IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво става с Беладжио?Къде ще е точно на бул.България и цени?

някой знае ли нещо повече.Три небостъргача ще са

Коментар

• Два етажа-партер с дневен тракт и кухня,на втори етаж спални,само някои имат таванче отгоре. Мазе - по желание на купувача. На практика са еднофамилни, със земя - дворче с барбекю.
      randelova

Коментар

• Първоначално изпратено от panther
        Първоначално изпратено от salaga
        На проекта се виждат симпатични блокчета, или аз нещо не съм наясно с понятието "еднофамилна къща"
        Триетажни къщички са. С малки дворчета с ограда. Приличат на английските "rowhouse", не знам на български има ли специфичен термин.
        Чувал съм термина "редови" къщи. Много къщи на една улица залепени една за друга.

Коментар

• За Комплекс "РИВЕРА" в Пловдив питайте мен - аз съм проектант.
          randelova

Коментар

• ок

Коментар

• Първоначално изпратено от salaga
              На проекта се виждат симпатични блокчета, или аз нещо не съм наясно с понятието "еднофамилна къща"
              Триетажни къщички са. С малки дворчета с ограда. Приличат на английските "rowhouse", не знам на български има ли специфичен термин.

Коментар

• На проекта се виждат симпатични блокчета, или аз нещо не съм наясно с понятието "еднофамилна къща"

Коментар

• Първоначално изпратено от nazeleno
                  И къде е това място, имаш ли повече инфо?
                  В Пловдив се продават много изгодно еднофамилни къщи в комплекс Ривиера - http://www.aris-building.com/riviera.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от ctu
                    http://www.unionbank.bg/index.php?p=services1_3_5&language=bg

Царят е гол!
                    Можеш ли да поясниш, че поне на мен не ми е очевидно от съдържанието на линката кой е царя...

Коментар

• http://www.unionbank.bg/index.php?p=..._5&language=bg

Царят е гол!

Коментар

• Първоначално изпратено от ангел петков
                        Първоначално изпратено от Negramoten
                        А мислил ли си за затворените комплекси с къщи? Като тези в Кладница или около Камбаните?
                        от приятел скоро научих за комплекс в строеж от 10-на къщи в банкя на хубаво място на цена около 650-700 евро.така за 200 кв.м ти излиза около 130000 евро.а и квадратурата която плащаш ако е реална(без разни измислени общи части)става изгодно.тъй като искам да живея в къща смятам да проверя как стоят нещата като ми остане време
                        И къде е това място, имаш ли повече инфо?

Коментар

• Първоначално изпратено от ctu
                          Господ здраве да ти дава Бате Пешо.
                          Предполагам не си останал в твойто ранчо на турски кенеф,
                          а си турнал поне един под покрива.

Добра реколта и угоена стока.
                          Реколтата е много добра благодаря На Бога и за пожеланията.Стоката засега и тя се отблагодарява.Техниката е железна.Имам два външни кенефа но не са турски а модерни.В къщата има два вътрешни и две бани.Момчета на село не живеят само идиоти нищо че засега са повече.Аз не се гордея че спечелих рунда.Просто живота ме е научил вяра да нямам на такива строители и на народа български.Иначе желая ви успех дано се сдобиете с хубави жилища и не загубите парите си.

Коментар

• ок

Коментар

• Споко бе не ни мислете толкова. Договори си имаме железарка, досега срок не са изтървали. Като изтърват ще му мислим. Само едно мога да ви кажа - хората от Уинслоу са разбрани, това което стана не зависи от тях и не са те криви. В постоянен диалог сме.

Навремето продаваха на пазарни цени. Откъде да се знае накъде ще тръгне проклетия пазар?! Да не сме ясновидци? Shit happens, не може вечно всичко да е на далавера. Живот и здраве ще се обърне колелото пак.

Бате Пешо, железен си ти :-). Спечели рунда :-).

Коментар

• Първоначално изпратено от vivic
                                Първоначално изпратено от Negramoten
                                Първоначално изпратено от vivic
                                не мога да кажа кой какво говорил, впечатлението ми е общо.
                                както и да е, дано не останат излъгани хората и някой ден да се нанесат.

на мен и друго ми е интересно - (че може да има отстъпки съм съгласен, това е въпрос на преговори) - как може инвеститора по свое усмотрение да натисне бутона "пауза" и да чака края на кризата? нали специално тук не говорим за фирмата на Ахмед Ибрикчията и брат му, а за стабилна фирма с финансиране и солиден гръб? как може договорите които клиентите са подписвали да позволяват безкрайно протакане от страна на строителя? здрави неустойки няма ли? аз на зелено не съм купувал нищо но ако смисъла на договора е "когато-тогава" не знам какъв човек трябва да си за да се навиеш да подписваш...
                                това не конкретно към градините а като цяло - доста "заебани" строежи виждам в последно време а хората си траят...
                                На зелено винаги има риск. Договори има, но какво от това, като няма пари...

В интерес на истината, купувачите преди 1-2 години изобщо не нацелиха момента, а не беше сложно да се предвиди какво ще се случи. Но все пак специално с Уинслоу не е голямо набутване, защото схемата им беше с първоначална вноска от 10%, докато повечето искаха 30-50% и там вече си яко набутане...
                                ама как така "няма пари"?!?? аз сигурно съм твърде голям оптимист, но все си мисля че при читав договор при първото забавяне бъдещите новодомци се събират и почват да съдят инвеститора до дупка!!! друсате му едни здрави неустойки по договор, адвокатски такси и т.н. и работата ще се оправи. какво е това "няма пари строителя, значи ще го чакаме когато му кефне"... съд, взимате му строежа ако трябва и си го завършвате с друга фирма а той да духа супата.
                                и това не са празни приказки! в града в който живея с очите си съм виждал такъв блок - строителя фалира още през 2007 и хората се органиират съдят го и си придобиват целия строеж барабар с непродадените. аз лично ходих на оглед на един от тези непродадени - хората си се бяха организирали, строежа си вървеше, а на тях след продавбите (на много хубави цени) жилищата им щяха да излязат твърде изгодно...
                                Не ми е много ясно, но Анжел не знам да е върнал пари... отделно на зелено притежаваш единствено право на строеж, парцела ако е ипотекиран, то той е на банката... Не е проста работата, а и ме съмнява няколкото дали 10% да успеят сами да построят комплекса и да излязат на чисто то ако имаше кой да дава пари, вече Уинслоу да са го построили

Коментар

Working...
                                X