IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако не съм доволен,
    надали ще съм единствения.

Общо събрание и фирмата е вън.

Колко е трудно да се организира такава поддръжка според теб.

Коментар

• Само да кажа че аз си плащам най-съвестно всички данъци, всички такси по входа в който живея и всички задължения към разни монополни организации.
      В момента живея в стар блок и едно от най-важните неща които оценявам като позитивни в него е точно това, че съседите са разбрани и не правят мизерии за жълти левччета. (споко, няма да ми засенчат гледката) Но пък имам познати (блок в люлин) които са пропищели от съседи-мизерници.
      И докато за Люлин е донякъде разбираемо - там хората нямат пари просто, за хора купили в Лозенец е направо смешно/трагично.
      Та не си мислете, че като си купите в затворен комплекс сте хванали господ за брадата.
      Нещата ще се оправят като се оправи държавата, но кога ще е това - нямам идея.
      Аз работя, плащам си задълженията и се отнасям коректно към хората около мен. Не знам какво повече мога да направя.

БТВ - в чужбина на повечето места е точно така - един собственик и всички под наем - които не му харесва - улицата е широка.

Може и да се получи и при нас, но аз лично не бих си слагал главата в торбата докато не видя първите резултати. Но все пак някой трябва да се пробва и тази чест се е паднала на цту. ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ctu
        Ballomed,
        много неща карам.

Айде да видим как да се направи хората да си плащат.

-Договори
        -Поправка към закон за етажна собственост
        -Бързи производства
        -Глоби, Лихви и тн.

халал да са ви тия спестени пари от таксите, да си купите алкохол менте със тях

Голем смисал от форума няма, ако през 3 месеца ще се пише едно и също.
        Нищо конструктивно като мисъл и идея не видях досега.

Ако чакаме Гоце, Сер-гей Стани-шеф и останалите тв. герой да оравят нещата,
        единствените "оправени" ще си останем ние.
        Единствения начин да накараш хората да плащат, е да им предложиш качествена услуга, която ако не заплащат, спираш. Хората си плащат кабелна, телефон, интернет доброволно и ако не им харесва сменят доставчика на услугата. Аз и преди съм казвал, идеята с комплексите е много добра, но един собственик и всичко под наем, така няма да има проблем. Иначе колко и с добри намерения да се започва такова общо съжителство, рано или късно ще се стигне до разправии между съседи.

И въпрос лично към теб, ако утре поради една или друга причина, не си доволен от работата която извършва фирма за поддръжка, ще платиш ли?

Коментар

• panther,
          Пални и 3 ако искаш,
          за да ти огрява слънцето спалнята и утре на къщата.
          Да не се окажеш зазидан между новодомци.

Просто навън кмета няма такъв проблем.
          Защото, Кайенаджията ще е пешеходец.

- Иди в Амстердам, вземи си кайен под наем,
          зарежи го по нашенски. После си тръгни за
          БГ след като си платиш глобите.
          Ако по селски си вземеш самолетчето до БГ,
          спокойно вече идват в КАТ.

Коментар

• Ballomed,
            много неща карам.

Айде да видим как да се направи хората да си плащат.

-Договори
            -Поправка към закон за етажна собственост
            -Бързи производства
            -Глоби, Лихви и тн.

халал да са ви тия спестени пари от таксите, да си купите алкохол менте със тях

Голем смисал от форума няма, ако през 3 месеца ще се пише едно и също.
            Нищо конструктивно като мисъл и идея не видях досега.

Ако чакаме Гоце, Сер-гей Стани-шеф и останалите тв. герой да оравят нещата,
            единствените "оправени" ще си останем ние.

Коментар

panther,
              Живял съм на няколко континента в къщи и кооперации,
              навън хората си живеят и си плащат.
              Според мен идеят е как и тук да стане така.

А колкото и до каиена става ми смешно...
              Ами хубаво е навън, ама ние сме си тука - на границата между европа и азия.
              Какво биха направили "навън" с твоя приятел-кмета, знаеш ли?

Има известен период между идея и реализация. В Бг може да е доста голям този период.
              Радвам се че те засмях, ама ако те хване кайенаджията наистина ще ти стане тъжно.
              С тоя манталитет да изпускаш гуми, май твърде кратко си живял навън или много бързо си се българизирал отново.

Нова идея - ходи пални 2 свещи да ти се паднат разбрани съседи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ap
                Първоначално изпратено от Ballomed
                Само ще споделя, че имам познати във фирмата поддържаща един такъв комплекс и мога да ти кажа че с лошо не става. Тези договори са да плашат гаргите.
                А как си събират таксите от тарикатите?
                Никак.

