IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дискусия за балона на НИ у нас и в чужбина

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прав си. Грешката е моя. Извинявай!
    Предлагам да не разводняваме повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
      harry_potter, защо не отидеш да рекламираш комплекса Уинсуол? Не се тревожи за статиите, които се появяват в тази тема. Все пак ти си инвестирал в жилището на мечтите ти. Какво ти пука, че може да се обезцени? Нали не си се засилил да продаваш, а си мечтаеш за футбол (сега е момента да се оплача, че на мястото на игрището на което съм вкарал най-много голове построиха блок)? И незнам какво ти пречат отделни личности от форума? Ако толкова ти липсва пубертетското заяждане, то по-добре отиди в някой тийн форум, там може да научиш и новите лафове. Това с пиенето на хапчета, мисля че остаря.

Тук безсмислените ти писания само разводняват темата. Моля те ако имаш нещо интересно за нас четящите да го споделиш, а личните нападки можеш да тестваш върху участниците във форума на ЛС. Може да намериш съмишленик и да се позабавлявате. Успех!
      Дали да замълча магически?
      Добре е да четеш преди да пишеш.След това поствай.Аз Уинслоу не рекламирам, а смятам че е рекламна темичка с целия им безметежен живот там по игрищата с децата.Заради тази тема реших да се регистрирам във форума - много ме издразни рекламата там.А ако и тук ще се пише за Уинслоу,зле върви светът... Така че е добре първо да питаш,после да биеш.

Коментар

• harry_potter, защо не отидеш да рекламираш комплекса Уинсуол? Не се тревожи за статиите, които се появяват в тази тема. Все пак ти си инвестирал в жилището на мечтите ти. Какво ти пука, че може да се обезцени? Нали не си се засилил да продаваш, а си мечтаеш за футбол (сега е момента да се оплача, че на мястото на игрището на което съм вкарал най-много голове построиха блок)? И незнам какво ти пречат отделни личности от форума? Ако толкова ти липсва пубертетското заяждане, то по-добре отиди в някой тийн форум, там може да научиш и новите лафове. Това с пиенето на хапчета, мисля че остаря.

Тук безсмислените ти писания само разводняват темата. Моля те ако имаш нещо интересно за нас четящите да го споделиш, а личните нападки можеш да тестваш върху участниците във форума на ЛС. Може да намериш съмишленик и да се позабавлявате. Успех!

Коментар

• :-) на баба ми метлата... днес синът ми я яха-книжка ще взема да я управлява като баща си!
          95% от тази тема са твои постове,останалите 5 ти казват колко си сбъркан и те пращат в психото. Историята сама говори.И да ми се смееш на метлата,другите на теб се смеят.

Коментар

• http://financebg.com/?act=showarticles&more=15796

Коментар

• Плотер, за миналите 2 месеца портфолиото ми с акции е на 50% печалба. Аз обявих какво купувам в темата за намалението и в още няколко теми. Сега продадох въпросните акции, оставам на теб да ги изнамериш, и ако се държиш прилично и не правиш много пакости с на баба си метлата ще споделя какво купувам сега!

Но съдейки по първото впечатление, по-вероятно е да отнесеш само някоя псувня и да дадеш своят скромен принос за колекцията ми със скалпове.

Лека и магична!

Коментар

• Караконджуле, стига с тези НИ! Колкото време си загубил да дъвчеш тая тема ако беше инвестирал в акции "тайкуун" щеше да станеш!

Коментар

• Rex IS BACK!!! Рексчо поздравче! Пак интересни неща си изнамерил, сядам да ги чета - как е иначе?

ACDC - Back in Black
                  http://youtube.com/watch?v=3UT8IBK_esM

Коментар

• Брутният ни външен дълг достигна 90% от БВП

По данни на БНБ, брутният външен дълг в края на август 2007 г. възлиза на близо 24.06 млрд. евро или 90% от БВП.

Това е с 3.95 млрд. евро (19.7%) повече на годишна база като през август 2006 год. е бил 20.11 млрд. евро или 80.1% от БВП.

Дългосрочните задължения са в размер на 16.77 млрд. евро (69.7% от дълга), а краткосрочните - 7.29 млрд. евро (30.3% от дълга).

http://money.ibox.bg/news/id_1387670022

Ръста на поскъпването продължава да се повишава...

Коментар

• Комбинация от слаба финансова система, отваряне на икономиката към чуждестранния капитал и политика, обвързваща местните валути към долара. Очакванията за постоянната стойност на валутите окуражи банките и други местни фирми да теглят големи кредити в долари при по-ниски лихви отколкото у дома. Когато капиталът започна да приижда, обемът на кредитите се повиши - както и цената на недвижимите имоти и на акциите.

Много пари бяха прахосани в региона за лъскави офиси и престижни апартаменти. Доларът се покачваше между 1995 и 1997 години - заедно с него и валутите в източна Азия. Дефицитът по текущата сметка се разшири. През 1996 дефицитът на Тайланд достигна 8% от БВП. След като инвеститорите веднъж осъзнаха, че това е нестабилно, капиталът побягна и чуждестранните резерви на страната се изпариха.

http://money.ibox.bg/comment/id_583267000

Опитайте да размените в горния текст "Тайланд" с "БГ" и да осъвремените валутите и годината.
                      А, и дефицитът е доста по-голям.

Коментар

• Първоначално изпратено от rex
                        Пепи, Negramoten,

С какво точно ви обогатяват празнословията на 22, та сте толкова настоятелни?
                        Ето го човека-отлъчвател.

Прави чудо-машинки за псевдоостракиране.

Коментар

• Пепи, Negramoten,

С какво точно ви обогатяват празнословията на 22, та сте толкова настоятелни?

Коментар

• Пепката пак се оплита и лъже.

Днес няколко сривльовци го направиха (за пореден път). Единият не можа да докаже, че в Унгария имало корекция. Друг не можа да докаже, че в Прибалтика имало срив.

Коментар

• Пепчо,

Нещо си се объркал.

Специално в Чехия нещата не се развиха както ги описваш.

Всичко трябва да бъде разглеждано индивидуално.

Коментар

• VS, като гледам все ни сравняваш с Полша , Унгария , Чехия и т.н..,

но пропускаш една малка подробност, че техните цени на НИ имоти

след влизането и в ЕС се развиха на фона на голямата ликвидност в световен мащаб и НИСКИТЕ ЛИХВИ В ЕС, а при нас цените дръпнаха още много преди да сме приети в ЕС/ не ми се мисли, ако не ни бяха приели/, така че база за сравнение няма , тъй като , когато BG е вече в ЕС ЛИХВИТЕ СЕ ВДИГНАХА ЗНАЧИТЕЛНО и като добавим и ипотечната криза в USA, БАЛОНЕРСКИТЕ ЦЕНИ в бедна BG не могат да се задържат дълго и вече тръгват по пързалката надолууууууууу

при това СВРЪХ предлагане, повишаване лихвите по кредитите и

не на последно място нашият стандарт на живот, абе СССССССРивът е нарисуван, само да си отвориш очите и да го видиш, НООООООООО

тези БАЛОНЕРИ , които не желаят и не искат ще си носят последствията ХАХАХАХАХАХА............:-)))))))))))))))

Коментар

Working...
                                X