Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Някой има ли инфо какво се случва в Санта Марина? Намерих в Гугъл някакво решение на РИОСВ от тази година: http://www.riosvbs.eu/images/files/Bs_13_PR%282%29.PDF
Мерси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tio Разгледай мнениеАбе, щом г-н Моравенов си подаде оставката, явно посоката не е много позитивна тамMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Е все пак свикваха ОСА, искаха одобрението на акционерите, преди това и варанти емитираха. Едва ли днес става ясно че трябват пари. Въпросът е кредит, облигации или нови акции. Но е много тихо ...
Можем да приемем, че е имало много прозорливи инвеститори, които са анализирали много качествено и своевременно са избягали от тази книга, която видимо е изпаднала от оперативното внимание на мениджмънта. Защо е изпаднала? Най-вероятно, защото са намерили алтернативни източници на ресурс.
Аз не се определям като особено прозорлив и по тази причина казвам директно, че това развитие го възприемам с определена горчивина.
Това, което някои определят като голяма прозорливост, на мен ми изглежда като ползване на вътрешна информация.
Без твърдения, без препоръки.
Имам, реших да взема след сериозно колебание и придобих на калпава цена.
Не продадох когато трябваше, защото нямаше необходимата информация и яснота.
Те така стоят нещата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеTrader, придобиванията стават с пари. Ти виждаш в баланса средства, с които да купят толкова голяма сграда?
" Очакваната стойност за придобиване на проекта е 17,4 милиона лева. "
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНякой ще обясни ли сега какво става с ФПП, ще придобиват ли тази сграда, няма ли ... много тихо стана! Последната новина на сайта им от януари:
Съветът на директорите на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ бе овластен от Общо събрание на акционерите да придобие и развие на проект за офис сграда в кв. Хладилника, София - 25-01-2017
http://www.fpp.bg/news/project/370
Коментар
-
Някой ще обясни ли сега какво става с ФПП, ще придобиват ли тази сграда, няма ли ... много тихо стана! Последната новина на сайта им от януари:
Съветът на директорите на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ бе овластен от Общо събрание на акционерите да придобие и развие на проект за офис сграда в кв. Хладилника, София - 25-01-2017
http://www.fpp.bg/news/project/370
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Е от много нагнетяване са вдигнали печалбата от 2 К, на 68 К. То аз работя по-добре от тоя АДСИЦ, ама карай. Пожелавам успех.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
що пък недей, полека лека се нагнетява балона с НИ , след някои месец мисля че и тук ще изгрее слънце....
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Недей.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар