Какво ще стане, ще разберем най-късно до месец-два след парламентарните избори. Ще броим пилците наесен!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от forex_guruПървоначално изпратено от PIMPПървоначално изпратено от forex_guruПървоначално изпратено от PIMPОще 30-40% има да се пързаляме, докато стигнем цените от 500-550Е. Имаме на разположение и време, и фактори, които посочват тенденцията.
Сега ме питай, кой е строителя, на кой етаж, с какво изложение и какви са съседите
Обаче за Изток е просто изключена тази цена, както и за още 2-3 квартала на София.
За Бели Брези, Гео Милев, на зелено , мезонет 200-300кв/м може и да се договори на такава цена със закъсал строител.Но средностатисатическо жилище около 100кв/м, среден етаж, готово за нансяне, в добро състояние под 800-900Е кв/м е много малко вероятно.А това да е масова сделка абсурд.Ако спадът продължи най-много още 10% до края на годината, не повече.Така мисля аз.Говоря за сегмента посочен от теб.
Поради свръхзастроеността, високите лихви и т.н.
очаквам цените да минат под себестоиността за
строителството и въпреки това да няма сделки
години наред.!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВескоПървоначално изпратено от marketleverageвместо да треидвам се зачетох в имоти нет ама там съвсем саги взели на подбив ъпарите и набалбуканите и се гъбаркат с тях
Ах душица мамина набълбукана...
Та в тази връзка един коментар от изборите:
Първоначално изпратено от баба ЯгаЛъжете се всеки ден всички вие. Един прави пътища, ама ги прави не както трябва, защото краде нафта, асфалт,не спазва никаква технология, защото гледа само как да си вземе заплатата.Същият тоя отива на магазина и му пробутват всякакви фалшификати за ядене, произведени от друг безотговорен българин; след ядене на тези боклуци отива при доктора, който му предписва една дузина ненужни лекарства/ама доктора се е договорил с аптекаря за % от печалбата/.След това същия шмекер попада в дупка от друг или същия път, чупи си колата и отива при автомонтьора, който му съдира кожата за калпав ремонт и т.н.Кръговратът се затваря. Е, те за това царя ви каза да си смените чипа.
Коментар
-
Купувачи има на определени цени виж втората тема която постнах брокера които го играе от нашите Тод се похвали че е шитната тристаина панелка за 2 дни ама на цена от 43 евра не тези 60-70 -80 които им търсят в момента...
Първоначално изпратено от ТодЕто така се продава:
-----------------------------------------------------------
Младост 1, град София
3-СТАЕН
43000 EUR (488.63 EUR/кв.м)
град София
Младост 1
Квадратура: 88 m2
Етаж: 7-ми
Телефон: ДА
ТEЦ: ДА
Особености: Панел, Асансьор
Допълнителна информация:
СПЕШНО ПРОДАВА, апартамента е в добро състояние. Не последен етаж. Има три стаи , кухня и сервизни помещения. В район с всички комуникаций. В близост окръжна болница. Изложение юг -север.
Публикувана в 10:52 на 5 юни, 2009 год.
--------------------------------------------------------------
За 2 дни и вече е продаден.
Който не е продал - все още не е закъснял.
Който продаде СЕГА - догодина ще си купи ДВА!
-----------------------------------------------------
Като говориш че който направи стъпката надолу ще продаде - вият като вълци...
Човека си свали и продаде - до седмица и останалите ще са на неговата цена, но с разликата че няма да осъществят продажба защото се движат с тълпата.
Само атрактивните цени привличат вниманието - оттам нататък може да дойде и сделката.
Който не е продал - все още не е закъснял.
Който продаде СЕГА - догодина ще си купи ДВА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverageПървоначално изпратено от Веско
Накара ме и аз да се зачета и за енти път се убедих, че основната движеща сила у нас е завистта. Стотици коментари, как някой искал да си продаде курника. Имал 100 хиляди, дал ги. Ама останалите вместо да си гледат работата, от къв зор се ровят в сайтове за имоти, че и коментират. Хем е ясно че 98% нямат 100 хиляди.
ето и още да се забавлявате
Имотите падат с по над 8500 евро на месец! Ударихме 60% надолу!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско
Накара ме и аз да се зачета и за енти път се убедих, че основната движеща сила у нас е завистта. Стотици коментари, как някой искал да си продаде курника. Имал 100 хиляди, дал ги. Ама останалите вместо да си гледат работата, от къв зор се ровят в сайтове за имоти, че и коментират. Хем е ясно че 98% нямат 100 хиляди.
ето и още да се забавлявате
Имотите падат с по над 8500 евро на месец! Ударихме 60% надолу!
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_guruПървоначално изпратено от PIMPПървоначално изпратено от forex_guruПървоначално изпратено от PIMPОще 30-40% има да се пързаляме, докато стигнем цените от 500-550Е. Имаме на разположение и време, и фактори, които посочват тенденцията.
Сега ме питай, кой е строителя, на кой етаж, с какво изложение и какви са съседите
Обаче за Изток е просто изключена тази цена, както и за още 2-3 квартала на София.
За Бели Брези, Гео Милев, на зелено , мезонет 200-300кв/м може и да се договори на такава цена със закъсал строител.Но средностатисатическо жилище около 100кв/м, среден етаж, готово за нансяне, в добро състояние под 800-900Е кв/м е много малко вероятно.А това да е масова сделка абсурд.Ако спадът продължи най-много още 10% до края на годината, не повече.Така мисля аз.Говоря за сегмента посочен от теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMPПървоначално изпратено от forex_guruПървоначално изпратено от PIMPОще 30-40% има да се пързаляме, докато стигнем цените от 500-550Е. Имаме на разположение и време, и фактори, които посочват тенденцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от РадевАз бих задал въпроса така: какво разбираш под средностатистически имот - визираш кварталите прдполагам, а не централната градска част?
Първоначално изпратено от PIMPПървоначално изпратено от forex_guruПървоначално изпратено от PIMPОще 30-40% има да се пързаляме, докато стигнем цените от 500-550Е. Имаме на разположение и време, и фактори, които посочват тенденцията.
Коментар
-
Аз бих задал въпроса така: какво разбираш под средностатистически имот - визираш кварталите прдполагам, а не централната градска част?
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_guruПървоначално изпратено от PIMPОще 30-40% има да се пързаляме, докато стигнем цените от 500-550Е. Имаме на разположение и време, и фактори, които посочват тенденцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverageвместо да треидвам се зачетох в имоти нет ама там съвсем саги взели на подбив ъпарите и набалбуканите и се гъбаркат с тях
Ах душица мамина набълбукана...
Та в тази връзка един коментар от изборите:
Първоначално изпратено от баба ЯгаЛъжете се всеки ден всички вие. Един прави пътища, ама ги прави не както трябва, защото краде нафта, асфалт,не спазва никаква технология, защото гледа само как да си вземе заплатата.Същият тоя отива на магазина и му пробутват всякакви фалшификати за ядене, произведени от друг безотговорен българин; след ядене на тези боклуци отива при доктора, който му предписва една дузина ненужни лекарства/ама доктора се е договорил с аптекаря за % от печалбата/.След това същия шмекер попада в дупка от друг или същия път, чупи си колата и отива при автомонтьора, който му съдира кожата за калпав ремонт и т.н.Кръговратът се затваря. Е, те за това царя ви каза да си смените чипа.
Коментар
Коментар