If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А къв е кяра на акционера в Химимпорт дето се набил в увеличения (първо на 4 лв. 2006 г. после на 11 лв. (2007 г.), а сега е 2,5 лв.
а къв е кяра на акционера в Еврохолд дето е купувал на 10
а на този в Енемона дето е купувал на 16-20
а на този в ЦКБ или ПИБ който е купувал на 9 лв.?
а на този дето е купувал Nasdaq на 6000 пункта преди 10 г., а сега е около 2000?
Къв? Ами същият е къвто е в твоята фирма, така че не се напъвай толкова!
форекс, това не е мой цитат
Сори. Поправих го. Няма да ти развалям имиджа я...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
А къв е кяра на акционера в Химимпорт дето се набил в увеличения (първо на 4 лв. 2006 г. после на 11 лв. (2007 г.), а сега е 2,5 лв.
а на този дето е купувал Nasdaq на 6000 пункта преди 10 г., а сега е около 2000?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
А за доган и етем мога да ти кажа, че ти си техен асистент и че Монбат и Енемона са техни. Че Еврохолд е техен, защото Формопласт е в Кърджали.
хаха
те това е рожба на науката
читайте, завидуйте, хахаха
чакай да те питам нещо, след като са изпозастроили София, къъв е кярЪт на акцийонера ?
скрий се с плитките си въпроси
и това е феърплей интернешънъл, който е построил тези неща за 16 г.
прави разлика с Феърплей пропъртис, който съществува от 3 г.
боже мой, възмутен съм от въпросите
през оная работа ми е за твоя списък
като си възмутен от въпросите защо ги задаваш пък и кво те грее интернешънъла, и там ли си акцийонер ?
А за доган и етем мога да ти кажа, че ти си техен асистент и че Монбат и Енемона са техни. Че Еврохолд е техен, защото Формопласт е в Кърджали.
хаха
те това е рожба на науката
читайте, завидуйте, хахаха
чакай да те питам нещо, след като са изпозастроили София, къъв е кярЪт на акцийонера ?
скрий се с плитките си въпроси
и това е феърплей интернешънъл, който е построил тези неща за 16 г.
прави разлика с Феърплей пропъртис, който съществува от 3 г.
наука какво се надъхваш постоянно с тия апартаменти, ти купувач видял ли си, договор подписан или пари в банкова сметка. Гладаш някаква таблица в ексел и утре като излязат и кажат, ами те сделките се провалиха и ще останеш с пръст в уста. Те може и фиктивно да си ги продават на тяхно дружество и накрая да не отчетат печалба ами да излезе, че са ги продали на загуба и ще гледаш тъпо тогава. Това селище се говори, че е на доган и на емел хептен така че не ни прави на глупаци като им знаем крадливите умове.
Пич съвсем точно предвидих по този начин продажбите на апартаменти за Q3 (с разлика от -20%, оказаха се повече). Имаше ръст от 50% на годишна база.
Феърплей интернешънъл е фирма с 16 г. история, винаги със собственик Марио Захариев и твойте абсолютни идиотщини са идиотски.
Санта Марина е толкова хубава, че всеки си мисли че е на Господ или най-малкото на Доган http://santamarina.bg/
Ти чуваш ли се?
Събуди се
А на въпроса че може да си ги продават на себе си.
Да може ако бяха като другите мажоритари дето преливат от пусто в празно, за да излъжат инвеститорите, ама не са като тях, защото са класа над тях
Понеже виждам, че всички и цялата борса са се спекли, ето една добра новина
Стига бе, кой се е спекъл , лаят някакви пудели из форума и кой плашат не е ясно (то половината от джавкащите ако са имали акции някога са им от масовата според мен). Явно дребните не са изплашените така или иначе, че в почти всички дружества, които следя, непрекъснато им се увеличава участието в последната година. Големите за разлика от тези които се информират от пресата знаят че квот беше с кризата беше..
Даже пенсиите си взимат полека, предвид последните им данни. Обаче все пак играчите решават краткосрочно/средносрочно. Например с БРЕФ - там дребните са взимали от закъсалите шведи под 2 мил. акции за цяла година, другото от големите, а идва Уникредит Австрия тези дни и взима 8 мил наведнъж. Като им гледам отчета на шведите за Q3 май ще трябва още да се вземе де, но тук и на повечето места такъв проблем вече няма, а ако реши някой да влиза не по нашите стандарти не знам..
Отплеснах се, дружеството е добро, мажоритаря да вземе да продаде няколко имота срещу акции по номинал, ще е весело
ПС аз на Марината ще взема нещо срещу акции, да ми трупа имидж пред съседите.
бре, бре, бре
Много надъхване, много нещо, ноооо ... кьорав карти не играе, а и препоръки пък съвсем не дава.
наука какво се надъхваш постоянно с тия апартаменти, ти купувач видял ли си, договор подписан или пари в банкова сметка. Гладаш някаква таблица в ексел и утре като излязат и кажат, ами те сделките се провалиха и ще останеш с пръст в уста. Те може и фиктивно да си ги продават на тяхно дружество и накрая да не отчетат печалба ами да излезе, че са ги продали на загуба и ще гледаш тъпо тогава. Това селище се говори, че е на доган и на емел хептен така че не ни прави на глупаци като им знаем крадливите умове.
prodigal
не знаех че и ти си фен тука
Днес още 1 апартамент в Санта Марина е обозначен като продаден
от 53-та вила
май почнаха по 1 на ден, вече 3 от началото на ноември
и вече 13 след 30 септември
ох петрола само да качи до 100 долара и ще летят апартаментчетата
а на 150 долара за барел не ми се мисли
Стига бе, кой се е спекъл , лаят някакви пудели из форума и кой плашат не е ясно (то половината от джавкащите ако са имали акции някога са им от масовата според мен). Явно дребните не са изплашените така или иначе, че в почти всички дружества, които следя, непрекъснато им се увеличава участието в последната година. Големите за разлика от тези които се информират от пресата знаят че квот беше с кризата беше..
Даже пенсиите си взимат полека, предвид последните им данни. Обаче все пак играчите решават краткосрочно/средносрочно. Например с БРЕФ - там дребните са взимали от закъсалите шведи под 2 мил. акции за цяла година, другото от големите, а идва Уникредит Австрия тези дни и взима 8 мил наведнъж. Като им гледам отчета на шведите за Q3 май ще трябва още да се вземе де, но тук и на повечето места такъв проблем вече няма, а ако реши някой да влиза не по нашите стандарти не знам..
Отплеснах се, дружеството е добро, мажоритаря да вземе да продаде няколко имота срещу акции по номинал, ще е весело
ПС аз на Марината ще взема нещо срещу акции, да ми трупа имидж пред съседите.
В сайта на www.santamarina.bg са отбелязани като продадени още 2 апартамента. Вече са 12 след 30 септември 2009 г.
Има и 53 резервирани, от които 45 в Санта Марина III
В отчета си и BREF каза, че е продал 1 и чака още 2 да се продадат до края на 2009 г. в проекта си в Боровец, така че вярвам и че ФПП ще извади късмет в Банско, но засега сайта не го потвърждава, но има още време
Едва сега започват зимните изложения за имоти в Русия, така че.
ето новите данни http://zafpp.hit.bg/
новите 2 продадени апартамента са във вили 45 и 49 в Санта Марина
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!
Имам акции от дружеството!
Облигациите са с 1000, акциите с 1
има и някой не с 1 лв., ама те са извратени (бих казал)
Честито добре дошъл в магазин "Всичко по 1 лев"
може би си се объркал защото в хАмерика нямате такова счетоводно понятие като номинал
Не ползвам ексел, наука! няма как да ти отворя файла. И в БГ няма номинал за акциите, освен за тези които носят гарантиран дивиден като %. Затова съм ти го посочил и в кавички. Защото реших че под номинал при обикномвенните акции разбираш емисионната стойност! И повечето акции са с пъти под тази емисионна стойност...
А иначе при облигациите е ясно че номинала може да е 1, 100, 1000 и т.н.
...и при текуща 2/но под номинала и т.н. много треперя
Ами поне 3/4 от акациите на бфб-то са поне 3-4 пъти под "номинала"... Ти защо мислиш че и твоята няма скоро да се присъедини към тази преобладаващата групичка?
E сега приятелю се изложи
номинала е 1 лв., както при повечето на БФБ-София
не мисля обаче че има много акции дето се търгуват под 1 лв.
наука, спри да се излагаш. Номиналът на всички стоки е 1 лев само в магазините "Всичко по 1 лев"...
Коментар