Агенция за недвижими имоти КОНДОР в Пловдив НЕКОРЕКТНИ

Искам да споделя лошия си опит с АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ КОНДОР .
Миналата година си закупих имот чрез тях и въпреки че в обявата бяха написали че не взимат комисионна от купувача при подписването на предварителния договор ми поискаха комисионна като казаха че такова нещо "без комисионна " НЕ СЪЩЕСТВУВАЛО ! Както и да е реших да платя в крайна сметка .За капак след 4 месеца ми идва писмо -че дължа комисионна към агенцията и ако не платя до 1 седмица щели да ме съдят !!!!!
Аз естествено отказах и ме осъдиха да платя комисионна +адвокатски хонорари + такси по делото и то защото не съм могла да докажа че съм платила вече- защото не са ми дали бележка за платените пари !!!!!! ТОВА Е АБСОЛЮТНО ИЗНУДВАНЕ ! СЪВЕТ-ВНИМАВАЙТЕ С АГЕНЦИЯ КОНДОР- ИЗМАМНИЦИ И АБСОЛЮТНИ ЛЪЖЦИ 

Искам да споделя лошия си опит с АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ КОНДОР .
Миналата година си закупих имот чрез тях и въпреки че в обявата бяха написали че не взимат комисионна от купувача при подписването на предварителния договор ми поискаха комисионна като казаха че такова нещо "без комисионна " НЕ СЪЩЕСТВУВАЛО ! Както и да е реших да платя в крайна сметка .За капак след 4 месеца ми идва писмо -че дължа комисионна към агенцията и ако не платя до 1 седмица щели да ме съдят !!!!!

Коментар