IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря ти за отговора, аз имам подобни наблюдения и притеснения.

Наистина паркомясто за 8500 евро е скандално, като го умножиш по две пък вече става брутално. А зелените площи и всички други екстри наистина са си едно обещание, което може да не бъде изпълнено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
      Вуду Хънтър -- получи ли повече информация от Уинслоу? Аз самия също започнах да се интересувам от апартамент в комплекс от затворен тип, защото видях, че мечтата ми за солидна къща из София област и ежедневно шофиране до офиса е леко утопична.

Ще съм ти благодарен ако споделиш повече информация, защото се чудя дали да не ги посетя Уинслоу на Гюешево 83
      Личното ми впечатление е, че нещо стават все по-алчни от ден на ден. Например от вчера срока в който трябва да платиш 10% капаро като сключиш договор е 3 дни, а не 15 дни както беше преди това. Около седмица две преди това пък се оказа, че паркоместата не били включени в цената, а се доплащали по 8500 евро. Почват твърде много да притискат според мен, явно рекламната кампания е твърде успешна. Иначе ги наблюдаваме и чакаме да видим как изглеждат апартаментите.

Едно опасение което имам е дали цялата зелена история и VIP таргетирането в посланията им няма да се окажат само рекламна кампания, а реалността да е - комплекс Цариградски, но построен на по-хубаво място.

Коментар

• Имам поглед върху големи разпродадени комплекси в СБ във върхов сезон под половината са заети едновременно и като сметнеш че тези дето са там не се мотат само в коплекса доста спокойно си изглеждаше за 700 апартамента на едно място /хм не много обширно/.

Коментар

• Първоначално изпратено от rezachka
          Доколкото ми е известно там ще има 400 апартамента. Ако има по двама обитатели - 800 човека. Да кажем 600 коли. Я сега си представете всяка сутрин как ще излизат 600 коли от там. Иначе и на мен маркетинга им ми харесва.
          ами изхода ще бъде директно към бул. България, така че мен това с колите не ме притеснява; да не говорим, че и едва ли всички апартаменти ще се заселят - ще има доста чужденци в схемата ...

- естествено трябва да се купи и паркомясто, а те не се точно евтини ... което е кофти тръпка

Аз по скоро се чудя дали самият комплекс от затворен тип ще бъде изпипан като хората и ще е кеф да се живее там

а и цените по 950 евро на кв. метър ми се струват нормални на фона на ненормалниците около мен, които дават по 700-800 евро на кв. метър за апартаменти в Младост?!?!?!

Коментар

• Доколкото ми е известно там ще има 400 апартамента. Ако има по двама обитатели - 800 човека. Да кажем 600 коли. Я сега си представете всяка сутрин как ще излизат 600 коли от там. Иначе и на мен маркетинга им ми харесва.

Коментар

• Вуду Хънтър -- получи ли повече информация от Уинслоу? Аз самия също започнах да се интересувам от апартамент в комплекс от затворен тип, защото видях, че мечтата ми за солидна къща из София област и ежедневно шофиране до офиса е леко утопична.

Ще съм ти благодарен ако споделиш повече информация, защото се чудя дали да не ги посетя Уинслоу на Гюешево 83

Коментар

• na vaprosa za cenata i finansiraneto.
                cenata naistina e 950 eur/m2 s dds, ako ne se laja, i s dovar6itelni raboti, no poslednoto trabva da se proveri. raiffeisenbank bulgaria otpuska do 90% ot stoinostta na imota.
                za ka4estvoto veroqtno nqma da e po-lo6o ot vsi4ko, koeto se predlaga kato novo stroitelstvo, a ima nadejdi dori, 4e 6te e po-dobre. za 950 e/m2 bi trqbvalo na tova mqsto

Коментар

• Мога само да споделя, че маркетинга им е на добро ниво - от това което виждам засега. Пък ще видим ще успеят ли да вземат някое евро от мен :-)

Коментар

• Най-доброто, което може да направиш, в случай, че имаш сериозни намерения за покупка на какъвто и да било имот е да направиш свое собствено проучване, без да вземаш под внимание какво ти се говори в интернет форумите. Практика е доказала, че в интернет средите се въртят доста хора, които по една или друга причина имат изгода да плюят нещо или някого, но едва ли подобно държание и отношение би било в състояние да ти предостави качествена и надеждна информация, касаеща покупката на недвижим имот - особено когато в процеса е включено и теглене на заем от банка, което от своя страна е свързано с твоето дългосрочно обвързване.

---
                    www.luximoti.bg - Луксозни имоти в България и чужбина.

Коментар

• Първоначално изпратено от vesterland
                      Фактът, че повечето им кадърни инженери и мениджъри са минали на интервю за работа при мен през последните няколко месеца и че рядко им се случва да завършват обекти в срок достатъчно ли е или трябва още...Примерно да говорим за качество на строителството...
                      Хубави недомлъвки, но така не се ли само хаби място във форума? Ако искаш да кажеш нещо в отговор вземи, че го кажи ясно моля те.

Може би се очаква да седна да правя литературен анализ на гореизложеното?! - Ти какво отношение имаш към Уинслоу? Ако нямаш - кадърните си ги интервюирал и не си ги назначил, а си взел само некадърниците, че са на по-тънка цена ли? Или пък и най-кадърните им не са достатъчно кадърни за тебе?

Всъщност кой завършва в срок обектите си в нашия строителен бранш?

Относно качеството - ми дай да говорим - кажи, добро ли е, не е ли? Какво не им е наред?

Коментар

• Фактът, че повечето им кадърни инженери и мениджъри са минали на интервю за работа при мен през последните няколко месеца и че рядко им се случва да завършват обекти в срок достатъчно ли е или трябва още...Примерно да говорим за качество на строителството...

Коментар

• Комплекси от затворен тип - мнения

Някой запознавал ли се е подробно с офертите относно апартаменти в този комплекс? Говори се за цена на зелено 950 евро на кв. м. Дали си струва?

От коя банка може да се получи финансиране за имота?

А дали е надеждна фирмата?
                        Working...
                        X