Първоначално изпратено от ctu
Значи с колата идеята ти е погрешна, защото ако те успокоява това че след като са те излъгали с документите, от това че евентуално ще харчи по-малко, се успокояваш че ще си пориеш разликата в данъка, който ако си мислил на време можеше да спестиш.
Относно как го сметнах, първо на око това всеки може да направи като погледнеш спалнята или кухненските шкафове нарисувани като размер, сега за да видя да не съм се объркал, взех размера на вратите като показетел, вътрешните врати за средно около 80-90 см., по тази сметка излезна приблизително 44 кв. ЧЖП + Балкона, антрето и стените.
Ето пак линк http://domicilio.madisonbg.eu/read.p...ap=C47&lang=bg където е даден като 92 кв.
Отправям въпроса си към теб, понеже ти ги рекламира тук. Кажи ми честно, това не е ли подигравка с бъдещите им клиенти? И ти колко м2 мислиш че е апартамента даден на чертежа?
Ще ти кажа защо аз го смятам като подигравка. Аз не блестя с особен интелект, но при закупуване на жилище ще си направя сметката колко точно плащам на квадрат за ЧЖП, така че ако взимам апартамент който е 44 кв. а е обявен за 92 кв. примерно на 1200 е/м2, не е трудно да сметна че плащам по 2510 за квадрат, ако съм решил да дам парите, ще ги дам, но защо заради някакъв тарикатлък да плащам данъци за нещо което не притежавам а именно останалите 48 м2?
Коментар