IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.x3news.com/?x3id=73516

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Ха - аз бях нагъл - турих рано-рано поръчка на около 20 стинки, ама никой не се излъга.
      Поизчакай да поотмине апогея на булмаркета.
      Наесен зимъс току виж сме намазали дебелко филийката на 21-22стинки
      Last edited by pipbel; 11.06.2013, 16:16.

Коментар

• Някой знаели кога ще преведат дивидента тука?
        Благодаря предварително

Коментар

• Ха - аз бях нагъл - турих рано-рано поръчка на около 20 стинки, ама никой не се излъга.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Закъсали за кеш явно няма ,защото само това оправдава постъпката да продадеш надолу с дивидент ,че и повече ,,,Миналогодишните безумия едвали ще се повторят

Коментар

• Е чакай де , това е началото. в следващите дни/седмици може да падне.
              Има година до новия дивидент ....
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Промоция

Незнам кое ти се струва промоция ?
                Вчера цената беше 0,269 купува.
                Ако трябва да е промоция днес цената трябва да е под 0,2388 (след нетен дивидент), за да е промоция. Както виждаме тя е над тази цена и не се случи това, което стана последните години.

Коментар

• Да очакваната промоция е факт 24 - 25 стотинки.

Коментар

• Ми аз миналата година сторих така - и сега - пак така.

Впрочем не само тази компания е така.

Коментар

• Няколко години тук се получава така че , ако продадеш при новината за дивидента, след изтичане на датата му за търгуване може да купиш с по-голяма печалба отколкото ако си чакал дивидента. Не особено логично но факт.

Импето може да разчита че и тази ще е така ....

Коментар

И да имам - не може ли човекът да си земе още?
                        Може разбира се, как да не може. Просто си зачудих, дали не си си продал

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                          Импе, ти нямаш ли тука. Как си пропуснал сосен дивидент
                          И да имам - не може ли човекът да си земе още?

Коментар

Да - защото аз мисля да си купувам...
                            Импе, ти нямаш ли тука. Как си пропуснал сосен дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                              По-интересна ще е цената във вторник.
                              Да - защото аз мисля да си купувам...

Коментар

• Първоначално изпратено от stompar Разгледай мнение
                                Каква цена очаквате тук в понеделник?
                                По-интересна ще е цената във вторник.

Коментар

Working...
                                X