If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...и при текуща 2/но под номинала и т.н. много треперя
Ами поне 3/4 от акациите на бфб-то са поне 3-4 пъти под "номинала"... Ти защо мислиш че и твоята няма скоро да се присъедини към тази преобладаващата групичка?
E сега приятелю се изложи
номинала е 1 лв., както при повечето на БФБ-София
не мисля обаче че има много акции дето се търгуват под 1 лв.
...и при текуща 2/но под номинала и т.н. много треперя
Ами поне 3/4 от акациите на бфб-то са поне 3-4 пъти под "номинала"... Ти защо мислиш че и твоята няма скоро да се присъедини към тази преобладаващата групичка?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Еми добро утро, този етап е от 2008 г., от след кризата ха ха
Първите 44 апартамента са прехвърлени в Q4 на 2008 г., а първите са договорени в Q2 на 2008 г., представяш ли си за какво нещо иде реч по време на криза?
и не е 38%, а повече, зависи как четеш евангелието
защото готови са 338 апартамента, а продадени 178, което е 53%, като добавиш и 48 резервирани стават 67%
Ами то от самолет се вижда, че имаш акции... Яко си се накиснал тука и голЕмо треперене пада, а?
С 10% дивидентна доходност за 2009 г. (при моята цена на придобиване) при растящ петрол, при ниска цена на придобиване и при текуща 2/но под номинала и т.н. много треперя
Ако треперех щеше да метам на борсата, ама не треперя
Къде видя 38% продадени, е това не мога да разбера
пише че общо са продадени 807 от общо 1111 или 73%
имай предвид че 125 апартамента са в етап на строеж и че има и 56 резервирани освен продадените
Ето как се броят апартаментите
зареждате този линк http://santamarina.bg/villa40/section1/floor3.html
и броите, сините са резервирани, червените продадени, зелените свободни
сменяте в адреса на линка номера на вилата и така
Ако петрола стане 100 -105 долара за барел, мисля че тук можем да говорим за 100 ст. на акция? А вие?
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Имам акции.
Ако петрола стане 100 -105 долара за барел, мисля че тук можем да говорим за 100 ст. на акция? А вие?
Имам акции.
Винаги само руснаци са купували имоти по морето.
така че като петрола поскъпне Русия богатее и през бюджета и какво ли не, отива в средната класа, а тя си купува апартаменти по-морето
Имам акции.
да бе да, затова ли някъде бях срещал написано, че имали желание да емитират още акции...
Още по-добре, за да направят увеличение трябва цената да е 1 и над 1 лв., иначе никой няма да купи от новите акции. Нали знаеш че под номинал не могат да се издават акции? Или сега го научаваш?
Днес е обзоначен като продаден още 1 апартамент в Санта Марина III, намира се във вила 59, честито, можете да си изтеглите ъпдейтнатия файл от тук http://zafpp.hit.bg/
така от началото на октомври като продадени са обозначени 9 апартамента, а резервираните са намлели с 7 до 49, а свободните намаляват с 2 до 237 (включително 105 в строеж). От сгради в строеж са продадени 13 апартамента, резервирани са 7.
Не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа. Имам акции от дружеството.
И каквото като са продали, а ако печалбата е не много голяма.
Ако са продали ще си погасят кредити, ще намалят разхода за лихви, ще улеснят анализа на цялото предприятие, ще намалят риска си от неплатежоспособност (фалит), който в момента е доста включен в цената,
ей такива хубави работи
да бе да, затова ли някъде бях срещал написано, че имали желание да емитират още акции...
Не е препоръка, касаеща инвестиране.
И каквото като са продали, а ако печалбата е не много голяма.
Ако са продали ще си погасят кредити, ще намалят разхода за лихви, ще улеснят анализа на цялото предприятие, ще намалят риска си от неплатежоспособност (фалит), който в момента е доста включен в цената,
ей такива хубави работи
Коментар