помисли за варианта пътя да се бетонира. Има много вилни зони които си правят подобен вид пътища и им излиза десетки пъти по евтино. Проучи въпроса за фирми, които предлагат такъв вид услуга и ако имаш съседи може и те да участват със символични вноски. В някои райони дори сами си ги правят, купуват материалите и с всеобщи усилия малко по малко се нареждат нещата...Успех в начинанието!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко струва ориентрировъчно асфалтиране на черен път??
Collapse
X
-
Bobi75
прав е Никола, разорава се легло, след това се сипва баластра (филц) валира се, после чакъл, пак се валира
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от индианецПървоначално изпратено от NikolaПламенар. Скъпо е, още повече, ако си решил сам да го правиш. Пробвай с чакъл и от горе трамбоваща машина. Добре става. Зимата пътя не се разора.
ако пътя е на някакъв наклон, при първия порой, чакъла отива в дерето.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от индианецПървоначално изпратено от NikolaПламенар. Скъпо е, още повече, ако си решил сам да го правиш. Пробвай с чакъл и от горе трамбоваща машина. Добре става. Зимата пътя не се разора.
ако пътя е на някакъв наклон, при първия порой, чакъла отива в дерето.
Коментар
-
Eto i cena platena ot men - za sravnenie sas cenite izvan BG:
60m pat + ploshtadka pred garaza = 370kvadrata -
podravnjavane, chakal, trambovane, 8cm asfalt - trud + materiali -> 30 leva na kvadraten metar ili obshto C$8500. Stava duma za pat ot ulicata do kashtata, a ne za asfaltirane na glavnata ulica... Bez kanavki otstrani - patja e malko povdignat nad terena.life is simple and clear when you make the right choices
Коментар
-
Anton Chigurh
Пламенар. Скъпо е, още повече, ако си решил сам да го правиш. Пробвай с чакъл и от горе трамбоваща машина. Добре става. Зимата пътя не се разора.
Коментар
Коментар