IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Грешка! На първо място е Козлодуй, на второ Девня
    Я направи една справка !!!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Бургас и икономиката на града са тези които дават най-голям БВП на глава от населението си в България. Малка част обаче от тези пари остават в града. Повечето се преразпределят от правителството в София.
      Грешка! На първо място е Козлодуй, на второ Девня

Коментар

• Първоначално изпратено от demagog Разгледай мнение
        от вече година сме в плато, от тук нататък бавно но нагоре...не знам какви таблици гледате, казвам от личен опит.....
        Казваш - от личен опит говориш какво ЩЕ стане?
        Браво, първия тука с опит в БЪДЕЩЕ време

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Между другото - ъпърите и сривльовците могат да наблюдават какво ще се случва в Египет с НИ по време на тази криза.
          Египет структурно доста напомня България - туристическа дестинация, два-три големи града, много богати и много бедни с почти липсваща средна класа, галопираща инфлация в храните.
          Нямат борд и за момента политически сме по-стабилни от тях.

Ще бъде интересно да видим дали НИ ще се превърнат в убежище на капитала.
          Не са много приликите между РъБъ и Египет !!!!
          Единствената прилика е бедността на
          над 90% от живеещите в тях !!!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Поскъпването ще е голямо, но ще започне след 2025 г. когато ще е дъното!

Коментар

• Първоначално изпратено от steppenwolf Разгледай мнение
              Абе смешник я ми кажи какво показват две точки от графиката на полином от 5 степен. Абсолютно нищо. Да не говорим за по сложни функции. Какво сам се навиваш. Продавай докато е време че накрая може и данъците да ти вдигнат, че свят ще ти се завие.
              ................................
              Ти почна да смяташ с полиноми за да завоалираш ръста ли бе непрокопсанико?
              Ти както си тръгнал с полиномите, ще изчислиш, че няма значение дали ще живееш още един ден или още 50 години. Тогава какво ти остава-да си теглиш куршума ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                Да, и като идеш през Януари в богатия град Несебър/Созопол, все едно е паднала неутронна бомба. Сградите стърчат, но хората ги няма...
                Да щото местните трошат кинти по топлите острови...а през паузите са по Пампорово или Велинград...дали страдат че им е пусто?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Даа... Несебър си е богат град! Кметът им надминава нашия по някой показатели , но има много пари в града
                  Да, и като идеш през Януари в богатия град Несебър/Созопол, все едно е паднала неутронна бомба. Сградите стърчат, но хората ги няма...
                  "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от steppenwolf Разгледай мнение
                    Абе смешник я ми кажи какво показват две точки от графиката на полином от 5 степен. Абсолютно нищо. Да не говорим за по сложни функции. Какво сам се навиваш. Продавай докато е време че накрая може и данъците да ти вдигнат, че свят ще ти се завие.
                    В последните 3 години ( кризисни ) .. лично съм продал 132 апартамента в два затворени ваканциоони комплекса на които съм управител...уж тях наи много ги засегна кризата!!!!....не съм брокер или агенция...да корекции в цените имаше но работата не е спирала и в никакъв случай не на загуба...от вече година сме в плато, от тук нататък бавно но нагоре...не знам какви таблици гледате, казвам от личен опит.....

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      Сигурно. Сомо, че имиж не се гради за ден-два.
                      И аз се надявам да стане така и да не се бутат всички в София, но като гледам Атина, си мисля, че те щом не са го решили този проблем и ние няма да го решим. Просто е ужасно трудно дошъл човек в София да го върнеш на село. Особено като се има предвид, че половината приходящи са разни гащници дето предпочитат да ровят по кофите и да просят от колкото да се върнат да градят нещо. Друга част от тях се прехранват с престъпления скрити зад анонимността на големия град. За престъпниците раят е големия град. Виж тези с амбициите, ако са стимулирани по подобаващ начин, може и да го направят.

Съгласен съм за това с гащниците, вярно е , читавите си стоим по места ( "в првинцията") и стоп не можеш ни помръдна.....ха сега се замисли колко сте гражданите в прехвалената ви столица!

Коментар

• Между другото - ъпърите и сривльовците могат да наблюдават какво ще се случва в Египет с НИ по време на тази криза.
                        Египет структурно доста напомня България - туристическа дестинация, два-три големи града, много богати и много бедни с почти липсваща средна класа, галопираща инфлация в храните.
                        Нямат борд и за момента политически сме по-стабилни от тях.

Ще бъде интересно да видим дали НИ ще се превърнат в убежище на капитала.
                        Last edited by anon6706; 06.02.2011, 20:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от demagog Разгледай мнение
                          Има и в обратна посока, все по често в последно време...в Бургас , Несебър, Созопол,....дори бих казал че си е пъстричко доста!
                          Даа... Несебър си е богат град! Кметът им надминава нашия по някой показатели , но има много пари в града
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Тогава може.

Тази конфронтация м/у градовете няма да доведе до нищо добро.
                            Днес Бургас ще си държи приходите от туризма и горивата далеч от републиканския бюджет, а утре София ще въведе входни винетки за автомобилите и камионите с не софийска регистрация. Щото бензина и нафтата от Нефтохима се използват и за разнасяне на стоки, включително и за строежа на метрото.
                            Не знам anon-е, за мен преразпределението не добро решение, защото дори да има желание, не може например някой чиновник в София да знае от какво има нужда да кажем град Търново, Плевен или Русе, дори да иска, той е далече от проблемите там и от нужното решение. За столицата това също е голям проблем. Има едни пари, но се разпределят зле. Например голяма част от от вашия бюджет отива за градове призраци и за тоя дето духа.
                            Last edited by Jay Gould; 06.02.2011, 19:58.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                              Не зная какво пише в статистиката, но познавам доста имигранти от Бургас в София и нито един в обратната посока. Някакси не се връзва в Бургас да е най-високото БВП на глава, пък младите да искат да избягат...
                              Има и в обратна посока, все по често в последно време...в Бургас , Несебър, Созопол,....дори бих казал че си е пъстричко доста!

Коментар

• Egyptians Line Up for Cash as Banks Open, Currency Plummets to 2005 Low
                                http://www.bloomberg.com/news/2011-0...-protests.html

В Египет сигурно очакват рязко повишение цените на НИ и се подготвят с кеш за решителни покупки.

Коментар

Working...
                                X