след като има такава възможност и има достатъчно мозък,защо не?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доган купува о. Света Анастасия
Collapse
X
-
Открих цялата статия в интернет и Ви пращам линка :
http://www.factor-bs.com/?go=news&article=57
За Нептун : Прочети постинга ми, който си изкопирал, още веднъж, но този път внимателно !
Виж там някъде съм писал, " да го махнат и него".
От друга страна се замислям, че явно въобще не знаеш, къде се намира острова, и че от военноморска база "Атия" и кану не може да излезе без да се види от острова. Нещо за национални интереси чувал ли си ? Ми то е по-добре в такъв случай руски новобогаташ да го купи, отколкото потомствения българин доган.
Не само заради историческата, географската и археологическата си същност, но и от гледна точка сигурност, този остров трябва да остане, държавна собственост.
А ти, приятелю, се порови за други интересни манипулации, ако ли пък тази ти се струва най-голямата, вземи че се прекръсти от нептун на юнал, хасан или юсуфф, че да не подвеждаш хората.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Аз пък мислех, че Костов го купува....Не може да не е Костов. Нали той е най-лошият... А колкото до изборите - с включването на ДПС в правителството и даване на ключови министерства на турци, Първанов предплати за гласовете им на президентските избори. И понеже българите са овце и лесно се лъжат, вече ги обработват как да стане така, че пак Доган да им избере президент. Схемата е проста - разбиваш българските гласове като кандидатираш десетина шутове и смешници, които да веят баираци и да размахват юмруци, кандидатираш един конституционен съдия, който да дублира кандидатурата на кандидата на опозицията и започваш пропаганда, в която обясняваш как "дядо ти неделчо няма шанс за балотаж"
В резултат гласовете на българите се разбиват. По-тъпите от тях изобщо не отиват да гласуват, защото "преклонена главица остра сабя не сече", а комунистите и турците гласуват под строй и Доган си запазва и островите, и джамиите и цалата власт в няколко области от България, където вече се говори на турски и хората на Ахмед назначават всеки човек - от директора до чистачката... И след 15 г. децата ни ще обикалят с шмайзери около изгорели къщи, защото сега сме големи тарикати и не гласуваме... а онези неграмотните с кепетата из Родопите си гласуват до последния човек и не се оплакват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cmexypkoМанипулативно ли ?
Е да, наистина скенера ми играе номера и не копирах цялата статия, но неслучайно съм подчертал археологически и курлтурен резерват.
Приятелю, аз искам след някоя и друга година, да водя децата си там, така както мен баща ме ме е водил, не за да им покажа поредния четирипетзвезден хотел, а за да и покажа един от много малкото острови по българското крайбрежие. Ако мислиш, че въпросният душан е паразит , да го махнат и него. Да си седи само фараджията и пазач от общинска полиция. Това място е ценно и не трябва да е подвластно на който е ди било.
Сега, винаги когато реша, мога да отида на острова и никой няма да ме спре, но ако го вземе тази твар, доган, въобще не съм сигурен дали ще мога да припаря дотам.
Изобщо не симпатизирам на Доган и много бих се радвал ако го разкарат от политиката, но от тази статия аз лично не мога да си извадя никакви изводи, освен, че в Бг продължава да има много бездарни журналисти, за които думата професионализъм е много далечно и непознато понятие! :-(
Смесването на фактите и коментарите е нещо заради което много медии на запад губят дела за милиони!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cmexypkoАз лично, съм привърженик на тезата, че трябва да се гласува, пък било то и с празен плик. И напоследък все така гласувам. За мен това е начинът, обикновеният гласоподавател да покаже, че никой от кандидатите не заслужава одобрението му.
Айде представете си, изборен резултат със 35 % невалидни бюлетини. На кой западняк този резултат ще му изглежда достоверен ?
... е някой ще каже, че сме неграмотни, неуки и др. и затова не можем да гласуваме.
От друга страна "Атака" обра точно тези "празни" пликове при предните избори.
в пълни по някаква уговорена от комисията схема.
Абе, изобщо демокрация - менте.
Коментар
-
И понеже само се отклонявам от темата, нека напиша нещо и по нея...
От всички страни сме заливани с откъслечна информация за случаи подобни на този - заграбване чрез смяна на предназначение, съсипване на природни и исторически забележителности и т.н.
Цялата тази информация не се събира на едно място, а се разпилява и се забравя. Това пречи за формирането на активно гражданско общество. Затова напоследък си мисля (както сигурно и мн. др. хора), че има голяма нужда от един сайт, нещо като справочник по области и региони със снимков материал и кратко описание на съответната "забележителност" - кому принадлежи, как е придобита и т.н. То е ясно, че повечето няма да е информация, а слухове и ще трябва да се намери някакъв баланс. Но ще стои постоянно там, ще се попълва и най-важното, ще е на едно място.
И може би сайта не трябва да се хоства на български сървър, а на белгийски например - да не го застига корупцията
Ето едно работно заглавие: "100 антинационални туристически обекта".
Коментар
-
Не съм изпозвал такива досега и не ми се е налагало. Написах го като ирония, не като идея. Освен това за да пишеш анонимно, първо трябва да си регистриран анонимно, а някои администратори на форуми не разрешават такива регистрации. Ако потърсиш в мрежата ще намериш мн. инфо по темата, аз още не съм проучвал.
Коментар
-
Anton Chigurh
Да знаете, че и Етем е вътре.
Коментар
-
А всички вие преди да споделите гражданската си позиция, включвайте се първо през някое анонимно прокси. Както всички вече видяхме, Инвестора на драго сърце раздава IP-тата на цацата. Така че ако кажем нещо против Доган в този форум, нека се замислим дали по този начин не му "изпращаме" и копие на личните си данни в пощенски плик. Информацията се събира и един ден някой гадняр все ще я изиска за целите си, мисля аз.
Коментар
-
Аз лично, съм привърженик на тезата, че трябва да се гласува, пък било то и с празен плик. И напоследък все така гласувам. За мен това е начинът, обикновеният гласоподавател да покаже, че никой от кандидатите не заслужава одобрението му.
Айде представете си, изборен резултат със 35 % невалидни бюлетини. На кой западняк този резултат ще му изглежда достоверен ?
... е някой ще каже, че сме неграмотни, неуки и др. и затова не можем да гласуваме.
От друга страна "Атака" обра точно тези "празни" пликове при предните избори.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
Коментар