Първоначално изпратено от vasilvasev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Некоректни фирми за недвижими имоти и строители
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от n774357 Разгледай мнениеСтроят без мазета и гаражи? Ползват, хората за роби, нищо хубаво не чакай . Не плащат на работниците си.? Търгаши, какво да кажа , това са .Същите, като феримонт, няма ли закони в тези ни държава?
Коментар
-
Здравейте, Не бих ги допуснал до дома си,
Първоначално изпратено от ivak Разгледай мнениеНякой има ли наблюдение върху тази фирма ( Каризма Утис-2 ) и дали са коректни спрямо клиентите си? В момента строят в студентски град - гр.София
Коментар
-
Здравейте, Не бих ги допуснал до дома си,
Първоначално изпратено от ivak Разгледай мнениеНякой има ли наблюдение върху тази фирма ( Каризма Утис-2 ) и дали са коректни спрямо клиентите си? В момента строят в студентски град - гр.София
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеУф с тези измамници и аз съм си имал работа.
Обадих се по обява и половин час ми обясняваха, че не е така, както е написано!
нещастници
Коментар
-
Първоначално изпратено от so what Разгледай мнениеето един откровен лъжец
ИМОТИ КАЛЕЯ
линк с обяви от които няма и 3 действителни, всичко е мухоловки
https://kaleqbg.bazar.bg/
Обадих се по обява и половин час ми обясняваха, че не е така, както е написано!
Коментар
-
ето един откровен лъжец
ИМОТИ КАЛЕЯ
линк с обяви от които няма и 3 действителни, всичко е мухоловки
https://kaleqbg.bazar.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от kateto542 Разгледай мнениеЗдравейте. Преместих се във Варна и се наложи да си търся квартира. Искам да споделя горчивият си опит с една определена агенция за недвижими имоти. Както мнозина от Вас, от бащиния дом на квартира. Не бях наясно с това какво се предлага във Варна и на какви цена. Потърсих си в интернет и попаднах на доста апетитни имоти. Според тях със скормният бюджет, с който разполагах можеш да си наема палат. Естествено се обадих. От там много любезно момче ми обесни , че този имот е с предплата (аз не можех да си я позволя). Попитах го за други поне 10 апартамента- имаше някакъв проблем и с тях.Затворих . Порових се още малко в интернет и пак изгодни предложения. Отново звъннах и ми отговаря същото момче, с което бях разговаряла преди 2 часа, но вече името на агенцията беше друго. Отидох в техният офис. Оказа се в крайна сметка, че е това агенция РЕСТАРТ. Тази въпросна агенция се представя с още над 20 различни имена и винаги с фалшиви обяви. Искаха да капарирам имот по снимки, който въобще не съществува. Това е моята история с тази агенция . За щастие си намерих прилична квартира с друга агенция. Да не е като в интернет, но е моят нов дом . Пазете се от тези мошенници- РЕСТАРТ имоти
За това съветвам хората, които тепърва ще се сблъскват с търсене на квартири, апартаменти и имоти като цяло. Ако не ви вдигнат първия път си запишете номера, за коя обява става дума, за да се разграничат измамниците от истинските фирми.
Коментар
Коментар