IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доган купува о. Света Анастасия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• след като има такава възможност и има достатъчно мозък,защо не?

Коментар

• Открих цялата статия в интернет и Ви пращам линка :
      http://www.factor-bs.com/?go=news&article=57

За Нептун : Прочети постинга ми, който си изкопирал, още веднъж, но този път внимателно !
      Виж там някъде съм писал, " да го махнат и него".
      От друга страна се замислям, че явно въобще не знаеш, къде се намира острова, и че от военноморска база "Атия" и кану не може да излезе без да се види от острова. Нещо за национални интереси чувал ли си ? Ми то е по-добре в такъв случай руски новобогаташ да го купи, отколкото потомствения българин доган.
      Не само заради историческата, географската и археологическата си същност, но и от гледна точка сигурност, този остров трябва да остане, държавна собственост.
      А ти, приятелю, се порови за други интересни манипулации, ако ли пък тази ти се струва най-голямата, вземи че се прекръсти от нептун на юнал, хасан или юсуфф, че да не подвеждаш хората.
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Аз пък мислех, че Костов го купува.... Не може да не е Костов. Нали той е най-лошият... А колкото до изборите - с включването на ДПС в правителството и даване на ключови министерства на турци, Първанов предплати за гласовете им на президентските избори. И понеже българите са овце и лесно се лъжат, вече ги обработват как да стане така, че пак Доган да им избере президент. Схемата е проста - разбиваш българските гласове като кандидатираш десетина шутове и смешници, които да веят баираци и да размахват юмруци, кандидатираш един конституционен съдия, който да дублира кандидатурата на кандидата на опозицията и започваш пропаганда, в която обясняваш как "дядо ти неделчо няма шанс за балотаж"
        В резултат гласовете на българите се разбиват. По-тъпите от тях изобщо не отиват да гласуват, защото "преклонена главица остра сабя не сече", а комунистите и турците гласуват под строй и Доган си запазва и островите, и джамиите и цалата власт в няколко области от България, където вече се говори на турски и хората на Ахмед назначават всеки човек - от директора до чистачката... И след 15 г. децата ни ще обикалят с шмайзери около изгорели къщи, защото сега сме големи тарикати и не гласуваме... а онези неграмотните с кепетата из Родопите си гласуват до последния човек и не се оплакват...

Коментар

• Goto, идеята ми харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
            Манипулативно ли ?
            Е да, наистина скенера ми играе номера и не копирах цялата статия, но неслучайно съм подчертал археологически и курлтурен резерват.
            Приятелю, аз искам след някоя и друга година, да водя децата си там, така както мен баща ме ме е водил, не за да им покажа поредния четирипетзвезден хотел, а за да и покажа един от много малкото острови по българското крайбрежие. Ако мислиш, че въпросният душан е паразит , да го махнат и него. Да си седи само фараджията и пазач от общинска полиция. Това място е ценно и не трябва да е подвластно на който е ди било.
            Сега, винаги когато реша, мога да отида на острова и никой няма да ме спре, но ако го вземе тази твар, доган, въобще не съм сигурен дали ще мога да припаря дотам.
            Тази статия е манипулативна, защото авторът не е направил нищо за да иска коментар от ДПС или Доган по случая! Всичките "факти" се обосновават на думите на един нелегален "бизнесмен", който се страхува, че ще му развалят безплатния рахатлък!

Изобщо не симпатизирам на Доган и много бих се радвал ако го разкарат от политиката, но от тази статия аз лично не мога да си извадя никакви изводи, освен, че в Бг продължава да има много бездарни журналисти, за които думата професионализъм е много далечно и непознато понятие! :-(
            Смесването на фактите и коментарите е нещо заради което много медии на запад губят дела за милиони!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
              Аз лично, съм привърженик на тезата, че трябва да се гласува, пък било то и с празен плик. И напоследък все така гласувам. За мен това е начинът, обикновеният гласоподавател да покаже, че никой от кандидатите не заслужава одобрението му.
              Айде представете си, изборен резултат със 35 % невалидни бюлетини. На кой западняк този резултат ще му изглежда достоверен ?

... е някой ще каже, че сме неграмотни, неуки и др. и затова не можем да гласуваме.
              От друга страна "Атака" обра точно тези "празни" пликове при предните избори.
              Аз пък имам информация, че празните бюлетини ги конвертират
              в пълни по някаква уговорена от комисията схема.
              Абе, изобщо демокрация - менте.

Коментар

• И понеже само се отклонявам от темата, нека напиша нещо и по нея...
                От всички страни сме заливани с откъслечна информация за случаи подобни на този - заграбване чрез смяна на предназначение, съсипване на природни и исторически забележителности и т.н.
                Цялата тази информация не се събира на едно място, а се разпилява и се забравя. Това пречи за формирането на активно гражданско общество. Затова напоследък си мисля (както сигурно и мн. др. хора), че има голяма нужда от един сайт, нещо като справочник по области и региони със снимков материал и кратко описание на съответната "забележителност" - кому принадлежи, как е придобита и т.н. То е ясно, че повечето няма да е информация, а слухове и ще трябва да се намери някакъв баланс. Но ще стои постоянно там, ще се попълва и най-важното, ще е на едно място.
                И може би сайта не трябва да се хоства на български сървър, а на белгийски например - да не го застига корупцията
                Ето едно работно заглавие: "100 антинационални туристически обекта".

Коментар

• Не съм изпозвал такива досега и не ми се е налагало. Написах го като ирония, не като идея. Освен това за да пишеш анонимно, първо трябва да си регистриран анонимно, а някои администратори на форуми не разрешават такива регистрации. Ако потърсиш в мрежата ще намериш мн. инфо по темата, аз още не съм проучвал.

Коментар

• някое анонимно прокси

Kaji някое анонимно прокси. 10x

Коментар

• Да знаете, че и Етем е вътре.

Коментар

• Първоначално изпратено от goto
                        Информацията се събира и един ден някой гадняр все ще я изиска за целите си, мисля аз.
                        или всеки ден различни гадняри ...
                        майтапя се, ама знае ли човек.

нещо чува ли се за военната база в созопол. имаше приказки и за доган и за божков?

Коментар

• А всички вие преди да споделите гражданската си позиция, включвайте се първо през някое анонимно прокси. Както всички вече видяхме, Инвестора на драго сърце раздава IP-тата на цацата. Така че ако кажем нещо против Доган в този форум, нека се замислим дали по този начин не му "изпращаме" и копие на личните си данни в пощенски плик. Информацията се събира и един ден някой гадняр все ще я изиска за целите си, мисля аз.

Коментар

• Аз лично, съм привърженик на тезата, че трябва да се гласува, пък било то и с празен плик. И напоследък все така гласувам. За мен това е начинът, обикновеният гласоподавател да покаже, че никой от кандидатите не заслужава одобрението му.
                            Айде представете си, изборен резултат със 35 % невалидни бюлетини. На кой западняк този резултат ще му изглежда достоверен ?

... е някой ще каже, че сме неграмотни, неуки и др. и затова не можем да гласуваме.
                            От друга страна "Атака" обра точно тези "празни" пликове при предните избори.

Коментар

• Умрял кон е това. Острова доста трудно ще се продаде /много негативни емоции ще навлече/

Коментар

• Мнооооооогооооооооооо отдавна няма читави политици и затова примерно се колебая за кой да гласувам,всъщност май няма да упражня правото си на вот,защото просто няма за кого да гласуваш!А на Доган-лека му пръст на следващите избори!!!!

Коментар

Working...
                                X