IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнение
    Избуши ли съпротивата на .24-.25 отива на на .35. След това ряско до .80.
    Тук все някой ден ще има увеличение на капитал, като минималната цена е естествено номинал, а може емисионна и да е повече. Но това като дойде времето според мен, имат още интересни проекти да реализират.

Не е препоръка!

Коментар

• Избуши ли съпротивата на .24-.25 отива на на .35. След това ряско до .80.
      Тук все някой ден ще има увеличение на капитал, като минималната цена е естествено номинал, а може емисионна и да е повече. Но това като дойде времето според мен, имат още интересни проекти да реализират.

Не е препоръка!

Коментар

• Някой още се опъва на аска за без пари - интересна работа - винаги на дъно има някой голям мераклия да си даде акциите за жълти стотинки Не е препоръка

Много като него мераклии вече плакаха по други позиции. Голяма мъка е да си продадеш акциите на дъно.

Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Не е важно кой е прав и кой седнал,по важното е каква я мисли мажо?
          Ти, ако си най-добрият в БГ в продажбата на ваканционни имоти какво би мислил в тоя момент? Отново се почва западняците да търсят т.н. 2ри имот - ваканционен, и какво по добро място от БГ за западняците - всичко им е евтино.

Коментар

• Не е важно кой е прав и кой седнал,по важното е каква я мисли мажо?

Коментар

• като сте прави сте прави!

п.с. нямам!

Коментар

5 години брулене - дали остана още какво да пада? Според мен, по скоро който продава е за да купува Хим и други актуални позиции. Но всичко е относително. Помня Хим беше на .70-.80, а тук около .30 - сега как е?

Декември удари и ново дъно от 0.21. Колко компании на БФБ се търгуват на дъната си от кризата? АДСИЦовете направиха от дъната си 100-200% още 2011-2012, т.н. избушеняци също направиха по 100-200% от дъната си. Въпросът е това - АДСИЦ или избушеняк е? Входа тук е направо без пари

Според мен, това е най-добрият АДСИЦ на БФБ. За съжаление не измерено в раздадени дивиденти или постигнати резултатати - към момента (но с потенциал в тази насока), а по отношение на създадена стойност, мащабност, обществена ангажираност, постигнати награди. Остава да се надяваме всичко това да доведе и до РЕЗУЛТАТИ за акционерите в бъдещите проекти на дружеството.

Не е препоръка!
                Ехееее браво бе пич.Само така.Ще ме караш да те издирвам за Джонито с черният етикет.(Имам доста и не е препоръка за нищо,дори за покупки на качествени акции като тази!!!)

Коментар

• Понеже не растя с АДСИЦовете 2011-2012, когато бяха те, не растя и с избушеняците през 2013-2014, има само един път - много рязък ръст. Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
                    Бруленето май започна

5 години брулене - дали остана още какво да пада? Според мен, по скоро който продава е за да купува Хим и други актуални позиции. Но всичко е относително. Помня Хим беше на .70-.80, а тук около .30 - сега как е?

Декември удари и ново дъно от 0.21. Колко компании на БФБ се търгуват на дъната си от кризата? АДСИЦовете направиха от дъната си 100-200% още 2011-2012, т.н. избушеняци също направиха по 100-200% от дъната си. Въпросът е това - АДСИЦ или избушеняк е? Входа тук е направо без пари

Според мен, това е най-добрият АДСИЦ на БФБ. За съжаление не измерено в раздадени дивиденти или постигнати резултатати - към момента (но с потенциал в тази насока), а по отношение на създадена стойност, мащабност, обществена ангажираност, постигнати награди. Остава да се надяваме всичко това да доведе и до РЕЗУЛТАТИ за акционерите в бъдещите проекти на дружеството.

Не е препоръка!

