IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ctu
    привет Ballomed

много ти благодаря за колата, определено се чудя защо ми харчи по малко и ми остават пари да си платя данъка.

чудно ми е как измери площа от ония 90 квадрата според теб колко е чистата площ 50, 60, 70, 80 щото да знам какво да ти отговоря.

Незнам къде в БГ не се продават общи части, идеални чати от парцели и каквото още могат да ти закачат освен ако не е страо строителство за което важи WYSIWYG.

иначе
    плащаш 1000 евро на квадрат за апартамент 120 кв. без общите части става 105,
    без терасите 90, коридор и бани още 15, и реално какво се получава като добавиш и 200 евро довършителни работи на квадрат.
    Ми то ако се замислиш цена под 1500-200 евро на квадрат в момента няма.
    В белите държави има коефициенти за различни помещения, тука сме все набутни.

Много рядко съм виждал оферти в Европа на шпакловка и замска може би защото се интересувах как вървят наемите. В големите градове в добри квартали на приемливи пари има апартаменти ама и годишния им данък е солен. Пак трябва да си направиш сметката ако ще живееш добре но ако ще е инвестиция си е набутване според мен като сравниш наемите как вървят в съседство.

Как един от нас не фана да нашише вече сме в ЕС да се оплачем на арменския поп,
    да се направи еднакво ценообразуване на имототе в еврозоната, да се подскочи за защита на потребителя, дискриминация и т.н. белким децата ни знаят в бъдеще какво си купуват.

Да се организира Европеиски боикот за покупка на имоти за 6 месеца
    Привет и на теб.

Значи с колата идеята ти е погрешна, защото ако те успокоява това че след като са те излъгали с документите, от това че евентуално ще харчи по-малко, се успокояваш че ще си пориеш разликата в данъка, който ако си мислил на време можеше да спестиш.

Относно как го сметнах, първо на око това всеки може да направи като погледнеш спалнята или кухненските шкафове нарисувани като размер, сега за да видя да не съм се объркал, взех размера на вратите като показетел, вътрешните врати за средно около 80-90 см., по тази сметка излезна приблизително 44 кв. ЧЖП + Балкона, антрето и стените.

Ето пак линк http://domicilio.madisonbg.eu/read.p...ap=C47&lang=bg където е даден като 92 кв.

Отправям въпроса си към теб, понеже ти ги рекламира тук. Кажи ми честно, това не е ли подигравка с бъдещите им клиенти? И ти колко м2 мислиш че е апартамента даден на чертежа?

Ще ти кажа защо аз го смятам като подигравка. Аз не блестя с особен интелект, но при закупуване на жилище ще си направя сметката колко точно плащам на квадрат за ЧЖП, така че ако взимам апартамент който е 44 кв. а е обявен за 92 кв. примерно на 1200 е/м2, не е трудно да сметна че плащам по 2510 за квадрат, ако съм решил да дам парите, ще ги дам, но защо заради някакъв тарикатлък да плащам данъци за нещо което не притежавам а именно останалите 48 м2?

Коментар

• Panther това (!!!) е защото така си пиша с близки-навик и понеже си говорим съвсем неофициално си го ползвам!!!
      Пастирчо налЕ знаеш че така както си чатим изобщо не се старая да съм безгрешен!!!А това че съм си наредил живота и то доста по -добре от представата която си добил за мен означава че явно за хората с които работя съм грамотен!!!Изобщо не се чуди а деиствай за да няма после тоя е виновен за това оня за онова!!!НалЕ знаеш кой квот си направи никой друг няма да успее!!!
      Неграмотен ще поживеем 10г и ще видим!!!А колкото до приятелите ми нивото им е високо това не са хора крали и убивали за тези пари - те са плащали неколкократно на тези суми за образувание но това не пречи да се вълнуват от нормални неща!!!
      До това за щастието съм напълно съгласен с теб!!!И ти го пожелавам чистосърдечно!!!Е и здраве налЕ!!!
      айде че ще ритам а се заплеснах и трябва да свърша някои неща преди това!!!
      Живи здрави и успех в начинанията!!!

Коментар

• надали капиталиста няма да се остави ще почне да печата

Коментар

• Първоначално изпратено от ctu
          Нямаш проблеми. Той се е самоорганизирал бойкота, още малко и ще почне да изтича инфо по медиите. Ама едва ли ще е само 6 месеца.

Коментар

• офтопик
            #FF00FF поема ги и като код бате

[code] #FF00FF [/code] избери си какъвто искаш код ако примерният не ти харесва
            Business as Usual

Коментар

• привет Ballomed

много ти благодаря за колата, определено се чудя защо ми харчи по малко и ми остават пари да си платя данъка.

чудно ми е как измери площа от ония 90 квадрата според теб колко е чистата площ 50, 60, 70, 80 щото да знам какво да ти отговоря.

Незнам къде в БГ не се продават общи части, идеални чати от парцели и каквото още могат да ти закачат освен ако не е страо строителство за което важи WYSIWYG.

иначе
              плащаш 1000 евро на квадрат за апартамент 120 кв. без общите части става 105,
              без терасите 90, коридор и бани още 15, и реално какво се получава като добавиш и 200 евро довършителни работи на квадрат.
              Ми то ако се замислиш цена под 1500-200 евро на квадрат в момента няма.
              В белите държави има коефициенти за различни помещения, тука сме все набутни.

