IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Е все пак свикваха ОСА, искаха одобрението на акционерите, преди това и варанти емитираха. Едва ли днес става ясно че трябват пари. Въпросът е кредит, облигации или нови акции. Но е много тихо ...
    Tук не влязоха ли доста пари от блковоете в Студентски град, след като се стори и не намирам пресно уведомления, явно паре са на лице
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Не съм ходил , но съм разочарован от собственика.Не вкара активи за дивиденти, не работи по нови проекти, освободи човека който му движеше нещата поне бавно напред..Ще се събуди, но ще бъди късно..

Имам- не е препоръка за нищо..

Коментар

• Да повдигна пак, ако някой е или ще бъде скоро в Созопол- строят ли се вече посочените нови сгради? Мерси!

Коментар

• Някой има ли инфо какво се случва в Санта Марина? Намерих в Гугъл някакво решение на РИОСВ от тази година: http://www.riosvbs.eu/images/files/Bs_13_PR%282%29.PDF
          Мерси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tio Разгледай мнение
            Абе, щом г-н Моравенов си подаде оставката, явно посоката не е много позитивна там
            Takа ли е?
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Абе, щом г-н Моравенов си подаде оставката, явно посоката не е много позитивна там
              “Speculation is a business. It is neither guesswork nor a gamble. It is hard work and plenty of it.”

Коментар

Е все пак свикваха ОСА, искаха одобрението на акционерите, преди това и варанти емитираха. Едва ли днес става ясно че трябват пари. Въпросът е кредит, облигации или нови акции. Но е много тихо ...
                Някъде към април се случи някакво разко пропадане на цената на варантите, последва и друго.
                Можем да приемем, че е имало много прозорливи инвеститори, които са анализирали много качествено и своевременно са избягали от тази книга, която видимо е изпаднала от оперативното внимание на мениджмънта. Защо е изпаднала? Най-вероятно, защото са намерили алтернативни източници на ресурс.

Аз не се определям като особено прозорлив и по тази причина казвам директно, че това развитие го възприемам с определена горчивина.
                Това, което някои определят като голяма прозорливост, на мен ми изглежда като ползване на вътрешна информация.
                Без твърдения, без препоръки.

Имам, реших да взема след сериозно колебание и придобих на калпава цена.
                Не продадох когато трябваше, защото нямаше необходимата информация и яснота.

Те така стоят нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнение
                  Trader, придобиванията стават с пари. Ти виждаш в баланса средства, с които да купят толкова голяма сграда?

" Очакваната стойност за придобиване на проекта е 17,4 милиона лева. "

Коментар

Някой ще обясни ли сега какво става с ФПП, ще придобиват ли тази сграда, няма ли ... много тихо стана! Последната новина на сайта им от януари:

Съветът на директорите на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ бе овластен от Общо събрание на акционерите да придобие и развие на проект за офис сграда в кв. Хладилника, София - 25-01-2017
                    http://www.fpp.bg/news/project/370
                    Ако става въпрос за сградата зад Токуда, снощи минах оттам и се строи, табелите са, че е на феърплей, грубия строеж е завършен и е закрита от скелета отвън, така че не видях в тъмното повече,а и честно казано се изненадах, че е тяхна. Вече с какви пари се строи, нямам идея.

Коментар

• Trader, придобиванията стават с пари. Ти виждаш в баланса средства, с които да купят толкова голяма сграда?

" Очакваната стойност за придобиване на проекта е 17,4 милиона лева. "

Коментар

• Някой ще обясни ли сега какво става с ФПП, ще придобиват ли тази сграда, няма ли ... много тихо стана! Последната новина на сайта им от януари:

Съветът на директорите на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ бе овластен от Общо събрание на акционерите да придобие и развие на проект за офис сграда в кв. Хладилника, София - 25-01-2017
                        http://www.fpp.bg/news/project/370

Коментар

• По-добре Зрънчо като че ли, там поне има корелация с Хима.
                          Браво Саше, задобряваш!!!! Както се казва "и работата учи"))))
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

Е от много нагнетяване са вдигнали печалбата от 2 К, на 68 К. То аз работя по-добре от тоя АДСИЦ, ама карай. Пожелавам успех.
                            от 2 до 64 са си тридесетина пъти .....и догодина още 30-тина пъти и са готови
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

що пък недей, полека лека се нагнетява балона с НИ , след някои месец мисля че и тук ще изгрее слънце....
                              Е от много нагнетяване са вдигнали печалбата от 2 К, на 68 К. То аз работя по-добре от тоя АДСИЦ, ама карай. Пожелавам успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

Недей.
                                що пък недей, полека лека се нагнетява балона с НИ , след някои месец мисля че и тук ще изгрее слънце....
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X