If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
harry_potter, защо не отидеш да рекламираш комплекса Уинсуол? Не се тревожи за статиите, които се появяват в тази тема. Все пак ти си инвестирал в жилището на мечтите ти. Какво ти пука, че може да се обезцени? Нали не си се засилил да продаваш, а си мечтаеш за футбол (сега е момента да се оплача, че на мястото на игрището на което съм вкарал най-много голове построиха блок)? И незнам какво ти пречат отделни личности от форума? Ако толкова ти липсва пубертетското заяждане, то по-добре отиди в някой тийн форум, там може да научиш и новите лафове. Това с пиенето на хапчета, мисля че остаря.
Тук безсмислените ти писания само разводняват темата. Моля те ако имаш нещо интересно за нас четящите да го споделиш, а личните нападки можеш да тестваш върху участниците във форума на ЛС. Може да намериш съмишленик и да се позабавлявате. Успех!
Дали да замълча магически?
Добре е да четеш преди да пишеш.След това поствай.Аз Уинслоу не рекламирам, а смятам че е рекламна темичка с целия им безметежен живот там по игрищата с децата.Заради тази тема реших да се регистрирам във форума - много ме издразни рекламата там.А ако и тук ще се пише за Уинслоу,зле върви светът... Така че е добре първо да питаш,после да биеш.
Коментар
Negramoten
harry_potter, защо не отидеш да рекламираш комплекса Уинсуол? Не се тревожи за статиите, които се появяват в тази тема. Все пак ти си инвестирал в жилището на мечтите ти. Какво ти пука, че може да се обезцени? Нали не си се засилил да продаваш, а си мечтаеш за футбол (сега е момента да се оплача, че на мястото на игрището на което съм вкарал най-много голове построиха блок)? И незнам какво ти пречат отделни личности от форума? Ако толкова ти липсва пубертетското заяждане, то по-добре отиди в някой тийн форум, там може да научиш и новите лафове. Това с пиенето на хапчета, мисля че остаря.
Тук безсмислените ти писания само разводняват темата. Моля те ако имаш нещо интересно за нас четящите да го споделиш, а личните нападки можеш да тестваш върху участниците във форума на ЛС. Може да намериш съмишленик и да се позабавлявате. Успех!
:-) на баба ми метлата... днес синът ми я яха-книжка ще взема да я управлява като баща си!
95% от тази тема са твои постове,останалите 5 ти казват колко си сбъркан и те пращат в психото. Историята сама говори.И да ми се смееш на метлата,другите на теб се смеят.
Плотер, за миналите 2 месеца портфолиото ми с акции е на 50% печалба. Аз обявих какво купувам в темата за намалението и в още няколко теми. Сега продадох въпросните акции, оставам на теб да ги изнамериш, и ако се държиш прилично и не правиш много пакости с на баба си метлата ще споделя какво купувам сега!
Но съдейки по първото впечатление, по-вероятно е да отнесеш само някоя псувня и да дадеш своят скромен принос за колекцията ми със скалпове.
Комбинация от слаба финансова система, отваряне на икономиката към чуждестранния капитал и политика, обвързваща местните валути към долара. Очакванията за постоянната стойност на валутите окуражи банките и други местни фирми да теглят големи кредити в долари при по-ниски лихви отколкото у дома. Когато капиталът започна да приижда, обемът на кредитите се повиши - както и цената на недвижимите имоти и на акциите.
Много пари бяха прахосани в региона за лъскави офиси и престижни апартаменти. Доларът се покачваше между 1995 и 1997 години - заедно с него и валутите в източна Азия. Дефицитът по текущата сметка се разшири. През 1996 дефицитът на Тайланд достигна 8% от БВП. След като инвеститорите веднъж осъзнаха, че това е нестабилно, капиталът побягна и чуждестранните резерви на страната се изпариха.
Днес няколко сривльовци го направиха (за пореден път). Единият не можа да докаже, че в Унгария имало корекция. Друг не можа да докаже, че в Прибалтика имало срив.
Коментар
AfterDark
Пепчо,
Нещо си се объркал.
Специално в Чехия нещата не се развиха както ги описваш.
VS, като гледам все ни сравняваш с Полша , Унгария , Чехия и т.н..,
но пропускаш една малка подробност, че техните цени на НИ имоти
след влизането и в ЕС се развиха на фона на голямата ликвидност в световен мащаб и НИСКИТЕ ЛИХВИ В ЕС, а при нас цените дръпнаха още много преди да сме приети в ЕС/ не ми се мисли, ако не ни бяха приели/, така че база за сравнение няма , тъй като , когато BG е вече в ЕС ЛИХВИТЕ СЕ ВДИГНАХА ЗНАЧИТЕЛНО и като добавим и ипотечната криза в USA, БАЛОНЕРСКИТЕ ЦЕНИ в бедна BG не могат да се задържат дълго и вече тръгват по пързалката надолууууууууу
при това СВРЪХ предлагане, повишаване лихвите по кредитите и
не на последно място нашият стандарт на живот, абе СССССССРивът е нарисуван, само да си отвориш очите и да го видиш, НООООООООО
тези БАЛОНЕРИ , които не желаят и не искат ще си носят последствията ХАХАХАХАХАХА............:-)))))))))))))))
Коментар