Коментар

Днес дали не се появи Доверие на бида?
                      Много лесно могат да обърнат и цената и сентимента по позицията.
                      Не се сещам за по-евтина акция в портфейла им - като, че ли не е в стила им такива ниски котировки да държат.
                      Не е препоръка!
                      Бруленето май започна

Коментар

• Днес дали не се появи Доверие на бида?
                        Много лесно могат да обърнат и цената и сентимента по позицията.
                        Не се сещам за по-евтина акция в портфейла им - като, че ли не е в стила им такива ниски котировки да държат.
                        Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                          Извини, нужно ми е разяснение: Защо говорим за цените сега, като продажбата не става сега, а и не знаем кога ще стане, нямаме инфо?! Защо сравняваме цените на нещо без ОВОС и пр. процедури през 2006-2007 с нещо, готово за строеж, през ...2015 г., напр ? Какви ще са цените тогава, какви са условията на предв. д-р?
                          Аз откривам това: Пловдив -първенец по ръст за 2013
                          Не е препоръка!
                          Колега, разчитам че ще има точната информация, когато сделкатa стане факт. Засега нямам повод за притеснения.

Коментар

• Извини, нужно ми е разяснение: Защо говорим за цените сега, като продажбата не става сега, а и не знаем кога ще стане, нямаме инфо?! Защо сравняваме цените на нещо без ОВОС и пр. процедури през 2006-2007 с нещо, готово за строеж, през ...2015 г., напр ? Какви ще са цените тогава, какви са условията на предв. д-р?
                            Аз откривам това: Пловдив -първенец по ръст за 2013
                            Не е препоръка!
                            Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнение
                            Какви са фактите?
                            Това, което знам аз е само от съобщението през Юли миналата година за сключен предварителен договор за продажба на имота в Пловдив на чуждестранен инвеститор: http://fpp.bg/news/project/331
                            На пръв поглед нищо притеснително. Не знам кога е купуван този имот и защо, ако е било през годините 2006-2007 е нормално сега да се продава на такава загуба - тогава парцели се търсеха много и бяха скъпи цените.
                            Колега, ако има притеснителни факти, мисля е добре всички да сме запознати.
                            Не е препоръка
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                              Колега, Дано не останат само претенции накрая..
                              Продажбата отдавна щеше да е факт, ако не бе обжалван ОВОС-а или каквото там бе..
                              А акционерите се информираме само от skyscrapercity.com и в-к "Капитал" Ако съм с правилните изводи, то или Декатлон само наемат имоти в БГ или ги купуватпрез другя своя фирма, защото проверката не показва да имат имот в София, напр., където имат няколко магазина Е, ако ФПП няма да дава под наем, а продават на загуба, защо те правят разходи по ОВОСа, делата, а не си вземат стинките, пък инвеститора да си бие главата за тези пари ??
                              Просто си спекулирам, не препоръвам нищо! Имам!
                              Какви са фактите?
                              Това, което знам аз е само от съобщението през Юли миналата година за сключен предварителен договор за продажба на имота в Пловдив на чуждестранен инвеститор: http://fpp.bg/news/project/331
                              На пръв поглед нищо притеснително. Не знам кога е купуван този имот и защо, ако е било през годините 2006-2007 е нормално сега да се продава на такава загуба - тогава парцели се търсеха много и бяха скъпи цените.
                              Колега, ако има притеснителни факти, мисля е добре всички да сме запознати.
                              Не е препоръка

Коментар

Колега, дано да има добри разяснения, когато стане факт тази продажба. Поне претенциите на мениджмънта на ФПП е да са на високо корпоративно ниво.

Не е препоръка
                                Колега, Дано не останат само претенции накрая..
                                Продажбата отдавна щеше да е факт, ако не бе обжалван ОВОС-а или каквото там бе..
                                А акционерите се информираме само от skyscrapercity.com и в-к "Капитал" Ако съм с правилните изводи, то или Декатлон само наемат имоти в БГ или ги купуватпрез другя своя фирма, защото проверката не показва да имат имот в София, напр., където имат няколко магазина Е, ако ФПП няма да дава под наем, а продават на загуба, защо те правят разходи по ОВОСа, делата, а не си вземат стинките, пък инвеститора да си бие главата за тези пари ??
                                Просто си спекулирам, не препоръвам нищо! Имам!
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X