисти) и съответно уникален електорат.
    в целия свят имотите падат,само в бг не само не падат,ами и ще продължават да се качват!
    цитат от МАЯ-шефката на ПИБ:"имотите в бг никога няма да падат и за тва сме се ориентирали главно в ипотечното кредитиране"

горещо пожелавам анализите на СЕО-то на ПИБ да са верни,че иначе иде зима,и после още една зима и още една и така до края на света......
    а на финансовите гурута от райфайзен,дето до преди няколко месеца даваха над 100% кредитиране,както и без доказани доходи и в момента са се нагушили с ипотеки на 100% върху цени над 1000 евро на кв........предлагам им на кукувците да почнат да пишат обяви в имоти.нет за цени от над 1 милион за апартамент,че да повлияят на средната цена-да се ПОКАЧВА,че имоти.нет да могат да се обновят графиките отново(иначе не смеят)........
    че и от НСИ после да изстатистикуват поредната анкета в ОФИЦИАЛНАТА ДЪРЖАВНА СТАТИСТИКА и да докажат на целия свят,че на пук на всички, в бг цените не само не падат,ами и продължават да се качват,нищо че няма сделки.

Коментар

• поправка и от мен

Коментар

• balgari opi4aite si akala s bankite .da vnimavat depozirashtite taka i tez koito tegliat kreditite .goliama gilotina ni podgotvia mafiata ot banki savsem skoro . ako ne viarvate na mene 4etete interviyto na soros i go raztakyvaite na balgarski

Коментар

• Първоначално изпратено от nns
          Първоначално изпратено от PIMP
          За 70 хиляди евро можете да си купите къща в Гърция

http://money.ibox.bg/news/id_1454120104
          Прекрасна инфраструктура забелязвам ама в Гърция и калния път някак си по корекомски е кален не е обикновен прахоляк.
          Е ако този път е до частния плаж все пак защо решихте, че снимката от статията е взета от реална обява. На мен лично, като прегледах вилите в Гърция, ми допаднаха такива за над 250к евро, по около 1500-2500 евро/кв.м. Тези за под 100к. бяха или доста далеч от брега или не бяха вили, а апартаменти за около 1000 евро/кв.м.
          Разбира се ми харесаха и такива на първа линия, с частен плаж, но то и Хавайте ми харесват

Коментар

• Първоначално изпратено от yerdna
            Първоначално изпратено от nns

Прекрасна инфраструктура забелязвам ама в Гърция и калния път някак си по корекомски е кален не е обикновен прахоляк.
            Това, като гледам, е някаква вила далеч от цивилизацията. Друго си е обаче подобен "път" да води до новопостроеното ти блокче в престижния столичен квартал "Манастирски ливади"...[/quote]
            Щом казваш , за мен калта навсякъде си е кал , смешни са ми хора за които в България калта е лайна ,а в Гърция- мед.

Коментар

Това, като гледам, е някаква вила далеч от цивилизацията. Друго си е обаче подобен "път" да води до новопостроеното ти блокче в престижния столичен квартал "Манастирски ливади"...

Коментар

Ти ако си асфалтирал двора си и ти харесва, дриги може да харесват природата. Можеш ли да ги разбереш всички хора!

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP

[/quote]

Коментар

• За 70 хиляди евро можете да си купите къща в Гърция

http://money.ibox.bg/news/id_1454120104[/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от panther
                      Първоначално изпратено от индианеца
                      Гледам CNBC в момента
                      Miami, LA - 28% down y/y
                      Още купчина с малко по-малко, но пак много надолу.
                      Преди 2 години пак там ми обясняваха как жилищата не могат да паднат никога ...
                      Да не ти пука! Американците са балъци и лузъри дето само знаят да хленчат колко им е скъпо. Освен тва икономиката им е много зле, ше знаеш.
                      ОТ друга страна - българите сме турбо-гъзари, заринати с кинти. Всъщност имаме толков много кинти и икономиката ни върви толкова добре, че си спретваме скандали за да не ни финансират от Европата. Че иначе икономиката ще стане направо извънземно добра.
                      Та трябва да ти е ясен извода - в Бг цените на имотите никога няма да паднат
                      Освен че няма да паднат, но и ще се качват, нормални цени са около 5000 Е/кв, защото няма само ние да плащаме кредити, трябва да мислим и за децата и те да плащат, абе в живота ако не си плащаш за какво го живееш.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца
                        Гледам CNBC в момента
                        Miami, LA - 28% down y/y
                        Да не ти пука! Американците са балъци и лузъри дето само знаят да хленчат колко им е скъпо. Освен тва икономиката им е много зле, ше знаеш.
                        ОТ друга страна - българите сме турбо-гъзари, заринати с кинти. Всъщност имаме толков много кинти и икономиката ни върви толкова добре, че си спретваме скандали за да не ни финансират от Европата. Че иначе икономиката ще стане направо извънземно добра.
                        Та трябва да ти е ясен извода - в Бг цените на имотите никога няма да паднат

Коментар

• Гледам CNBC в момента
                          Miami, LA - 28% down y/y

Коментар

• Пепино, душке, в Изгрев и без пари да ти го дават, надали ще го вземеш

Имаш ли идея къде е Изгрев (или ул. Ландос) в Пловдив?

А 1200 евро/кв за жилище в Тракия е пълна утопия, и с Кауфланд, и без Кауфланд - все тая.

Коментар

• Отново понижение на броя на сделките с имоти за второто тримесечие на 2008 година.

Коментар

• Застой на цените на ЕПК жилищата в Пловдив

ВАСИЛ НАНЧЕВ
                                Застой на средните офертни цени в Пловдив на двустайните ЕПК жилища за последните 6 месеца, сочи статистиката на сайта за недвижими имоти www.imot.bg.
                                В момента под тепетата се предлагат за продажба около 40 имота от сегмента, като цените на квадрат варират от 333 до 1200 евро. Най-ниската оферта е за имот от 64 квадрата на 1-ви етаж в кв. "Изгрев", за който се искат 21 300 евро. Най-скъпо - за 72 000 евро, се продава жилище от 60 квадрата в комплекс "Тракия", близо до магазин "Кауфланд".

П.П. ЕПК поведоха хорото,

сега е ред и на мухлясалите панели и след това............хахахахаха,

абе Вие си знаете!;-))

Коментар

Working...
                                X