Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа - аз бях нагъл - турих рано-рано поръчка на около 20 стинки, ама никой не се излъга.
Наесен зимъс току виж сме намазали дебелко филийката на 21-22стинкиLast edited by pipbel; 11.06.2013, 16:16.
Коментар
-
Няколко години тук се получава така че , ако продадеш при новината за дивидента, след изтичане на датата му за търгуване може да купиш с по-голяма печалба отколкото ако си чакал дивидента. Не особено логично но факт.
Импето може да разчита че и тази ще е така ....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ да имам - не може ли човекът да си земе още?
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеИмпе, ти нямаш ли тука. Как си пропуснал сосен дивидентМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа - защото аз мисля да си купувам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеПо-интересна ще е цената във вторник.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от stompar Разгледай мнениеКаква цена очаквате тук в понеделник?
Коментар
Коментар