IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Еми да, тегаво си е да държиш заспала акция на фона на ралитата по БФБ, но... понакога нещата стават с повече инат.
    Не виждам масово надценени активи в баланса им, което да оправдае ниското Р/В на което се търгуват. Вярвам че и тоя пазарен дефект ще се коригира в един момент.
    на 100% споделям това мнение. За мен това е един много подценен АДСИЦ.
    Въпреки кризата в сектора продават на добри цени и имат добри проекти.
    Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
      Аз последните дни понапуснах позицията. Има и по подценени дружества с повече потенциал в момента
      Еми да, тегаво си е да държиш заспала акция на фона на ралитата по БФБ, но... понакога нещата стават с повече инат.
      Не виждам масово надценени активи в баланса им, което да оправдае ниското Р/В на което се търгуват. Вярвам че и тоя пазарен дефект ще се коригира в един момент.

Коментар

• Аз последните дни понапуснах позицията. Има и по подценени дружества с повече потенциал в момента
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Бързаш Импе,бързаш....Прочети внимателно отчетите,много внимателно

Нямам време сега да се занимавам с глупости,но до няколко дена ще ти разкажа някои неща

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
          Не знам Боб защо не ти харесва това.
          Дисконта спрямо стойността на имотите в баланса е съществен. А работят и си дават дивидентче, задълженията падат.
          Мисля че просто сега фокуса е другаде, но ще му дойде реда и на това бижу

Коментар

• Важното е колко ще се вземе дивидентец - това - дивидентна компания. Туй вече знаем. Лятото уплаших, че ще е по-малко, декември - мислех повече. И този не е лош, при цената на която съм купувал.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Ей, не спихвайте Честното игричка... че на 0.258 ще зема да се изкуша да допълвам...
              Бързаш Импе,бързаш....Прочети внимателно отчетите,много внимателно

Нямам време сега да се занимавам с глупости,но до няколко дена ще ти разкажа някои неща

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• Ей, не спихвайте Честното игричка... че на 0.258 ще зема да се изкуша да допълвам...

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  ...Година по-рано дружеството отчете нетна загуба в размер на 2.020 млн. лв., сочи публикуваният счетоводен отчет на дружеството...
                  Счетоводството при тези дружества със специална инвестиционна цел е по-различно.
                  Има съществена разлика между счетоводна печалба и печалба за разпределение.
                  Счетоводната печалба включва и преоценки на активите които не се вземат под внимание при определяне на печалбата за разпределение защото не са реални приходи.
                  Миналата година Инвестора се бяха омотали по темата от коя точно печалба да смятат дивидента, не съм чел новия отчет но се надавям че тоя път са го прочели правилно като са пуснали новина....
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Трябва да се реализира проект, който генерира постоянни приходи. Ако има сигурен дивидент по 2ст на година и останалото от продажби фонда става супер. Тези заеми много душат печалбата.

Коментар

• Малко е това, а и по-малко апартаменти са продали...
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                        Аз ли не мога да смятам
                        3,4ст е бруто на акция ако се разпредели 100%
                        Ако се вземе най-лошия вариянт 90% прави ,<3,1 ст/акция,за физ.лица -5% =2,9 ст.
                        Що да не можеш да смяташ? Нещо такова се получава, да.

Коментар

• освен ако няма нещо от предните години за разпределение ,ама не ми се вярва

Коментар

• Аз ли не мога да смятам
                            3,4ст е бруто на акция ако се разпредели 100%
                            Ако се вземе най-лошия вариянт 90% прави ,<3,1 ст/акция,за физ.лица -5% =2,9 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Интересни покупки и цени при БРЕФ- дали не предстои нов проект
                              Да - Брефченцето най-неочаквано взе да дръпа... точно когато мислех дали да не продавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Нали 3,4, защо само 2,5- значи Импа не е разбрал. Би трябвало 3,3
                                Не бе - аз така си помислих, когато говорихме септемврий... очевидно ще е над 3 стинки... мене средната ми цена на пазаруване е под 27 - пак - нелошо.

Мариян в статията е написъл колко ще е най-малко възможното дивидент.

Коментар

Working...
                                X