IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нали са я почнали за разлика от Анжел

Коментар

• ;-)
      Нали знаеш що магистралата се казва "Тракия"?
      Щото са я почнали древните траки :-)

А дано се изпълни проекта качествено и в срок :-)
      Първоначално изпратено от ctu
      Баси "ясновидците" имало тука. Помисли за звездна кариера в БТВ или на борсата. За едно си прав: "за главата и раменете", много се радвам че не се намирам в твоята. Ти преди да идеш на пазар боб ли мяташ, а може би се движиш и по годишно разписание (хороскоп от заклет медиум).
      Аз съм сигурен че проекта ще се изпълни и то преди да е готова магистрала Тракия.

Коментар

• Баси "ясновидците" имало тука. Помисли за звездна кариера в БТВ или на борсата. За едно си прав: "за главата и раменете", много се радвам че не се намирам в твоята. Ти преди да идеш на пазар боб ли мяташ, а може би се движиш и по годишно разписание (хороскоп от заклет медиум).
        Аз съм сигурен че проекта ще се изпълни и то преди да е готова магистрала Тракия.

Коментар

• Първоначално изпратено от panther
          Първоначално изпратено от boogie
          Не бъркайте патриотизма с наивността :-)
          Ако мога да перифразирам:
          "Не бъркайте патриотизма с идиотизма." (даже има и рима)
          Аз родината си я обичам, ама нямам намерение да пълня гушите на нагли строители и посредници. Като си свалят печалбите до нормални нива - ще си помисля пак.
          преди около 6 месеца или повече се опитах тук да изразя скромното си мнение на изпатил и платил купувач /отказал се от ново строителство/, и то беше простичко, в два реда - не купувайте повече на зелено, щото кризата се развихри, и второ - ужасно много гледайте кои са ви съседите в това, което купувате. тогава ctu и още двама трима направо ме сравниха със земята; само alexa ме подкрепи някак си; сега се вижда, че съм бил лош пророк, и не ми е добре от това; сега и догодина особено ще бъде времето на купувачите - щото кризата още ще удря; на платените драскачи-позор; на нестаналите купувачи - съболезнования, но всеки би трябвало да има глава на раменете

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie
            Не бъркайте патриотизма с наивността :-)
            Ако мога да перифразирам:
            "Не бъркайте патриотизма с идиотизма." (даже има и рима)
            Аз родината си я обичам, ама нямам намерение да пълня гушите на нагли строители и посредници. Като си свалят печалбите до нормални нива - ще си помисля пак.

Коментар

• Не бъркайте патриотизма с наивността :-)

Първоначално изпратено от voodooHunter
              Първоначално изпратено от eric
              Не плювайте страната ,в която сте родени - сами сме си я направили такава каквато е и сами трябва да си я оправяме.
              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от m50
                Какво ви е мнението за проекта на ArcoInvest в "Манастирски ливади", София.
                http://www.arcoinvest.bg/livd/
                като го построят ще отида да разгледам..

Коментар

• Какво ви е мнението за проекта на ArcoInvest в "Манастирски ливади", София.
                  http://www.arcoinvest.bg/livd/

Коментар

• Първоначално изпратено от eric
                    Не плювайте страната ,в която сте родени - сами сме си я направили такава каквато е и сами трябва да си я оправяме.
                    +1

Коментар

• Не плювайте страната ,в която сте родени - сами сме си я направили такава каквато е и сами трябва да си я оправяме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
                        Първоначално изпратено от yerdna
                        Първоначално изпратено от Pastir
                        Баси, щом Winslow стигнаха до замразяване на проекти значи си е ибало мамата.

Тъпото в случая е, че имат осигурено финансиране, но очевидно са решили да го пренасочат в "зелена енергия". Това според мен означава, че за момента строителният бизнес не генерира печалба. Срока на изплащане ФВЦ е 8 години при ползване на собствени средства и 10-12 с кредит. Щом инвестират в нещо със средна възвръщаемост от 10%/година, значи нещата в строителния бизнес са отишли много на зле.

Няма ли фиксирани срокове за завършване на апартаментите в договорите, които сте подписвали? Може пък да падне някоя кинта от нустойки ?
                        Не съм запознат, но според мене "осигурено финансиране" не означава, че са им дали едни пари и са ги оставили да се разпореждат с тях както намерят за добре, а че са финансирали един точно определен проект, в случая - Уинслоу Гардънс. Следователно няма как Уинслоу да пренасочат парите по други проекти. Това е като купуване на жилище с ипотека - банката ти отпуска пари за точно определен имот и ти даже не ги виждаш - те отиват директно в сметката на продавача, а в твоята сметка отива един огромен минус, който да заличаваш през следващите 20-30 години :-)
                        Не знам,

на една церемония в Гранд Хотела, некъв човечец каза, че имат кредитни линии за 600 млн. лева. Тя кредитната линия не е ли нещо като овърдрафт... Смисъл не да ти дадът едни пари и да ги правиш каквото знаеш, но май не е и чак толкова специализирано колкото го изкарваш.
                        Пастирски,
                        един приятел има фирма за рент-а-кар. Та както си имаше кредитна линия им я закриха, та на пича и съдружниците им се наложи да взимат заеми от куцо и сакато да купуват коли, които ги бяха договорили вече. И аз съм от заемниците.
                        Така че това, че са имали кредитна линия нищо не значи вече :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                          Бате Пешо, щом те кефи да живееш в страна изобразена като кенеф и да го изтъкваш по всеки повод, моля. Само не го налагай на останалите.

Нещата може и да не са толкова зле колкото изглеждат. Един проект както се спира, така може да тръгне наново. За мен лично колкото съм влязъл до момента е преживяемо, освен това договорът ми е хубав, така че съм спокоен. За момента хората от Уинслоу в интерес на обективната истина не са изпуснали никакъв срок от планираното разписание. Нека си починат малко, а лятото продължат с нови сили - дай боже.
                          По-паметливите софианци си спомняме за Анжел Сити навремето
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                            Бате Пешо, щом те кефи да живееш в страна изобразена като кенеф и да го изтъкваш по всеки повод, моля. Само не го налагай на останалите.

Нещата може и да не са толкова зле колкото изглеждат. Един проект както се спира, така може да тръгне наново. За мен лично колкото съм влязъл до момента е преживяемо, освен това договорът ми е хубав, така че съм спокоен. За момента хората от Уинслоу в интерес на обективната истина не са изпуснали никакъв срок от планираното разписание. Нека си починат малко, а лятото продължат с нови сили - дай боже.
                            Не не ме кефи да живея в такава страна лошото е че не мога да го променя.За съжаление реалността е такава.Не разбирам само какво печелим като го отричаме и се опитваме да замазваме нещата.Аз мога да напиша и хубави неща но дали ще са истина.И не си мисли че се присмивам в случая на теб и другите.Тъжно ми е че властта и законите позволяват това да се случи.Желая ви успех и дано бъдете компенсиране за нервите и неприятностите.

Коментар

• Първоначално изпратено от yerdna
                              Първоначално изпратено от Pastir

Тъпото в случая е, че имат осигурено финансиране, но очевидно са решили да го пренасочат в "зелена енергия". Това според мен означава, че за момента строителният бизнес не генерира печалба. Срока на изплащане ФВЦ е 8 години при ползване на собствени средства и 10-12 с кредит. Щом инвестират в нещо със средна възвръщаемост от 10%/година, значи нещата в строителния бизнес са отишли много на зле.

Няма ли фиксирани срокове за завършване на апартаментите в договорите, които сте подписвали? Може пък да падне някоя кинта от нустойки ?
                              Не съм запознат, но според мене "осигурено финансиране" не означава, че са им дали едни пари и са ги оставили да се разпореждат с тях както намерят за добре, а че са финансирали един точно определен проект, в случая - Уинслоу Гардънс. Следователно няма как Уинслоу да пренасочат парите по други проекти. Това е като купуване на жилище с ипотека - банката ти отпуска пари за точно определен имот и ти даже не ги виждаш - те отиват директно в сметката на продавача, а в твоята сметка отива един огромен минус, който да заличаваш през следващите 20-30 години :-)
                              Не знам,

на една церемония в Гранд Хотела, некъв човечец каза, че имат кредитни линии за 600 млн. лева. Тя кредитната линия не е ли нещо като овърдрафт... Смисъл не да ти дадът едни пари и да ги правиш каквото знаеш, но май не е и чак толкова специализирано колкото го изкарваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir

Коментар

Working...
                                X