Нали са я почнали за разлика от Анжел
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Комплекси от затворен тип - мнения
Collapse
X
-
;-)
Нали знаеш що магистралата се казва "Тракия"?
Щото са я почнали древните траки :-)
А дано се изпълни проекта качествено и в срок :-)
Първоначално изпратено от ctuБаси "ясновидците" имало тука. Помисли за звездна кариера в БТВ или на борсата. За едно си прав: "за главата и раменете", много се радвам че не се намирам в твоята. Ти преди да идеш на пазар боб ли мяташ, а може би се движиш и по годишно разписание (хороскоп от заклет медиум).
Аз съм сигурен че проекта ще се изпълни и то преди да е готова магистрала Тракия.
Коментар
-
Баси "ясновидците" имало тука. Помисли за звездна кариера в БТВ или на борсата. За едно си прав: "за главата и раменете", много се радвам че не се намирам в твоята. Ти преди да идеш на пазар боб ли мяташ, а може би се движиш и по годишно разписание (хороскоп от заклет медиум).
Аз съм сигурен че проекта ще се изпълни и то преди да е готова магистрала Тракия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantherПървоначално изпратено от boogieНе бъркайте патриотизма с наивността :-)
"Не бъркайте патриотизма с идиотизма." (даже има и рима)
Аз родината си я обичам, ама нямам намерение да пълня гушите на нагли строители и посредници. Като си свалят печалбите до нормални нива - ще си помисля пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogieНе бъркайте патриотизма с наивността :-)
"Не бъркайте патриотизма с идиотизма." (даже има и рима)
Аз родината си я обичам, ама нямам намерение да пълня гушите на нагли строители и посредници. Като си свалят печалбите до нормални нива - ще си помисля пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от m50Какво ви е мнението за проекта на ArcoInvest в "Манастирски ливади", София.
http://www.arcoinvest.bg/livd/
Коментар
-
Какво ви е мнението за проекта на ArcoInvest в "Манастирски ливади", София.
http://www.arcoinvest.bg/livd/
Коментар
-
Първоначално изпратено от PastirПървоначално изпратено от yerdnaПървоначално изпратено от PastirБаси, щом Winslow стигнаха до замразяване на проекти значи си е ибало мамата.
Тъпото в случая е, че имат осигурено финансиране, но очевидно са решили да го пренасочат в "зелена енергия". Това според мен означава, че за момента строителният бизнес не генерира печалба. Срока на изплащане ФВЦ е 8 години при ползване на собствени средства и 10-12 с кредит. Щом инвестират в нещо със средна възвръщаемост от 10%/година, значи нещата в строителния бизнес са отишли много на зле.
Няма ли фиксирани срокове за завършване на апартаментите в договорите, които сте подписвали? Може пък да падне някоя кинта от нустойки ?
на една церемония в Гранд Хотела, некъв човечец каза, че имат кредитни линии за 600 млн. лева. Тя кредитната линия не е ли нещо като овърдрафт... Смисъл не да ти дадът едни пари и да ги правиш каквото знаеш, но май не е и чак толкова специализирано колкото го изкарваш.
един приятел има фирма за рент-а-кар. Та както си имаше кредитна линия им я закриха, та на пича и съдружниците им се наложи да взимат заеми от куцо и сакато да купуват коли, които ги бяха договорили вече. И аз съм от заемниците.
Така че това, че са имали кредитна линия нищо не значи вече :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от voodooHunterБате Пешо, щом те кефи да живееш в страна изобразена като кенеф и да го изтъкваш по всеки повод, моля. Само не го налагай на останалите.
Нещата може и да не са толкова зле колкото изглеждат. Един проект както се спира, така може да тръгне наново. За мен лично колкото съм влязъл до момента е преживяемо, освен това договорът ми е хубав, така че съм спокоен. За момента хората от Уинслоу в интерес на обективната истина не са изпуснали никакъв срок от планираното разписание. Нека си починат малко, а лятото продължат с нови сили - дай боже."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от voodooHunterБате Пешо, щом те кефи да живееш в страна изобразена като кенеф и да го изтъкваш по всеки повод, моля. Само не го налагай на останалите.
Нещата може и да не са толкова зле колкото изглеждат. Един проект както се спира, така може да тръгне наново. За мен лично колкото съм влязъл до момента е преживяемо, освен това договорът ми е хубав, така че съм спокоен. За момента хората от Уинслоу в интерес на обективната истина не са изпуснали никакъв срок от планираното разписание. Нека си починат малко, а лятото продължат с нови сили - дай боже.
Коментар
-
pastir
Първоначално изпратено от yerdnaПървоначално изпратено от PastirБаси, щом Winslow стигнаха до замразяване на проекти значи си е ибало мамата.
Тъпото в случая е, че имат осигурено финансиране, но очевидно са решили да го пренасочат в "зелена енергия". Това според мен означава, че за момента строителният бизнес не генерира печалба. Срока на изплащане ФВЦ е 8 години при ползване на собствени средства и 10-12 с кредит. Щом инвестират в нещо със средна възвръщаемост от 10%/година, значи нещата в строителния бизнес са отишли много на зле.
Няма ли фиксирани срокове за завършване на апартаментите в договорите, които сте подписвали? Може пък да падне някоя кинта от нустойки ?
на една церемония в Гранд Хотела, некъв човечец каза, че имат кредитни линии за 600 млн. лева. Тя кредитната линия не е ли нещо като овърдрафт... Смисъл не да ти дадът едни пари и да ги правиш каквото знаеш, но май не е и чак толкова специализирано колкото го изкарваш.
Коментар
-
harpoon
Първоначално изпратено от PastirБаси, щом Winslow стигнаха до замразяване на проекти значи си е ибало мамата.
Коментар
Коментар