IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Приятели имате ли новини за развитието на този проект :

http://residenciabotanica.com/index.php

Residencia Botanica

"Residencia Botanica" е разположена в непосредствена близост до ботаническата градина в един от най-престижните квартали на София - кв.Бояна. Тя предлага несравним уют и престиж на своите обитатели сред многообразие от цветя и дървесни видове. Комплексът разполага с добре поддържани градини, обособени места за отдих и почивка, детски площадки и екзотични фонтани карй павираните алеи. Осигурен е контрол на достъпа чрез видеонаблюдение, охрана и СОТ."Residencia Botanica" се състои от две части - жилищна и обслужваща зона.
    СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

• С такива неща се занимавам

Коментар

• ctu, откъде ги взимаш тези снимки?

Коментар

• Намясто и аз стм бил преди да почнат да строят. Имаше бараки, това беше парцел на ВИК. Сега минавам отвреме на време.

на www.gis-sofia.bg може да се види парцела и регулацията.
          отскоро има и "Ортофото", неотдавна го летяха със самолет не е гоогълско.

Ето една снимка от Манастирски-изток от началото на годината. Изкопа на Крит и Бтв.

Коментар

• Първоначално изпратено от ctu
            Първоначално изпратено от B.Graham
            Първоначално изпратено от ctu
            _____________winslow_______ green park
            парцел.........22 000 кв.м____13 000 кв.м
            РЗП.............44 000 кв.м____40 000 кв.м
            Струва ми се че в единия проект си включил и "подземното" РЗП а в другия май не си?
            Аз, нищо не съм включвал, това го пише на двете заглавни страници на инвеститорите. А те кво са включили друг въпрос.

Ако си виждал снимка от птичи поглед на зеления парк метни една, че не съм виждал още. Иначе зеления е готин.
            Нямам.Ходих веднъж на място но не от птичи поглед
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Струва ми се че в единия проект си включил и "подземното" РЗП а в другия май не си?
              Аз, нищо не съм включвал, това го пише на двете заглавни страници на инвеститорите. А те кво са включили друг въпрос.

Ако си виждал снимка от птичи поглед на зеления парк метни една, че не съм виждал още. Иначе зеления е готин.

Коментар

• Първоначално изпратено от HIG Estates
                що не споделите цена,
                че мен ми писна от клонирани саитове.
                Цената е 1100 евро/кв.м.
                30%-при подписване на предварителен договор;
                30%-в срок от 10 дни от полагане на покривна плоча на сградата, в която се намира имота.
                30%-в срок от 3 месеца от полагане на покривна плоча на сградата, в която се намира имота, но преди издаване на протокол по чл. 181, ал. 2 за сградата;
                10%-на АКТ 15
                Поздрави
                Интересува ме цената на ЧЖП ли е или са включени и общи части. Може да погледнете на мен като на потециален клиент, тъй като имам възможност да закупя имот, но не бих желал да плащам данъци върху измислени общи части. Надявам се да ми отговорите.

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

• Браво!

Коментар

Първоначално изпратено от hrabar
                      Приятел директно на въпроса. Като свалите с 40% пак ела да пишеш в тоя форум...тука балъци няма, тук болшинството са такива, че като съберат 2+2 винаги получават 4 а не нещо друго.
                      Плати си членския внос у атака, батка.
                      Ако беше от "математиците" тука тоя форум ще си го подминал със 100 км/ч,
                      ще си живееш под наем и ръфаш мръвка.
                      Първо няма за какво да плащам членски внос, аз съм на Волен Сидеров брат му близнак и имам златна членска карта ръ'йш ли!
                      Второ аз съм взел толкова изпити по математика дето ти вероятно дори не знаеш че съществуват такива дисциплини.
                      Трето...абе не ми се занимава!

Коментар

• http://www.novinar.net/?act=news&act...l=Mjc5Njs2NQ==

Коментар

• Строят на пълна пара:

http://www.winslowgardens.bg/building.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                            Първоначално изпратено от B.Graham
                            Първоначално изпратено от voodooHunter
                            650 евро на квадрат звучи като една много разумна цена... хайде от мен да мине на площта с включени общите части...
                            В "Уинслоу" колко са сега цените?Нали ти си беше взел там или се лъжа?
                            Да, имам предварителен договор с тях. Цените сега там не зная колко са, аз се пазарих за над 1К евро на квадрат. Но това беше преди 1 година. От тогава разни неща се попромениха, особено последния месец и половина...
                            Те докъде са стигнали?Мен ме интересуваше проекта им в Банкя, но там май ще го задържат известно време.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от voodooHunter
                              650 евро на квадрат звучи като една много разумна цена... хайде от мен да мине на площта с включени общите части...
                              В "Уинслоу" колко са сега цените?Нали ти си беше взел там или се лъжа?
                              Да, имам предварителен договор с тях. Цените сега там не зная колко са, аз се пазарих за над 1К евро на квадрат. Но това беше преди 1 година. От тогава разни неща се попромениха, особено последния месец и половина...

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца
                                За мое голямо чудене, тая "схема" още продължава. Вече се появиха няколко проекта, които искат гомямата част от сумата при АКТ16!
                                Има доста за препепиране на тая цена в момента ги устройва повече

Коментар

Working...
                                X