IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dragonfly Разгледай мнение
    Коолеги, на кой беше този ИП Фокъл Пойнт? Много бойки обра тези дни.
    Дружеството е част от групата на ФеърПлей Интернешънъл АД

https://www.focalpoint.bg/

Коментар

• Коолеги, на кой беше този ИП Фокъл Пойнт? Много бойки обра тези дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Напротив ,варантите се записват като се платят новоиздадените акции по определената цена в случая 1 лев,приеми го като увеличение на капитала..
        Някаква изчанчена форма на SPO ли е това, ха ха

Коментар

• С тия инженерингови похвати отдавна съм ги отсвирил .Сега и БФБ-то ще оправя доктора по финансии ММ

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Напротив ,варантите се записват като се платят новоиздадените акции по определената цена в случая 1 лев,приеми го като увеличение на капитала..
            Нали сравнително скоро деноминираха тоя прословут капитал? От 84 мил. с финта- да могат раздават дивидент.
            Сега пак ли ще връщат милионите книжа? Помним какъв ефект имаше многомилионната книжна маса
            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Батя, така го разбрах и аз. Но няма ли това да е размиване на капитала, ако си раздават книжки срещу други книжки а не срещу реално постъпил нов капитал? Все пак от варантите са постъпили мижитурски приходи
              Жалко е, че и "българският Бъфет" - Донев го е докарал до съмнителни методи с варанти

Коментар

• Чичо ли бил българският Бъфет..А тези от ПИБ кои са ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Дружеството емитира нови акции. Това е идеята при издаване на варанти.. такава ще бъде и при Софарма.
                  Батя, така го разбрах и аз. Но няма ли това да е размиване на капитала, ако раздават книжки срещу други книжки, а не срещу реално постъпил нов капитал? Все пак от варантите са постъпили мижитурски приходи
                  Жалко, че нареченият като "българският Бъфет" - Донев го е докарал до съмнителни методи с варанти
                  Last edited by shokova terapia; 30.05.2021, 14:46.
                  Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                    Кой ще ги дава тез акции срещу варанти, ако изобщо минат 1 лв. Ще емитират нови акции ли,
                    и Срещу какво ще ги емитират, срещу нови проекти??? Или ще продава някой от старите акции?
                    Дружеството емитира нови акции. Това е идеята при издаване на варанти.. такава ще бъде и при Софарма.

Коментар

• Кой ще ги дава тез акции срещу варанти, ако изобщо минат 1 лв. Ще емитират нови акции ли,
                      и Срещу какво ще ги емитират, срещу нови проекти??? Или ще продава някой от старите акции?
                      Не е препоръка

Коментар

• http://www.x3news.com/

Не знам дали е според очакванията, но мисля е добре като за начало
                        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• -05.07.2013, 13:40"[Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          марков грешиш частично!
                          да, загубата по отчет ще е 706 хил., но при резултата за разпределение ще се отчита загуба 3,5 млн. лв.
                          Прочетете пак нормативите по въпроса за образуване на разпределяемия резултат. Там преоценките не се отчитат.
                          Идеята на регулатора е да не могат чрез манипулиране на оценките дружествата да си спестяват задължителния дивидент, или пък да разпределят такъв от куха печалба."

QUOTE=cymru;n2245823]

Нещо се обърках - т.е през годините са правили преоценки в негативна посока. Те не се отчитат в резултата за разпределение и той не е бил намалян - т.е излизал е кеш за дивиденти.
                          Сега загубата се реализира - и на акционерите им дреме дали резултатът за разпределение е -1 лв или - 3,5 мил.

Ми то така се декапитализираш тотално.[/QUOTE]

Пита се в задачката;- Кога най сетне това дружество ще излезе на реална печалба???- отговор от 2013г. все не се намира!!!
                          То не бяха проекти по южно черноморие, жилищни в СОФИЯ, но нали същият собственик си има и успоредно разрешени обекти пак в София и то по бившите посолствени имоти...
                          Оставил съм го на софиянци да си го куланят този добър и едър мажоритар! Дано я закара на номинала поне!!!
                          Last edited by inta53; 28.05.2021, 15:28.

Коментар

• ИМПЕто ми липсва по тази позиция, със сигурност е посетил събитието, но за жалост не пише вече

Коментар

• ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ-София представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 28-05-2021г. от 10:00 часа в 1407, бул. „Джеймс Баучер“ № 76А, при следния дневен ред:

Коментар

• Аз не съм оптимист за позицията и днес ракарах малкото си акции.

Успех на акционерите!

Коментар

Working...
                                X