Първоначално изпратено от djoreto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Некоректни фирми за недвижими имоти и строители
Collapse
X
-
Пазете се от фирма ВАМ СТРОЙ ВИКТОРИЯ или ВАМ 2016 ЕООД http://vamstroy.com/
Петър Галинов Генов и Ива Иванова
Видяхме се със собственника, който в началото доста ме впечатли със гръмки обещания, приемливи срокове и цена. Подписахме договор и му дадох аванс. Започнаха доста бързо 2-3 дни, след което нещата почнаха да се бавят, да се изтъкват всевъзможни извинения, след доста перипети усляха да изкопят масовия изкоп и да положат подложен бетон, които в последствие се оказаха сбъркани! Междувременно с цел да върви по-бързо работата му дадох допълнителен аванс за материали, които така и не дойдоха на обекта! След изкопа и подложния бетон го чакахме 2 седмици да почне, като всеки ден се обещаваше че "утре почваме, идват 20 човека и т.н." но това така и не се случи. Оказа се, че и други хора са в подобна на нашата ситуация с този човек и решихме да разтрогнем договора, но се оказа че в него има заложени подводни камъни ( нямаше единични цени и вариант за разваляне на договора при некачествено изпълнение), които той умело използва за да ни откаже връщане на аванса и парите за материали и така ни ужили с над 5000 лв !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mmirapetrova@gmail.com Разгледай мнениеЗдравейте, търся отзиви за фирма София Вижън Лукс. В момента строят няколко блока в Малинова долина, но не откривам никаква информация за тях.
https://www.google.com/search?client...83%D0%BA%D1%81
Коментар
-
Първоначално изпратено от mmirapetrova@gmail.com Разгледай мнениеЗдравейте, търся отзиви за фирма София Вижън Лукс. В момента строят няколко блока в Малинова долина, но не откривам никаква информация за тях.
- 1 like
Коментар
-
Здравейте, някой дали има мнение и отзив за строителството и инвеститор Ирен Любенова Славова и фирмите Проектиране строителство инвест Оод и Ирен Стройинвест 3, ако някой е чувал за тях, разбира се ? Строи във Варна, кв.Бриз в момента. Интересуваме качество, дали завършва строежите си най вече... Благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от Milde Разгледай мнениеЗдравейте, форумци! Във връзка със коректните и некоректни строители да задам един въпрос. Някой има ли впечатления, мнения или да е чувал за строителна фирма Николи - М. Ще строят жилищна сграда в Младост 3, от която аз и мъжът ми сме заинтересовани като цена и местоположение, но за съжаление не мога да намеря отзиви за тях в нета.
Като строени сгради имат посочени 2 в София в Дървеница, Южни райони, бул. Св. Климент Охридски 35 и на ул. Българска морава. Сайт не мога да открия. В Бг мама излезе само един резултат в стар форум, който беше в никакъв случай не се занимавайте с тях, но защо, какво никакво инфо. Моля споделете ... Благодаря пхредварително.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Milde Разгледай мнениеЗдравейте, форумци! Във връзка със коректните и некоректни строители да задам един въпрос. Някой има ли впечатления, мнения или да е чувал за строителна фирма Николи - М. Ще строят жилищна сграда в Младост 3, от която аз и мъжът ми сме заинтересовани като цена и местоположение, но за съжаление не мога да намеря отзиви за тях в нета.
Като строени сгради имат посочени 2 в София в Дървеница, Южни райони, бул. Св. Климент Охридски 35 и на ул. Българска морава. Сайт не мога да открия. В Бг мама излезе само един резултат в стар форум, който беше в никакъв случай не се занимавайте с тях, но защо, какво никакво инфо. Моля споделете ... Благодаря пхредварително.
Коментар
-
Здравейте, форумци! Във връзка със коректните и некоректни строители да задам един въпрос. Някой има ли впечатления, мнения или да е чувал за строителна фирма Николи - М. Ще строят жилищна сграда в Младост 3, от която аз и мъжът ми сме заинтересовани като цена и местоположение, но за съжаление не мога да намеря отзиви за тях в нета.
Коментар
-
Стоунхард май за агенция за имоти, но нямам впечатления от тях. А и аз да допълня темата - От началото на годината се опитвам да си намеря двустаен апартамент /тухла,ново строителство/ - и вече се убеждавам, че пазарът на НИ е някаква абсурдна паралелна реалност Тонове законодателство за защита на потребители, конкуренция, лични данни и пр., и като че ли участниците на тоя пазар са с някакъв имунитет... Може би, донякъде има бизнес гаранции само ако работиш с т. нар. "доказани" строители/инвестито ри, които имат някой и друг обект - успешно завършен, с разрешение за ползване и т.н. А за конкретен пример - наскоро попаднах на сайт на "Архи"ООД След като им се обадих, разбрах че шефът им е архитект, та се надявах на цивилизовано отношение Не срещнах такова, но по-важното е, че на сайта им са обявени странно големи размери на общите части, които се включват при образуването на цената; учредили са си някакви дъщерни дружества, които нямат дейност /това го видях от т.регистър/ и не знам след някоя и друга година как ще носят гаранционна отговорност, ако се налага .. Та при евентуални сделки с тях, ми се струва, че повишено внимание би било уместно.
- 1 like
Коментар
Коментар