IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Некоректни фирми за недвижими имоти и строители

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пазете се от фирма ВАМ СТРОЙ ВИКТОРИЯ или ВАМ 2016 ЕООД http://vamstroy.com/

Петър Галинов Генов и Ива Иванова

Видяхме се със собственника, който в началото доста ме впечатли със гръмки обещания, приемливи срокове и цена. Подписахме договор и му дадох аванс. Започнаха доста бързо 2-3 дни, след което нещата почнаха да се бавят, да се изтъкват всевъзможни извинения, след доста перипети усляха да изкопят масовия изкоп и да положат подложен бетон, които в последствие се оказаха сбъркани! Междувременно с цел да върви по-бързо работата му дадох допълнителен аванс за материали, които така и не дойдоха на обекта! След изкопа и подложния бетон го чакахме 2 седмици да почне, като всеки ден се обещаваше че "утре почваме, идват 20 човека и т.н." но това така и не се случи. Оказа се, че и други хора са в подобна на нашата ситуация с този човек и решихме да разтрогнем договора, но се оказа че в него има заложени подводни камъни ( нямаше единични цени и вариант за разваляне на договора при некачествено изпълнение), които той умело използва за да ни откаже връщане на аванса и парите за материали и така ни ужили с над 5000 лв !!!

Коментар

• Някой да знае нещо за Проектстрой – Петър Петров??
      Благодаря предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от mmirapetrova@gmail.com Разгледай мнение
        Здравейте, търся отзиви за фирма София Вижън Лукс. В момента строят няколко блока в Малинова долина, но не откривам никаква информация за тях.
        Гугъл не ползваш ли ?
        https://www.google.com/search?client...83%D0%BA%D1%81

Коментар

• Първоначално изпратено от mmirapetrova@gmail.com Разгледай мнение
          Здравейте, търся отзиви за фирма София Вижън Лукс. В момента строят няколко блока в Малинова долина, но не откривам никаква информация за тях.
          Общо-взето рядко май напоследък се срещат фирми, които строят качествено. Съветвам ви да потърсите малко повече информация за въпросната фирма, преди да купувате. И ако е строила други сгради, може да отидете да ги разгледате.

Коментар

• Здравейте, търся отзиви за фирма София Вижън Лукс. В момента строят няколко блока в Малинова долина, но не откривам никаква информация за тях.

Коментар

• Здравейте, някой дали има мнение и отзив за строителството и инвеститор Ирен Любенова Славова и фирмите Проектиране строителство инвест Оод и Ирен Стройинвест 3, ако някой е чувал за тях, разбира се ? Строи във Варна, кв.Бриз в момента. Интересуваме качество, дали завършва строежите си най вече... Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Milde Разгледай мнение
                Здравейте, форумци! Във връзка със коректните и некоректни строители да задам един въпрос. Някой има ли впечатления, мнения или да е чувал за строителна фирма Николи - М. Ще строят жилищна сграда в Младост 3, от която аз и мъжът ми сме заинтересовани като цена и местоположение, но за съжаление не мога да намеря отзиви за тях в нета.
                Като строени сгради имат посочени 2 в София в Дървеница, Южни райони, бул. Св. Климент Охридски 35 и на ул. Българска морава. Сайт не мога да открия. В Бг мама излезе само един резултат в стар форум, който беше в никакъв случай не се занимавайте с тях, но защо, какво никакво инфо. Моля споделете ... Благодаря пхредварително.
                Много трябва да се внимава с новите фирми, че при тях далаверите са най-лесни - лъжат и бягат. Ако не намираш инфо, провери ги в ТР, срещни се с тях, дай да някой адвокат да ги провери

Коментар

• Първоначално изпратено от Milde Разгледай мнение
                  Здравейте, форумци! Във връзка със коректните и некоректни строители да задам един въпрос. Някой има ли впечатления, мнения или да е чувал за строителна фирма Николи - М. Ще строят жилищна сграда в Младост 3, от която аз и мъжът ми сме заинтересовани като цена и местоположение, но за съжаление не мога да намеря отзиви за тях в нета.
                  Като строени сгради имат посочени 2 в София в Дървеница, Южни райони, бул. Св. Климент Охридски 35 и на ул. Българска морава. Сайт не мога да открия. В Бг мама излезе само един резултат в стар форум, който беше в никакъв случай не се занимавайте с тях, но защо, какво никакво инфо. Моля споделете ... Благодаря пхредварително.
                  То май като цяло неостанаха коректни строители, а и в Младост май сега не е много подходящо за купуване - цените виоски, постоянни протести заради застрояване и куп още проблеми,

Коментар

• Коректни строители няма. Нищо хубаво не очаквайте. Помислете за къща.

Коментар

• Здравейте, форумци! Във връзка със коректните и некоректни строители да задам един въпрос. Някой има ли впечатления, мнения или да е чувал за строителна фирма Николи - М. Ще строят жилищна сграда в Младост 3, от която аз и мъжът ми сме заинтересовани като цена и местоположение, но за съжаление не мога да намеря отзиви за тях в нета.

Коментар

• Здравейте, искам да попитам за мнение за фирма"Нова Билд Пръдакшън" ООД. Купувал ли е някой жилище на зелено от тях?

Коментар

• Стоунхард май за агенция за имоти, но нямам впечатления от тях. А и аз да допълня темата - От началото на годината се опитвам да си намеря двустаен апартамент /тухла,ново строителство/ - и вече се убеждавам, че пазарът на НИ е някаква абсурдна паралелна реалност Тонове законодателство за защита на потребители, конкуренция, лични данни и пр., и като че ли участниците на тоя пазар са с някакъв имунитет... Може би, донякъде има бизнес гаранции само ако работиш с т. нар. "доказани" строители/инвестито ри, които имат някой и друг обект - успешно завършен, с разрешение за ползване и т.н. А за конкретен пример - наскоро попаднах на сайт на "Архи"ООД След като им се обадих, разбрах че шефът им е архитект, та се надявах на цивилизовано отношение Не срещнах такова, но по-важното е, че на сайта им са обявени странно големи размери на общите части, които се включват при образуването на цената; учредили са си някакви дъщерни дружества, които нямат дейност /това го видях от т.регистър/ и не знам след някоя и друга година как ще носят гаранционна отговорност, ако се налага .. Та при евентуални сделки с тях, ми се струва, че повишено внимание би било уместно.

Коментар

• Виждам темата на разговор, та да попитам: Някой чувал ли е нещо са Stonehard като строителна компания и какви са цялостните ви впечатления? Ще съм благодрен на каквато и да е информация.

Коментар

• То пък в България кой въобще е коректен?!

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

и булка
                                първо пръстен от илиенци + ранна вечеря по времето на хепи ауър.

Коментар

Working...
                                X