Първоначално изпратено от georgiev1995
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Некоректни фирми за недвижими имоти и строители
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IVAN.IVANOV4 Разгледай мнениеНЕ КУПУВАЙТЕ АПАРТАМЕНТИ ОТ Ню Билдинг Пропърти ЕООД / New Building Property НЕ ЗАВЪРШВАТ СГРАДИТЕ В СРОК ОТ ЗАПОЧНАТИ 4 СГРАДИ В СОФИЯ НИТО ЕДНА ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ЗАВЪРШЕНА. ЩЕ СИ ДАДЕТЕ ПАРИТЕ НАПРАЗНО. САМО МАНИПУЛИРАТ ХОРАТА ПЪРВАТА СГРАДА, КОЯТО ЗАПОЧНАХА В СТУДЕНТСКИ ГРАД ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА НЕ МОГАТ ДА ЗАВЪРШАТ, А СГРАДАТА Е НИЩО И НИКАКВА. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ СА ВЗЕЛИ ПАРИТЕ И НА ДРУГИ ТРИ СГРАДИ И НИТО ЕДНА ОТ ТРИТЕ НЕ ВЪРВИ. СТРОЯТ ДО МОМЕНТА, ДО КОГАТО ПРОДАДАТ АПАРТАМЕНТИТЕ И ПОСЛЕ ЗАПОЧВАТ НОВ ПРОЕКТ И ПОСЛЕ СПИРАТ ДА СТРОЯТ. БАЛОНА СЕ СПУКА ПРИ ТЯХ. ПРЕДПАЗВАЙТЕ СЕ НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТЕЗИ!
Възнамерявам да си купувам имот от New Building Property. Бихте ли ми казали какво се е случило при Вас, за да мога да взема максимално точно решение? Благодаря Ви, предварително!
Поздрави,
Георги Георгиев
Коментар
-
ВНИМАВАЙТЕ с фирма ДЕМИЛЕКС ЕООД- гр. Пловдив! Некоректни и несериозни, това мога да кажа за тях. Купих апартамент от тази фирма като ме убеждаваха, че сградата ще е готова и с акт 16 през май месец 2017 година. Това се случи средата на ноември 2017 г. След месец май управителя на фирмата казваше, че другия месец ще е готова и така до ноември. Отделно се уговорихме жилището да бъде завършено по един начин, а на края нямаше нищо общо с това, което ми бе обещано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от yordanovi68 Разгледай мнениеЗдравейте,
Интересувам се относно фирма ''Тобо Груп'' , предстои ми закупуване на жилище от тях, но никъде няма информация за фирмата?
Коментар
-
Интересувам се относно фирма ''Тобо Груп'' , предстои ми закупуване на жилище от тях, но никъде няма информация за фирмата?
калпав технически ръководител и лабав контрол на под изпълнителите.
тегава комуникация.
качество - около средното.препоръка е
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan Mihov Разгледай мнениеНякой знае ли нещо за Булстрой? Мисля да купувам от тях
Коментар
-
Искам да направя опровержение относно неправомерно цитирано мое становище от г-жа kuzunova в нейна публикация от 22.09.2017 като заявявам следното:
-Не познавам гореуказаната госпожа и никога не съм комуникирал с нея под каквато и да е форма
- Не съм споделял с никого мнение относно извършения от фирма Хаусмайстер ремонт в апартамента на дъщеря ми, още повече, че тя е клиента на фирмата, а не аз
Коментар
Коментар