Много рядко съм виждал оферти в Европа на шпакловка и замска може би защото се интересувах как вървят наемите. В големите градове в добри квартали на приемливи пари има апартаменти ама и годишния им данък е солен. Пак трябва да си направиш сметката ако ще живееш добре но ако ще е инвестиция си е набутване според мен като сравниш наемите как вървят в съседство.

Как един от нас не фана да нашише вече сме в ЕС да се оплачем на арменския поп,
              да се направи еднакво ценообразуване на имототе в еврозоната, да се подскочи за защита на потребителя, дискриминация и т.н. белким децата ни знаят в бъдеще какво си купуват.

Коментар

• Ами, виж какво изтръпнало са сложили за розово, как да пиша с него, само ще се излагам

Коментар

• Първоначално изпратено от GROBAR
                  Неграмотен налЕ знаеш че има хора които никога не могат да си позволят едно и също нещо-не т го пожелавам!!!всеки според възможностите!!!Но недей да си мислиш че видиш ли Ман. ливади били наблъскани яко с некви блокчета-без улици и тн. не че не е така ето тези жилища ще поевтинеят а не тези за които си говорим защото си мисля че нямаш представа колко е удобно и приятно да живееш на едно по -уредено място каквито са тези комплекси!!!вярно плащам 10 евро на квадрат за поддръжка ама това е -тя и тази такса тепърва ще пада ама аз сега живея там а не след 5год.!!!
                  Баце, човек да се чуди как си си уредил живота толко добре, при положение че си неграмотен. Ама нема значение, айде сос здраве...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                    То и аз обичам да пиша с розово, ама админите не са го сложили
                    E пиши PINK в поле colour де!

Kaто пишеш violet какво очакваш?

Т'ва че не са го сложили... не значи че няма!

Коментар

• Каквото и да си говорим в манастирски ливади се строи повече отколкото навсякъде в София. Пак ти казвам, според мен след 10 години ще е по-приятно място за живеене.
                      Първоначално изпратено от GROBAR
                      за това всеки според възможностите !!!
                      Тук не си съвсем прав. Има много хора с огромни възможности, но живеят скромно. Виж например най-богатия човек на планетата - Бъфет къде живее.

А без да се обиждаш на шегата на твой гръб, но сравнението ти с колите, показва приятелите ти на какво ниво са

Хайде със здраве. И не е важно къде живееш, а е важно да се чувстваш щастлив...

Коментар

• Първоначално изпратено от panther
                        Абе да не са въвели някакъв нов знак в българския език? Тройна удивителна (!!!)? Аз явно не съм в час с последните пунтуационни тенденции.

То и аз обичам да пиша с розово, ама админите не са го сложили

Хихихихи

Коментар

• Първоначално изпратено от zlodeia
                          Vivic - в БГ това е положението, ходи си в Чехия или където искаш там по европата и си купувай.
                          Всъщност той обясни че в Турция е така, но ние все пак сме си ориенталска държава защо да взимаме пример от западна Европа. Или може би визираш, че за София цена от 250К евро е оправдана?

Отговори ми само на един въпрос, какво можеш да направиш ако срещу таксата си за поддръжка не получиш съответното качество?

ctu визирах обидното отношение към клиента в офертите които рекламираш, аз ако се опитам да ти продам автомобил с кубатура 1,3 - за 1,8 дали няма да решиш че те взимам за идиот? Дали и няма да си направиш сметката че после през времето което го ползваш, освен че няма да е това за което си платил, ами и ще му плащаш данък за 1,8.... Надявам се да отговориш.

Коментар

• Абе да не са въвели някакъв нов знак в българския език? Тройна удивителна (!!!)? Аз явно не съм в час с последните пунтуационни тенденции.

Коментар

• Неграмотен мисълта ми е по ниско стоителство повече пространство и все пак не всеки си хванал и строи квот му дойде на акъла и го изпълнил както могли гастарбайтерчетата!!!колкото до стоителната площадка не съм съгласен -да там се строи ама каде в момента не се строи даже като се излива бетон се затварят и еднопосочните улички в кварталите и става хаос!!!колкото до 10 год каде да живея през това време в скъп квартал за което се отнася по горе написаното и си говорим с комшията от отсрещния блок ли!!!дай "съвет"!!!

колкото до Вивик първо последният който ме е убиждал приключи!-не казвам че го приемам като обида "изтрещял " но съм длъжен да те предупредя преди да си написал някоя глупост!!!второ да "затворен тип " е пречупено през нашата действителност-това верно го няма почти никаде но за нашата реалност това е!!!Колкото до обикалянето на света не съм бил в "над 20 държ." -обиколил съм 1/4 !!!а съм сигурно поне 1/ по -млад -имам още доста време за обиколки!!!Да за кредита съм напълно съгласен но го има в играта това е полужението и навсякаде като нямаш кеш теглиш кредит иначе наеми или по долни кварталчета и тн. пак казвам всеки според възможностите!!!пример приятел има некви кинти и си пазарува кола за 70к и друг който има повече кинти скача в кола за 200к -първия вика на втория "ти си луд от каде на каде ние нямаме улици и тн." а другия му отговаря "ми това си е мая работа парите са си мои-важното е дали ти си доволен от твойта покупка" -първия отговаря "Ауди-то хварчи на поразия лови мацки това онова ама много харчи и ми се ебава майката като го вкарам в сервиза" а втория разправя "е аз не се оплаквам"!!! за това всеки според възможностите !!!

Коментар

• Vivic - в БГ това е положението, ходи си в Чехия или където искаш там по европата и си купувай.

Коментар

Working...
                                X