А до ctu, ти кола не караш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от ap
                  Първоначално изпратено от Pastir
                  Първоначално изпратено от ap
                  Как върви Winswos? Не разбрах защо ми се обаждат и ми предлагат - 20 %,без въобще да съм ги търсил и без въобще да си търся апартамент :|.
                  Казваш, че от Winslow са ти се обаждали по телефона на случаен принцип? Дали не си се интересувал по разни изложения или по интернет и така да имат телефона ти?
                  Интересно ми е дали са предприели тази странна политика, подходяща основно за продажба на самобръсначки, сешоари, козметика и т.н.

Казваш също, че ти предлагат отстъпка от 20%. От каква базова цена е тази отстъпка и какви са другите условия?
                  Не съм казал нито едно от нещата, които ти каза.
                  Фирмата, за която работя и Winswos са членове на една и съща чуждестранна търговска организация. Обадиха се да ме информират, че предлагат 20 % отстъпка за членове на въпросната организация :|.
                  Аха, разбрал съм погрешно.
                  Със сигурност ли говориш за Winslow Developments и за Winslow Gardens? И в двата си поста пишеш за Winswos. Техническа грешка ли е?
                  Коя е организацията в която членуват твоята компания и Уинслоу?
                  Изини ме за многото въпроси, моля!
                  Говоря за Winslow Developments, а организацията се казва Американска Търговска Камара в България.Пуснах коментар в тази тема, само защото Winswos Gardens е първото нещо, за което се сещам като чуя името на фирмата. Winsow са членове от миналия месец и дори бях на партито по представянето им в Гранд Хотел София. Още тогава разбрах, че са станали членова само, за да ловят риби там.

Имам име, ГСМ и имейл на търговският им представител, който се обади. Мога да ти ги пратя на ЛС и да се поинтересуваш сам за промоционалните условия.

Коментар

• panther,
                    да ти имам идеята, как не се сетих.

Живял съм на няколко континента в къщи и блокове,
                    навън хората живеят и си плащат.
                    Според мен идеята е как и тук да стане така.

А колкото до каиена и правилните хора,
                    става ми смешно...

Коментар

panther,
                      моляте дай една конструктивна идея от която да се решат тези проблеми.
                      Идеята е - купи си къща.
                      Тоя твоя кмет не е попаднал на правилните хора.
                      Искам да те видя как ще изпуснеш гумите на някой Кайен примерно. Като знам какви са им обичайно собствениците, после ще ми е много забавно/тъжно да те гледам като те докопа собственика.

Коментар

• Пред ЕМАСИ-то се разчиства от две седмици?

-има ли инфо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed
                          Само ще споделя, че имам познати във фирмата поддържаща един такъв комплекс и мога да ти кажа че с лошо не става. Тези договори са да плашат гаргите.
                          А как си събират таксите от тарикатите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
                            Първоначално изпратено от ap
                            Как върви Winswos? Не разбрах защо ми се обаждат и ми предлагат - 20 %,без въобще да съм ги търсил и без въобще да си търся апартамент :|.
                            Казваш, че от Winslow са ти се обаждали по телефона на случаен принцип? Дали не си се интересувал по разни изложения или по интернет и така да имат телефона ти?
                            Интересно ми е дали са предприели тази странна политика, подходяща основно за продажба на самобръсначки, сешоари, козметика и т.н.

Казваш също, че ти предлагат отстъпка от 20%. От каква базова цена е тази отстъпка и какви са другите условия?
                            Не съм казал нито едно от нещата, които ти каза.
                            Фирмата, за която работя и Winswos са членове на една и съща чуждестранна търговска организация. Обадиха се да ме информират, че предлагат 20 % отстъпка за членове на въпросната организация :|.
                            Аха, разбрал съм погрешно.
                            Със сигурност ли говориш за Winslow Developments и за Winslow Gardens? И в двата си поста пишеш за Winswos. Техническа грешка ли е?
                            Коя е организацията в която членуват твоята компания и Уинслоу?
                            Изини ме за многото въпроси, моля!

Коментар

• panther,
                              моляте дай една конструктивна идея от която да се решат тези проблеми.

На такива кухи и черногледи орисници,
                              какво друго да напишеш:
                              че ще им мамата или нещо от прехода "елате вие да не дойдем ние"

Ще имат пари за да си плащат таксите,
                              нали се срива пазара, небето пада и ще си вземат на по 300 евро квадта.

Коментар

За неплащащите предлагам една съседска ролева игра:
                                ...
                                Безумно глупава идея.

Коментар

Working...
                                X