If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Некоректна фирма за имоти "Алдина"-Йордан Петров
Преди 2 години закупих къща в село Пролеша, за 90 000 евро,продаваж-Колю Спасов и
Агенция-"Алдина"-Йордан Петров,който е близък на К.Спасов.Много суперлативи за къшата,която е стоена за сина на собственика,но се отказал в последният момент.Нанесох се през Юни м.г.,покрива протече,неправилнио наредени керемиди,икономия от 2 реда=5000 лв мой разход.От 4 месеца влага изби на всякъде по стените-не е слагана мушама изолация в основите,икономия за около 300 лв на к.Спасов,на мен ми предстои дренаж около къщата и още хиляди разходи."Алдина"-Йордан Петров и К.Спасов,просто "съжаляват"!?.
До мен същите хора продават друга нова къща със същата история-строена за сина,който сега се отказва да живее там.Не коментирам качеството на строителство
там.Просто съветвам потенциялни купувачи да заповядат при мен през една къща и им покажа как е строено.
Когато човек купи нова кола за 20 000 лв има 5 години гаранция, а за къща -за 90 000 евро-никакви гаранции и отговорност от агента и инеститора.
Внимавайте с "Алдина" какво ви продават!
Доста достоверен източник използваш "една жена каза" като гледам в момента как турците изкупуват каквото могат в България ми е малко трудно да й повярвам на тази жена. Туците в момента имат много пари и търсят в какво да ги инвестират. Ние сме им най-близката и удобна дестинация.
една жена ми каза, че трите високи блока на турския инвеститор в младост няма да се построят.
Доста достоверен източник използваш "една жена каза" като гледам в момента как турците изкупуват каквото могат в България ми е малко трудно да й повярвам на тази жена. Туците в момента имат много пари и търсят в какво да ги инвестират. Ние сме им най-близката и удобна дестинация.
здравейте, някакви мнения за Ню Билдинг Пропърти ЕООД / New Building Property имат две нови сгради в малинова
Здравейте, преди около месец приключихме сделка с тях за апартамент в сградата, която вече е почти завършена до Кауфланд. Нямаше проблеми, хората са много точни и според мен разбират от работата с която са се захванали. Аз съм доволен.
Строят без мазета и гаражи? Ползват, хората за роби, нищо хубаво не чакай . Не плащат на работниците си.? Търгаши, какво да кажа , това са .Същите, като феримонт, няма ли закони в тези ни държава?
Мен ме интересува дали си довършват сградите до край (до акт 16)?
Строят без мазета и гаражи? Ползват, хората за роби, нищо хубаво не чакай . Не плащат на работниците си.? Търгаши, какво да кажа , това са .Същите, като феримонт, няма ли закони в тези ни държава?
За живущите и правещите сделки в Бургас, ще кажа да внимават с тринити хоумс. Крайно непрофесионално отношение и претенции за това, че вършат нещо. Никога повече.
пълно е с фирми-тарикати, които осигуряват по двама работника на постоянна работа, а същевременно сключват договори за стотици хиляди, опичайте си акъла
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар