IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко струва ориентрировъчно асфалтиране на черен път??

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трябва да има ли електрическо стълб по средата на?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ти мани козунака, по-добре наистина да се асфалтира,щото иначе да цопаш в кал,хич не е приятно.

Коментар

• Първоначално изпратено от sbg
        Асфалтирах си паркинга останах много доволен от настилката и полагането това е номерът на изпълнителя - 0888 921 795
        вЕрно ли!? А една магистралка до.... луната - ще ми асфалтираш ли, ако ти звънна?
        Скъпа Обергрупенфюрер - C'Est La Vie!

Коментар

• plamenr

Армиран бетон само, асвалта е пари хвърлени на вятъра. Направи ли се здраво е вечно.
          D.Y.F-091066

Коментар

• От 15 до 20 лв/м2. Но от значение е и терена - наклон, основа ... такива неща.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• глад братче, глад...

Коментар

• Да тези неща съм ги виждал, ама ми изглеждат много афиф.А и до колкото се сещам(бях виждал нещо подобно) от дупките излиза тревица, която е изключително грозна поради простата причина, че няма как да се постригва.

Коментар

• Коментар

• за първи път чувам за паркинг елемент, що е то? От какво се прави ,колко време може да издържи, зимата-студеното време пречи ли му?

Коментар

• Ако не е натоварен пътя става и с паркинг елементи за ширина 2 - 2.20 м:
                      - паркинг елемент 60/40/11cm – сив - 2 к-во - 3.12 лв. * 1000 бр. = 3120 лв.
                      - паркинг елемент 50/50/10 cm – сив - 5.08лв. * 1000 бр. = 5080 лв.
                      - паркинг елемент стоманобетонен 68/45/9 cm - 9.33лв. * 750 бр. = 6000 лв.
                      ПОД НАЕМ - склад, помещение
                      [url=http://for-rent.hit.bg//]FOR

Коментар

• Вярно е че с бетон ще излезе по-евтино ама на мен не ми звучи мн добре, а си остава и гадорията с залядяването на бетона. Ако си решил да си го правиш и то както трябва щото си е за теб , май си е чиста работа да си е асвалтиран пътя, а да направиш компромис с широчината на пътя, а не с качеството?

Коментар

• Ако се изпълнява според всички технологични изисквания е безумие да се дават толкова пари за частен път.
                          Човека ще каже какво е направил.

Коментар

• А бе не знам точно ама слушам, че за асфалтов, еднолентов път излиза около 100 лв на м (бакалска сметка малко, ама е толкова при ширина 2,50, 2-70). С бетон не е лош вариант и струва най-малко на половина и то с каналите за отводняване.

Коментар

• Този човек, по тази тема, не си ли асфалтира вече пътя ? Нека излезе да каже - асфалтирах го, струва толкова. Или не го асфалтирах , защото ми искаха толкова ! Или циментирах го, посипах камъни, сложих павета, сложих плочки.

Коментар

• Има едни машини, които раздробяват стари асфалтови покрития. Ако се насипе пътя с раздробен асфалт и лятото като го напече слънцето става спойка на частиците. Не е здраво като нов асфалт, но става за частен път.
                                Само се разбираш с шофьорите, които извозват раздробения асфалт. За 20-30лв получаваш 6-8 м3.

Коментар

Working...
                                X