Първоначално изпратено от йосиф
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко е разумното ОБЕЗЩЕТЕНИЕ в строителството ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеТака....
това съм го написал на 27.04.2007г
ех спомени , спомени....
Полакомих се тогава , и реших да изчакам.
И какво - сега след 5 години вече ми предлагат 32 %
приятел си купува 10 г. компютър защото чакаше да поевтинеят....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнениеНай разумното нещо при даването на парцел за строеж е :
Учредяването на фирма в която собственика на парцела има участие
30 % и строителят 70 %. Като идеята е да не останеш на сухо ако строителят фъсне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Foxprim Разгледай мнениеДостатъчни са и 20-25% за кварталите, 30% за широк център или 40-45% за идеален център. Сметките излизат без проблем.
След още 5 години може и да стане ще видим,
а и аз бърза работа нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеех спомени , спомени....
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеТака....
ех спомени , спомени....
П.П. Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДайте идея какво обезщетение да искам за строителство Варна парцел 200кв.м разгъната застроена около 1000кв.м.
Ще станеш ЛАНДЛОРД-МАМУН рентиерин на ДЮКЯНИLast edited by REDA; 13.01.2012, 18:02.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Така....
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеКакви са тези 50 % ? На мен в идеален център в Плевен ми дават 22 %.
ех спомени , спомени....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеУчилището не е ли ,,Цар Симеон I''?,,Елин Пелин'' е мангалското.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеУчилището не е ли ,,Цар Симеон I''?,,Елин Пелин'' е мангалското.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеот към у-ще Елин Пелин ли е-ако да ,там уличките са много тесни -задължително с гараж
Училището не е ли ,,Цар Симеон I''?,,Елин Пелин'' е мангалското.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеот към у-ще Елин Пелин ли е-ако да ,там уличките са много тесни -задължително с гараж
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе е на 20 метраhttp://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар