Господине,много ми е любопитно самият Вие с какво точно се занимавате и как така лесно си позволявате да плюете по нечий адрес.Дали Вие сте така изряден в нещата,които вършите,както изисквате това от другите.Аз имам сериозни служебни ангажименти с фирмата строител "Григо-Х",познавам лично управителя на фирмата и смея да твърдя,че г-н Григоров е един много сериозен и отговорен човек,който след себе си ще остави сериозна следа с това,което е съградил.Що се отнася до Вашия случай,не зная до колко е редно да очаквате блокът,в който сте закупили жилище да стане в упоменатия в договора срок при положение,че там се строи метрото и всички подземни и надземни комуникации и външни връзки на блока зависят от изграждането му.Това са доста сериозни неща, с които и най-сериозният строител трудно би се справил,тъй като в случая не всичко за предаването на блока зависи от него.
Смятам,че нещата винаги трябва да се приемат комплексно и че не е редно толкова лесно да се пускат в ефир подобни на Вашите критики по адрес на хора и фирми,които са доказали във времето своето сериозно и отговорно отношение към работата си и към хората около себе си.
Смятам,че нещата винаги трябва да се приемат комплексно и че не е редно толкова лесно да се пускат в ефир подобни на Вашите критики по адрес на хора и фирми,които са доказали във времето своето сериозно и отговорно отношение към работата си и към хората около себе си.
Коментар