Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Избуши ли съпротивата на .24-.25 отива на на .35. След това ряско до .80.
Тук все някой ден ще има увеличение на капитал, като минималната цена е естествено номинал, а може емисионна и да е повече. Но това като дойде времето според мен, имат още интересни проекти да реализират.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе е важно кой е прав и кой седнал,по важното е каква я мисли мажо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнение
5 години брулене - дали остана още какво да пада? Според мен, по скоро който продава е за да купува Хим и други актуални позиции. Но всичко е относително. Помня Хим беше на .70-.80, а тук около .30 - сега как е?
Декември удари и ново дъно от 0.21. Колко компании на БФБ се търгуват на дъната си от кризата? АДСИЦовете направиха от дъната си 100-200% още 2011-2012, т.н. избушеняци също направиха по 100-200% от дъната си. Въпросът е това - АДСИЦ или избушеняк е? Входа тук е направо без пари
Според мен, това е най-добрият АДСИЦ на БФБ. За съжаление не измерено в раздадени дивиденти или постигнати резултатати - към момента (но с потенциал в тази насока), а по отношение на създадена стойност, мащабност, обществена ангажираност, постигнати награди. Остава да се надяваме всичко това да доведе и до РЕЗУЛТАТИ за акционерите в бъдещите проекти на дружеството.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеБруленето май започна
5 години брулене - дали остана още какво да пада? Според мен, по скоро който продава е за да купува Хим и други актуални позиции. Но всичко е относително. Помня Хим беше на .70-.80, а тук около .30 - сега как е?
Декември удари и ново дъно от 0.21. Колко компании на БФБ се търгуват на дъната си от кризата? АДСИЦовете направиха от дъната си 100-200% още 2011-2012, т.н. избушеняци също направиха по 100-200% от дъната си. Въпросът е това - АДСИЦ или избушеняк е? Входа тук е направо без пари
Според мен, това е най-добрият АДСИЦ на БФБ. За съжаление не измерено в раздадени дивиденти или постигнати резултатати - към момента (но с потенциал в тази насока), а по отношение на създадена стойност, мащабност, обществена ангажираност, постигнати награди. Остава да се надяваме всичко това да доведе и до РЕЗУЛТАТИ за акционерите в бъдещите проекти на дружеството.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнениеДнес дали не се появи Доверие на бида?
Много лесно могат да обърнат и цената и сентимента по позицията.
Не се сещам за по-евтина акция в портфейла им - като, че ли не е в стила им такива ниски котировки да държат.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеИзвини, нужно ми е разяснение: Защо говорим за цените сега, като продажбата не става сега, а и не знаем кога ще стане, нямаме инфо?! Защо сравняваме цените на нещо без ОВОС и пр. процедури през 2006-2007 с нещо, готово за строеж, през ...2015 г., напр ? Какви ще са цените тогава, какви са условията на предв. д-р?
Аз откривам това: Пловдив -първенец по ръст за 2013
Не е препоръка!
Коментар
-
Извини, нужно ми е разяснение: Защо говорим за цените сега, като продажбата не става сега, а и не знаем кога ще стане, нямаме инфо?! Защо сравняваме цените на нещо без ОВОС и пр. процедури през 2006-2007 с нещо, готово за строеж, през ...2015 г., напр ? Какви ще са цените тогава, какви са условията на предв. д-р?
Аз откривам това: Пловдив -първенец по ръст за 2013
Не е препоръка!
Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнениеКакви са фактите?
Това, което знам аз е само от съобщението през Юли миналата година за сключен предварителен договор за продажба на имота в Пловдив на чуждестранен инвеститор: http://fpp.bg/news/project/331
На пръв поглед нищо притеснително. Не знам кога е купуван този имот и защо, ако е било през годините 2006-2007 е нормално сега да се продава на такава загуба - тогава парцели се търсеха много и бяха скъпи цените.
Колега, ако има притеснителни факти, мисля е добре всички да сме запознати.
Не е препоръкаMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеКолега, Дано не останат само претенции накрая..
Продажбата отдавна щеше да е факт, ако не бе обжалван ОВОС-а или каквото там бе..
А акционерите се информираме само от skyscrapercity.com и в-к "Капитал" Ако съм с правилните изводи, то или Декатлон само наемат имоти в БГ или ги купуватпрез другя своя фирма, защото проверката не показва да имат имот в София, напр., където имат няколко магазина Е, ако ФПП няма да дава под наем, а продават на загуба, защо те правят разходи по ОВОСа, делата, а не си вземат стинките, пък инвеститора да си бие главата за тези пари ??
Просто си спекулирам, не препоръвам нищо! Имам!
Това, което знам аз е само от съобщението през Юли миналата година за сключен предварителен договор за продажба на имота в Пловдив на чуждестранен инвеститор: http://fpp.bg/news/project/331
На пръв поглед нищо притеснително. Не знам кога е купуван този имот и защо, ако е било през годините 2006-2007 е нормално сега да се продава на такава загуба - тогава парцели се търсеха много и бяха скъпи цените.
Колега, ако има притеснителни факти, мисля е добре всички да сме запознати.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнениеКолега, дано да има добри разяснения, когато стане факт тази продажба. Поне претенциите на мениджмънта на ФПП е да са на високо корпоративно ниво.
Не е препоръка
Продажбата отдавна щеше да е факт, ако не бе обжалван ОВОС-а или каквото там бе..
А акционерите се информираме само от skyscrapercity.com и в-к "Капитал" Ако съм с правилните изводи, то или Декатлон само наемат имоти в БГ или ги купуватпрез другя своя фирма, защото проверката не показва да имат имот в София, напр., където имат няколко магазина Е, ако ФПП няма да дава под наем, а продават на загуба, защо те правят разходи по ОВОСа, делата, а не си вземат стинките, пък инвеститора да си бие главата за тези пари ??
Просто си спекулирам, не препоръвам нищо! Имам!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар