IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А за София - не я мислете!
    В София е още рано за спукване- не че не е голям балон, но прииждат много хора от провинцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от ANDREI
      ДА НЕ БИ НА ИНВЕСТОРА , ТОВА ДА Е ПОРУЧКА ?

ОФИЦИАЛНО ВЕЧЕ СЕ ПИШЕ , ЧЕ ПО МОРЕТО ИМОТНИЯ ВАКАНЦИОНЕН ИМОТ СЕ ПУКА !

НЕ МИ СЕ ВЯРВА !

А В СОФИЯ , АКО СТАНЕ !

САМО ПРАДАЖБИТЕ В ДНЕШНИЯ СФ ИМОТИ , ЗА ТРИСТАЙНИ СА 18 СТРАНИЦИ !

ЗАПОЧВА ТЕНДЕНЦИЯ , НО КАКВА !
      To че балонът ще е пука - ще се пука.
      Но този вестник не е показател - много се дублират обявите за имоти.

Коментар

• за каква липса на вода ми говорите

още пет пъти като блокират софия такситата и всички ще взема да търсят купувачи за празните си бетонни кутийки ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
          Да си пожелаем тази година за 10- кинта догодина за 5-кинта, като се завършат започнатите хотели и на тези които сега и се дава разрешително НЕ МИ СЕ МИСЛИ В ТАЗИ БЕТОНОВА ДЖУНГЛА кой ще почива! :-)))
          Пепи, да си пожелаеме едно леко режимче на водата в София, да видиш тогава какво е паника и колко оферти продава ще излязат на тезгяха, които засега са скрити в очакване на "новите цени". За Бога, изчакайте още година и половина да видите какво предлагане ще се появи специално за София )) Дотогава и по-заможните софиянци вече ще са запонали да се изнасят да живеят извън София, понеже вече не могат да траят мръсотията и претъпкаността в богатите им квартали )

Коментар

• Да си пожелаем тази година за 10- кинта догодина за 5-кинта, като се завършат започнатите хотели и на тези които сега и се дава разрешително НЕ МИ СЕ МИСЛИ В ТАЗИ БЕТОНОВА ДЖУНГЛА кой ще почива! :-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от ANDREI
              ДА НЕ БИ НА ИНВЕСТОРА , ТОВА ДА Е ПОРУЧКА ?

НЕ МИ СЕ ВЯРВА !

А В СОФИЯ , АКО СТАНЕ !

Кое не ти се вярва?
              По морето се спи за 10 кинта на вечер в двойна стая с баня и кенеф,
              аз ако сам собственика, ще го продам скапания хотел на първия който
              даде кеш !

Коментар

• IKB report
                http://youtube.com/watch?v=OHEkqgqFsQo

Коментар

• Subprime explained

http://youtube.com/watch?v=0YNyn1XGyWg

Коментар

• Enjoy!

http://youtube.com/watch?v=-lsxm7WUWq8

Коментар

• ДА НЕ БИ НА ИНВЕСТОРА , ТОВА ДА Е ПОРУЧКА ?

НЕ МИ СЕ ВЯРВА !

А В СОФИЯ , АКО СТАНЕ !

Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Гутанчо, за да не се налага да скролваш дълго - специален поздрав!

Коментар

• Ще излезе ли лалугера от дупката си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Оран Гутан
                            Караконджуле, моля те, слагай поне по една шпация на тия твои MUUUUUUUUU че да се пренася и да не скролирам като гламав за да прочета останалите постинги.
                            Извинения, оправено.

Коментар

• Караконджуле, моля те, слагай поне по една шпация на тия твои MUUUUUUUUU че да се пренася и да не скролирам като гламав за да прочета останалите постинги.

Коментар

• Идва нова Виденова зима, ще се кандидатирам за кмет на Приморско
                                Морето ни стана рай за бедняци
                                Българинът летува в чужбина заради по-добрите оферти, казва Здравко Василев

.........На моменти дори съм отчаян
                                ..........Очаквам трудна зима, отлив на инвеститори. А следващото лято ситуацията ще е малко по-зле от тази година
                                ..........- А как ще обясните ситуацията в Несебър - защо квартирите там стоят празни?
                                - Обяснението е от свръхзастрояването и свръхпредлагането

Коментар

Working...
                                X