IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бате Пешо, щом те кефи да живееш в страна изобразена като кенеф и да го изтъкваш по всеки повод, моля. Само не го налагай на останалите.

Нещата може и да не са толкова зле колкото изглеждат. Един проект както се спира, така може да тръгне наново. За мен лично колкото съм влязъл до момента е преживяемо, освен това договорът ми е хубав, така че съм спокоен. За момента хората от Уинслоу в интерес на обективната истина не са изпуснали никакъв срок от планираното разписание. Нека си починат малко, а лятото продължат с нови сили - дай боже.

Коментар

• Баси, щом Winslow стигнаха до замразяване на проекти значи си е ибало мамата.

Тъпото в случая е, че имат осигурено финансиране, но очевидно са решили да го пренасочат в "зелена енергия". Това според мен означава, че за момента строителният бизнес не генерира печалба. Срока на изплащане ФВЦ е 8 години при ползване на собствени средства и 10-12 с кредит. Щом инвестират в нещо със средна възвръщаемост от 10%/година, значи нещата в строителния бизнес са отишли много на зле.

Няма ли фиксирани срокове за завършване на апартаментите в договорите, които сте подписвали? Може пък да падне някоя кинта от нустойки ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
        Спокойно.Когато ви писах какво ще стане с този строеж и за градините и за фитнеса и за басейните вие ми се присмивахте.Не се радвам че познах.Тъжно ми е за вас и попарените надежди и мечти.Е сега разбрахте ли в коя страна живеете и защо е изобразена като кенеф?Добре дошли в България и честито.Така човек поумнява и се учи да слуша какво му говорят батковците и каките.Тъжно много тъжно но поне опитайте да си върнете парите и ги съдете ако изобщо има някакви клаузи за неустойка по договорите.А за тези с банковите кредити направо е ужас хем няма жилище хем се плаща ипотеката.
        Не ги мисли чак толкова, доколкото си спомням бяха дали 2000 евро за резервация и след това 10% от цената, така че надали има такива с кредити

Коментар

• Спокойно.Когато ви писах какво ще стане с този строеж и за градините и за фитнеса и за басейните вие ми се присмивахте.Не се радвам че познах.Тъжно ми е за вас и попарените надежди и мечти.Е сега разбрахте ли в коя страна живеете и защо е изобразена като кенеф?Добре дошли в България и честито.Така човек поумнява и се учи да слуша какво му говорят батковците и каките.Тъжно много тъжно но поне опитайте да си върнете парите и ги съдете ако изобщо има някакви клаузи за неустойка по договорите.А за тези с банковите кредити направо е ужас хем няма жилище хем се плаща ипотеката.

Коментар

• Нека който има някаква актуална информация за Градините да я сподели тук във форума. Ще съм ви много благодарен. Самият аз нямам възможност често да ходя до офисът на Уинслоу и до строежа. Бях до строежа преди месец и всичко беше много запустяло... :-(

Коментар

• Ами, как няма да се изпарят като за година и половина не са продали нито квадрат...
              А проектът засега не е замразен, просто върви по-бавно. Чух, че Уинслоу и ГБС се опитват да си извиват ръцете един на друг и затова нещата загубиха темпо. Може тези дни да се разходя до "Сердика" и ако излезе нещо ще ви пиша.

Коментар

• Съжалявам, Хънтър, много е неприятно това. Постът ми не беше насочен към купувачите в случая, а към бившите служители в Уинслоу, които се изпариха изведнъж... Доста показно.

Коментар

• Споко Алекса, тук сме набълбуканете с апартаменти. Проектът е замразен. От тях ни дума ни вопъл ни стон се чува. Взеха кинтите и казаха ще видим, класика в строителния бранш :-)

Коментар

• Явно нямат нови продажби.
                    Преместихме се в темата "Бисери и Вицове".
                    http://www.vbox7.com/play:a7c43dc7
                    Всичко останало е предрънкано тука,
                    затова аз поне го карам на лс.

Коментар

• Как се развиват работите около Уинслоу? Беше толкова атрактивна дестинация във форума, докато не им закриха сейлс отдела. Останах с впечатлението, че вече няма кой да пише тук :-) Поне един, купил апартамент в комплекса, няма ли?

Коментар

• за Розлин Парк

Здравейте!
                        Моля, ако някой си е купил апартамент в Розлин парк да сподели дали е имал някакви проблеми и какви са били те! И общо взето какви са ви мненията за Розлин парк на този етап.

Коментар

• ИСТИНАТА ЗА ЦАРЧЕТО НИ

http://www.czarsimeon.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от zlodeia
                            Какво ли става с нашите градинки в тези пролетно-зимни дни...
                            За жалост става това, че май не ги строят много :-(

И май никога няма да са наши тези градини. Не знам Мекушин, дали не тръгна по пътя на Анжел, който го знаем къде свършва. Ще има публичност доста лоша ако не се оправят нещата.

Коментар

• И нещо от майните

Тук с наближаването на пролетта нещата се пораздвижват - www.aris-building.com/sales.htm.

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                                Колеги, какво става? Ще ги изкупуваме ли тези комплексчета? Нещо не узряват още за промоция, а май е време. Цените над 1000 евро са значително надути за сегашното състояние на пазара според мен. Ако някой иска да продава трябва освен гъвкавите схеми за плащане, да намали и раздутата си цена. Пирът свърши драги инвеститори, сега ще гледаме кои от нас и от вас ще оцелеем.
                                Над 200 евро/м2 не е "промоция".
                                "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Working...
                                X